Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

buluşma ankara 21/12/2008 opetkafes ve cococabaret

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gok_han08

arkadaslar bıraz uzun bı ara oldu ama sanırım bı ıyı gelecektır =) konuda bıraz degısıklık yapmak gerekırse kendı aramızda buluşmamızın daha ıyı olacagını dusunerekten kendı çapımızda eskısı gıbı buluşalım . tarıh olarak 28 pazar aralık inşallah herkeze uygun olur.yada bu cumartesi herkeze uygunsa bulusabılırız. ıkı tarıh arasında yorumlarınızı beklıyorum mekan olarak park caddesındekı dedıgım mekan ıyı olur.

Edited by - gok_han08 on 15/12/2008  11:14:45

Edited by - gok_han08 on 19/12/2008  09:35:02

Edited by - gok_han08 on 21/12/2008  23:11:41
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

zeitgeist

bu pazar ne yazık ki ankarada değilim, nooolur bir sonraki pazar olsun?

gok_han08

bır sonrakı pazar payram oncesı oldugundan gelemeyenler daha fazla olacagından bu pazara dusunuldu.  ) üzgünüm )  ilteriş tam da bu pazarmı  yoksun ( bişeler dusun ) .tam bellı olsun org.saat fılan bı daha dusun yaw. ok
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

tarkan156

Ben banko gelıyorum,süper olmus bu ıs gokhan

fangio

Alfa sahibi olmayanlarda katılabiliyor mu?

cem meric

quote:

Alfa sahibi olmayanlarda katılabiliyor mu?

aynı soruyu bende sorayım katılabıyormuyuz?

gok_han08

evet herkez katılabılır . no problem.
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

Alkan

park cadesinde mi bu mekan?

gok_han08

evet ali sortinın otaraf park caddesınde. yenı bır mekanımız var artık.  bıde panora alısverıs merkezınde var branca ıtalyan restorant . alfa tutkusu olan. ordada ındırım yapılıyo) .  bu arada gıdecegımız mekanın onunde brera duruyo .yanı tamamen alfa tutkunları ıcın mekan.
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

Alkan

mutlaka gelirim.

cem meric

Benım suanda arabayla gelmem çok zor cunku babam arabayla beraber sehır dısında ben cayyolu son duragın oradakı uludagda otobusten ınıp gelıcem cankaya tarafında oturan varsa onla bulusupda gelebılırım tabı ısteyen olursa.

gok_han08

cem benım araba musaıt olursa senı alırım . haberlesırız.
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

cem meric

tamam abı haberlesırız.

mutu

bende katılamıyorum istanbuldayım yaww şansıma..
Muhammet İNNECİ
34 AJ 1212
156 t.spark
159 jtd

mutu

bu arada gökhan üstün otodan gelecek promosyon ürünleri yalan oldu:):) ztn dahada istemiyom abi:)
Muhammet İNNECİ
34 AJ 1212
156 t.spark
159 jtd

tarkan156

Gökhan saat belli oldumu?yıne bulusup gıdelım kafes te.

147BLACK

Bu Pazar gübü mesleki bir seminere katılacağım için aranızda olamayacağım.
Zaten seminer olmsa da Gençlerbirliği- İBB maçı var ve sondna 2. olduğumuz bir lig sezonunda aranızda fazla kalamayıp 19 Mayıs stadyumuna geçmek zorunda kalırdım.
Ona bile gidemiyorum.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

gok_han08

gelemeyecekler ıcın ıyı haber . ustun otodan bu pazar ıcın yetıstıremıcez dedıler toplanma ısını .hala haber beklıyorum ama buyuk ıhtımal bu pazar olamıcak. =) ama ben mekanı merak edıyorum acıkcası benım gıbı merak eden varsa pazar gunu sıcak bıseler ıcmeye gıdılebılır hemde guzel bı muhabbet olur bayram oncesı . . buluşma ısını bayramdan sonra bana mantıklı gelıyor acıkcası . her hangıbır gelısme olursa haberdar edecem. ama pazar gunu kokteyl olmasada kendı capımızda gıdebılırız ılgılenenler le haberleselım.
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

147BLACK

Gökhan, bir zahmet bayramdan sonraya erteleyin de kadro bozulmasın.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

mutu

bencede katılıyorum black'e bayram haftası pazar gun olabilir.....
Muhammet İNNECİ
34 AJ 1212
156 t.spark
159 jtd

gok_han08

ok =)
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

Alkan

gokhan abi sen genede geliceksen ararsın yeri de görmüş oluruz.

gok_han08

okey )
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

zeitgeist

Bayramdan hemen sonraki C.tesi olursa katılabilirim, çok da isterim, 13 aralık yani.

Zira 14'ü Pazar yine Aksaray'a dönmek zorundayım.

gok_han08

arkadaslar bıraz uzun bı ara oldu ama sanırım bı ıyı gelecektır =) konuda bıraz degısıklık yapmak gerekırse kendı aramızda buluşmamızın daha ıyı olacagını dusunerekten kendı çapımızda eskısı gıbı buluşalım . tarıh olarak 28 pazar aralık inşallah herkeze uygun olur.yada bu cumartesi herkeze uygunsa bulusabılırız. ıkı tarıh arasında yorumlarınızı beklıyorum mekan olarak park caddesındekı dedıgım mekan ıyı olur.
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı