Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GTV ile Takas Düşünüyorum. Fikirleriniz?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolga_ozhan

Arkadaşlar uzun süredir düşüncelerimi tırmalayan GTV fikri bu aralar tavan yapmış durumda.
İlandaki araçla takas düşünüyorum. Telefon ilede görüştüm. En azından GTV'ler iyice dökülmeden hevesimi almak istiyorum.
Sizlerin görüşlerini merak ediyorum. Yada siz değerli Alfisti kardeşlerim, abilerim mantıklı şeyler söyleyip beni caydırsın istiyorum.
Öncelikle şunları belirteyim.
1. Tek başıma ailemden uzak yaşadığım için 4 kapılı bir aile otomobiline ihtiyacım yok. En fazla nişanlım biniyor.
2. Az binerim öz binerim mantığında birisiyim. Bunun yanında araba dediğin benzin yakacakki gitsin düşüncesi var bende. Dolayısıyla yakıt ekonomisi bayağı bir geri planda benim için.
3. GTV gibi süper ilgi çeken bir aracın sokak ortasında bırakılmayacağını biliyorum. Zaten kapalı garajım var.
4. GTV'yi satmanın 156'ya göre zor olduğunu biliyorum. Aynı şekilde değer kaybını göze alarak takas ederim diye düşünüyorum vakti geldiğinde.

Birileri beni bu rüyadan uyandırsın istiyorum. Ayrıca GTV'ye has ne gibi problemler vardır. Kronik olarak. V6 TB'ler nasıl motorlardır gerek bakım gerekse TS'ler ile başka özelliklerini kıyaslarsak. Bu konuda aklınza gelen herşeyi söyleyebilirsiniz. Yada uy şeytana gitsin mi diyeceksiniz?

You are not allowed to view links. Register or Login

Dip not: aracın rüzfarlığı beni çok rahatsız etti. Bu konudaki fikirlerinizi alabilirmiyim? Birde onadan kurtulmak kolay olur mu?

tolga_ozhan

Birde şu var önü eski tip bir GTV alsam. Kesin yeni tip yaparım. Bu bana kaça mal olur. Birde kasko konusu var tabiki bu arabaya aktarabilirmiyim eski kaskoyu. Yada bu kadar eski bir arabaya kasko yapan varmıdır?
Bunuda düşünüyorum çünkü.

Edited by - tolga_ozhan on 04/02/2009  18:28:29

Dentist

Gri olanı epey önce sahibi 35 civarına satmaya çalışıyordu,sonra ilanı kayboldu.Alfa Center'in her sabah önünden geçiyorum işe giderken,bir süredir orada görüyorum.Üstündekileri(yani sökülebilir ses vs modifikasyonları) çıkarıp öyle mi satıyor acaba Ümit?Çünkü yaş tahtaya basmaz.Fiyatı bu kadar indiğine göre çok iyi incelemek gerekir.
Bu tip konularda Sercan bilgilidir;ona sor bence detayları.

Edited by - Dentist on 04/02/2009  18:35:38
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

BARLAS

quote:

Birde şu var önü eski tip bir GTV alsam. Kesin yeni tip yaparım. Bu bana kaça mal olur. Birde kasko konusu var tabiki bu arabaya aktarabilirmiyim eski kaskoyu. Yada bu kadar eski bir arabaya kasko yapan varmıdır?
Bunuda düşünüyorum çünkü.

Edited by - tolga_ozhan on 04/02/2009  18:28:29

Bence beyaz olan daha güzel + plaka süper..

tolga_ozhan

Beyaz renk bencede daha güzel ama ön tarafı yeni yapmak var. Birde ilk ilana dikkati bakılırsa aracın bakımları sportivo'da yapılmış. (Yağ kartı asılı sinyalde) Yani Yılmaz ve Güngör usta bilirler arabanın bakım durumunu ve geçmişini.
Diğeri tam bir muamma.

agucba

Arkadaki rüzgarlık orjinal Zender'dir ve Zender Alfa Romeo'nun tandığı ve bir çok geliştirmeyi beraber yaptığı bir firmadır. Gerçi, 20 sene sonra, 2008'in sonuna doğru modifiye işini bıraktı.

Motor'ları çok çok sağlamdır. Tabi performans konusunda abartılmadığı ve rutin bakımaları aksatılmadığı takdirde. Bakım periyodları uzundur (trigeri kast ediyorum).

145/146 şasisine sahip olsa da önde ve özellikle arkada kullanılan çok bağlantılı sistem (arka suspansiyon 166 ilr aynıdır ve bagaj hacmi bu yüzden küçüktür) sayesinde yol tutuşları çok iyidir.

V6 motorların performansı çok iyidir, ancak performasına göre tüketimi de fazladır. Çok çok sakin kullanımda bile 9-10 litrenin altına düşülebileceğini sanmıyorum. Ancak çok kolay 15 litreleri bulabilir. TS ve TS 16V motorları gibi V6 motoru da gerçek Alfa Romeo motorudur (Arese V6 olarak da adlandırılır). Hatta her iki motor, hem TS 16V hem de V6 motor, bir çok kimse bunu kabul etmiyor ve bunları sırf alfista olduğumuz için söylediğimizi düşünüyor olsa da, dünyanın en motorları. Özellikle V6.

İçi dardır ve görüş açısı kötüdür. Boyum 1.87 ve görüş açısı olayını pek takmıyor olsam da beni bile rahatsız etti.

GTV'nin temizini bulmak çok çok zordur, sağlam olanlarını zaten satmıyorlar veya çok para istiyorlar.

Daha fazlasını Önder yazacaktır, sınavlarından vakit bulup buralara uğrayabilirse. Bu konuda uzmandır.

///////////////

murat_016

tolga bey haikatten gtv değince insanın içinde kıpırdanmalar oluyor yani heyecan verici ve bence fanastik araçlardan birisidir

ben gezinirken şu gtv gözüme çarptı araç temiz gözüküyor bakarsanız diye ekledim saygılar

Edited by - murat_016 on 04/02/2009  20:55:13

Sercan Keklik

ilk ilandakini es geç.. beyazı tanımıyorum murat beyın verdıgı ılanda sıtemızden bır üyenın aracı olması lazım.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

tolga_ozhan

Sercan nedir problem ilki için. Kazalı mı? Yada varmı senin önerebileceğin takaslı bir GTV.

Sercan Keklik

özelden mesaj atıyorm ben sana :) ama problemlı falan degıl araba kazasıda varmı yokmu bılemem o yüzden bısı sölemek yersız

Edited by - Sercan Keklik on 04/02/2009  23:23:43
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

ATA

Beyaz olanın sahibini Önder tanıyordu, çok temiz araç diyordu o sahibindeyken. Başka birine satıldıysa bilmiyorum.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

tolga_ozhan

Önderin girmesini bekliyoruz artık eski GTV'ci oalrak verir güzel tavsiyeler.

selim

Gtv konusunda verdiğiniz karara asla pişman olmayacaksınız.Gerçekten sevginizin karşılığını verecek sizi mutlu edecek bir otomobil.Alfa V6'sının yüksek devirlerdeki muhteşem sesi,Gtv ile viraja girdiğinizde araç üzerinde hissetiğiniz hakimiyet,3000 den sonra açılan turbo ile sizi koltuğa yapıştıran ivmelenme,park halinde
o sıradışı tasarımına baktığınızda hissetikleriniz sizi mutlu edecek sadece bir kaç özellik.
Mutlaka düzgün ve temiz olan bir tane edinmeye çalışın,şasi kontrolü,kompresyon testi,turbo basıncı ölçümü ve hatta imkanınız varsa dinamometre'ye dahi çıkartın derim.Bir de arka yüriyen aksam önemli onları da kontrol ettirin.Gerisi kolay, siz satın aldığınızda sorunlu olmasa bile zaman içinde ufak tefek masraf yapmanız kaçınılmaz olacaktır neticede 10 yaşındadan büyük alfalardan söz ediyoruz.Parçaları pahalı değil neredeyse 156 ile aynı.Bu arada Gtv gayet kaliteli bir iç aksama sahip,ebd ve otomatik klima dışında önceki aracım 156 mk1 kadar özellikli.V6 motorlar ise oldukça dayanıklılar ancak her turbo motor gibi v6 tb lerde de turbo araç kullanırken dikkat edilmesi gereken bazı yönler var,mesela park etmeden önce 1-3 dakika turbonun dinlendirilmesi gibi.
Yeni ön görünüm konusunda bir şey diyemiyeceğm zevk meselesi,ama bence eski görünümdeki Gtv'ler daha agresifler.Tabii bu göreceli bir kavram,ancak eskiyi yeniye çevirmek için 3-5 bin ytl'yi gözden çıkarımanız gerekiyor.

İkinci ilandaki araç İçel'den.Kendi aracımı almadan önceki gtv araştırma ve inceleme sürecinde bu beyazın sahibini aramıştım.Remus egzost sistemi vardı bir de chip demişlerdi tabii hangi marka bilmiyorum.Ayrıca aracın motorunun sıfırlandığından da söz ettiler,yurt dışından getirtmişler parçalarını.Hatta sahibi pişmandı ''daha 3 ay öncesine kadar 28 bin veren oldu o zaman satmak istemediğimizden vermedik dedi''Ben aradığımda 22-23 e veriyorlardı.

İlk ilandaki ise galeriye verilmeden önce 32 bin civarında satışa çıkarılmıştı.Sahibinin anlattığna göre:koni,voglant yay,ses sistemi,upsolute chip(universal),Hks evc,76 mm egzost sistemi gibi özelliklere sahip bir Gtv.Bu gtv'yi alırsanız haberim olsun madem beyenmiyorsunuz arka camdaki kanatı sizden alırım:)

Üçüncü ilanda bahsedilen Gtv'nin sahibi benim.Bir ara Ghibli'ye niyetlendim o sebeple ilan vermiştim,öyle kaldı.

Bu ilandaki Gtv'lere bir göz atın;

You are not allowed to view links. Register or Login 01WQQaXQQ11112407WQQpXQQdisplayitem

2007 son baharında istanbulda satılıyordu.Eski sahibi ile görüşmüştüm,önceki kaput ve tampon duruyor onları da size verebilirim,arabada kaza yok zevk olsun diye böyle bir değişiklik yaptım demişti.Hatta kendi gtv mi aldıktan sonra bostancı'da servise gittğimde ordaki usta bu arabadan bahsetti.O çocuk da çok masraf etti arabaya,birçok parçasını yeniledi tam tadını çıkarması gereken zamanda sattı şeklinde bir şeyler söyledi.Yani temiz olduğuna inandığım bir Gtv.

Bu da Behçet Beyin Gtv'si.Yardımsever ve iyiniyetli bir alfisti abimiz.Korkekom otomotivin sahibi,alfa volvo yedek parçaları satıyorlar aksarayda.Meraklı biri ve arabanın bir çok mekanik aksamını yenilemiş.

Aslında Gtv sahibi olmuş olan Önder kardeşimiz oldukça bilgili bu konuda,sanırım dersleri yoğun siteye giremiyor eskisi kadar.

Edited by - selim on 05/02/2009  03:26:17
156 1.6 t.s   sold   
Gtv 2.0 V6 tb sold 
166 Super V6 tb sold
Mitsubishi Evolution X (Güncel)
Citroen C4 x electric Güncel
147 1.6 T.S  sold
147 2.0 T.S Selespeed sold
Ssangyong Korando 2.0xdi sold
Hyundai i20  sold

kaptan_swng61

Behçetin arabasının temiz olduğunu biliyorum..Nede olsa Alfa yedek parçacısı ..

murat

Ben yakından gördüm arabayı baya etkileyici duruyordu Korekomun önünde geçen hafta..Ama ben sizin yerinizde olsam temiz bir Spider tercih ederdim
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

n/a

quote:

Ben yakından gördüm arabayı baya etkileyici duruyordu Korekomun önünde geçen hafta..Ama ben sizin yerinizde olsam temiz bir Spider tercih ederdim

Aynen katılıyorum, o kasaya bineceksem bu Spider olur..

master

Konuyla ilgili yorum yapayım :)

Zamanım çok kısıtlı onun için biraz parça parça olacak.

Özet olarak, 156'yı verip GTV'yi almanın hiçbir mantıklı tarafı yok. Ama şu anda mantıkla karar vermeye çalışmadığın da ortada :)

GTV'nin kronik bir problemi yok V6 Turbo'larda. Kapı kenarındaki lastiklerin sürekli çıkmasını saymazsak :) Arka süspansiyon biraz narin, gacır gucur ses çıkarabiliyor. Powerflex bu konuda kesin çözüm :)

V6 Turbo şahsi kanaatimce Twin Spark'tan çok daha dayanıklı bir motor. Yani "aha bu sefer kesin elimize aldık motoru" dediğim zamanda bile motoru indirip baktığımızda tiril tiril, hiçbir problemi yoktu. Şu anda benim rahmetliyi kullanan kişi de arabanın neredeyse her yerini değiştirdi kazadan sonra, ama hala aynı motoru kullanıyor. Ki benden önceki sahibinin aracı düzenli olarak pistte kullandığını da eklersek, V6 Turbo gerçekten dayanıklı diyebiliriz. Ancak, bakımı Twin Spark'dan daha pahalı onu ekleyeyim. GTV'nin genel bakımları da 156'dan pahalıya gelecektir. Ama ekstra bir sorun çıkmadıkça öyle ahım şahım bir fark yok.

Bu konuya gelelim. Alacağın GTV en iyi ihtimalle 12 yaşında olacak. GTV gerçekten dayanıklı bir araba, ancak, 12 yaşında hangi araba olursa olsun, sorun çıkarma ihtimali vardır. Dolayısıyla GTV alacaksan, kenara bir 5-8bin YTL para ayırmalısın bence. Eski sahibi çok titiz bakmış olsa bile, 12 seneden sonra bir yerinden beklenmedik bir sorun çıkarabilir. Örnek vereyim, benim sağ camın makası yolda giderken kırılmıştı :) Sonra gittik 100 YTL bayıldık. Korna çalışmadı bir ara, 1 gün serviste kaldı araba. vsvs. Böyle ufak tefek sorunlar para tutmasa bile zamanını alacak, arabanı kullanamayacaksın bazı zamanlar. Kaldı ki pahalı sorunlar da çıkabilir, dolayısıyla birkaç bin YTL kenarda durmalı ki, sürprizlere hazırlıklı olasın. Bir de modifiyeli araç alırsan işin çok daha zor. Ben modifiyeli almıştım aracımı, kendim biraz daha oynadım, her oynadığında ayarı tutturmak için sürekli uğraşacaksın. Bu da daha fazla sorun demek. Tabii sonunda daha zevkli oluyor ama modifiyeli araçta da hem sorunu bulmak daha uzun sürüyor hem de daha fazla sorun ihtimali oluyor.

Kullanılabilirliğe gelelim. Arabayı her yolda kullanamayacaksın. Hele ki yay+amortisör varsa downpipe yerden 6-9cm falan yüksekte duracak. Bu da en ufak kasiste çarpacaksın demek. İzmir'de arabayı Güzelyalı'da ve Altınyol'da kullanırken terliyordum ben, çukur ve tümsek avcısı olmuştum :) Yani asfalt güzel olmadıkça zevkten çok stres altında olacaksın. Yay+amortisör yok diyelim, yine de çok farklılık yok, V6 Turbo aldığın sürece o downpipe'ı kırma korkusu içinde olacak :)

Arabanın önünü yeniye çevirmek 2000-2500 euro arası tutuyor sanırsam. Tercih meselesi tabii. Bence iki kasa da güzel, eski kasa alsam durduk yerde o kadar para vermezdim. Ama kaza yapanlar yeni kasaya çeviriyor sonradan :)

Yakıt tüketimi komedi gibi. Arabayı ilk aldığımız gün, İstanbul-İzmir, sabit 90, turbo nerdeyse hiç devreye girmedi, 8.5-9 litre ortalama tüketimimiz vardı, yani araba şehirlerarasında minimum bu civarda tüketiyor :) Şehiriçi kullanıma bağlı minimum 12, ortalama 14-15, maksimum baya çok :) Bir kere abim İzmir-Aydın tam gaz geçmişti, ve abartmıyorum ibreyi gözümle takip etmiştim, ortalama tüketim kesin rakam olmamakla birlikte 25-30 litre arası bir rakamdı sanırım. Yani arabanın minimum tüketimi bile fazla, maksimumu ise gerçekten iç acıtan cinsten :) Ama düzgün kullanınca da kabul edilebilir rakamlara sahip. Yine İzmir-Çeşme 160-250 arası değişen (ama üst hızlarda daha uzun süre) hızlarda gidiş, 80 km kadar şehiriçi geziş, sonra sabit 130-150 gibi süratlerde dönüş ortalama 13.2 litre yakmıştı misal.

Yol tutuşa gelirsek, arabanın çok güzel bir yol tutuşu var, özellikle yüksek hızlarda düşük hızlara oranla çok daha güzel yol tutuyor. Aslında GTV Twin Spark daha iyi yol tutuyor çünkü V6 Turbo'nun ön kısmı 40kg daha ağır, ama V6 Turbo da bugünün arabalarıyla başedebilecek kadar iyi yol tutuşa sahip. Ben anlatmıştım, rahmetlinin süspansiyon neredeyse komple yapılıydı, ve bir RX-8'in oldukça yüksek bir hızda ancak yanlayarak dönebildiği bir virajı daha yüksek bir hızda ray üstündeymiş gibi dönebilmişti. Ama süspansiyonla çok oynayınca bu sefer önceden bahsettiğim gibi daha da pinpon topu oluyor araba ve en ufak yol bozukluğu kazaya davetiye çıkarıyor, örnek ben :)

Füme olan yeni kasa GTV bir ara 47.000 YTL idi, sonra sahibi düştü düştü şimdi niye galeride ve o paraya bilmiyorum. Ama zamanında 42.000 YTL'ye vermediğini söylemişti :) O araç şu anda bildiğim kadarıyla TR'deki en dolu GTV. Upsolute chip olayını pek tutmadım ama birçok parçası oldukça kaliteli. Dışı güzel, içi güzel, yürüyene el atılmış, frenlere el atılmış, motora el atılmış, temiz ve güzel modifiye edilmiş. Özellikle GTV'ye HKS EVC takmak çok dertli bir iş, ama adamlar takmışlar ve sahibi problemsiz çalıştığını söylüyordu, onu takdir etmiştim. Arabayı görmedim ama bildiğim şey modifiyesinin çok güzel olduğu. Fakat yine de ben modifiyeli GTV almazdım bir daha alacak olsam :) Kendin yapmak daha iyi, çünkü o zaman sorun çıktığı zaman nerden çıktığını daha rahat anlarsın.

Beyaz GTV'nin de yanılmıyorsam 99.000 km'de motoru sıfırlandı. O da eski sahibindeyken çok temiz bir araçtı, şimdi durumu nedir bilmiyorum.

Piyasada temiz GTV var mı bilmiyorum, ama araştıra araştıra illa ki bulunur. Fakat GTV alırken acele etmemek lazım. Ben 3 sene kadar araştırdıktan sonra aldım, alma aşamasında da 4 tanesinin tam ucundan döndüm. Pert arabaya "tamam tertemiz" diye okeyi veren servisler de var, dikkat etmek lazım :)

GTV almak zor, satmak zor, kullanmak zor. Ama bir kere içine binip, motoru çalıştırdıktan sonra, her şey geride kalıyor.

Eğer karar verip alırsan aldıktan sonra çok küfredeceksin, zaman zaman çok pişman olacaksın, üstüne benzin döküp yakıcam ben bu aleti diyeceksin. Ama yolda giderken de bunların hepsini unutacaksın :) GTV gerçek bir efsane, hala çok çok çok özlüyorum ve yerine koyabilecek bir araç düşünemiyorum. GTV'den sonraki adım ancak Maserati olabilir. Başka araçlarla kıyaslanamaz bile.

Hem 156 hem GTV kullandım, sürüş keyfi olarak 156 beni mest ötesi mest etmesine rağmen GTV cennete taşıdı diyebilirim. Aralarında bu konuda hiç kıyaslama olamaz bile. Ama 156 çok daha "kullanılabilir" bir araba, hem spor araba, hem aile arabası, hem konforlu, hem daha dertsiz tasasız. 156 bugüne kadar kullandığım "en iyi" araba, çünkü beklenen her şeyi fazlasıyla sunuyor, ama GTV bugüne kadar kullandığım "en zevk veren" araba. Birçok eksiği ve potansiyel derdi var, ama onun sürüş keyfine erişebilecek çok az araç var.

Bence alma :) Dertsiz başına dert alacaksın, güzelim 156'yı bırakıp daha eski daha çok sorun çıkarma ihtimali olan bir araç alacaksın, üstelik neredeyse 10 yaş daha eski olacak. Ama bu söylediğimin anlamı yok onu da biliyorum :)

Yardım edebileceğim, veya daha detaylı cevaplayabileceğim bir sorun olursa zevkle :)

Edited by - master on 05/02/2009  13:28:14
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

cuneyt

Aslinda cok bilgili olmamama ragmen bir ufak not dusmek istedim.

Dun Cemal abiyle bulusmak icin Alfa Center'a ugramistim. O gelmeden once GTV yikaniyordu yakindan inceledim ve araba pek icime sinmedi acikcasi. Bunun yaninda beyaz renk hastaligimdan dolayi diger GTV favori ilanlarimda duruyo cok uzun suredir. Bakiyorum bakiyorum doyamiyorum diyebilirim :)))

Not: Teknik bilgim yok sadece gorunum acisindan degerlendirdim. Teknik kisimi ustatlara birakiyorum :)

tolga_ozhan

Önder ve Selim bey bilgiler için çok teşekkürler. Açıkçası benim düşüncem belittiğim gibi GTV'ler ve ben daha fazla yaşlanmadan hevesimi almak. Ben 156'nın üzerine titriyorum en ufak civatası ile bile ilgileniyorum. Onuda çok seviyrum ama işte aklımı çeliyor bu GTV fikri. Çok uzun süre binmeyi düşünmüyorum. Uğruyacağım maddi kaybı göze aldım. Maksimum 1 sene binerim. Onda da en fazla 10000 km yaparım. 156'nın üzerine para vermek işime gelmiyor. En azından kafa kafaya takas bulabilsem iyi olur. Beyaz olan ve Denizli'de olanalar için pek şansım yok. Bu kadar yolu ne olduğunu bilmediğim bir macera için alamam. Ama aklınızda bulunsun işte motoru ellenmemiş. Bakımı aksatılmadan yapılmış. Temiz bir yane görürseniz takaslı aklınıza geleyim.

tolga_ozhan

Bu arabanın akıbetini bilen var mı?

babi

quote:

tolga plakalık yılmazın aç yılmaza bir telefon sana seceresini söylesin. fiyat bana düşük geldi açıkcası.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

Onur Ozdil

ne zaman yolda bir gtv görsem ah üleyn derim.

emekliliğimde sıfırdan bir tane toplamak gibi bir hayalim var benim.

tolga_ozhan

quote:

quote:

tolga plakalık yılmazın aç yılmaza bir telefon sana seceresini söylesin. fiyat bana düşük geldi açıkcası.

Hakan Abi bu cumartesi Yılmaz Usta'dayım. Her türlü bilgiyi alıcam GTV piyasası ile ilgili. Hangisi ne durumdadır falan.

tolga_ozhan

Kimse değinmemiş. Bu arabalara kasko olayı nasıl olur
Onur beyin söylediği de harika bir GTV ama sahibi Fransa'daymış. Benim 156'yı takas etmez. Ben 156'yı satılığa çıkarmam. Kıyamam ona ancak başka bir Alfa ile takas ederim. Alfa'sız bir gün dahi geçiremem.
Kasko konusunda aydınlatırsanız beni sevinirim.

master

16.000 lira olanı geçelim :)

Diğeri de benim son anda almaktan vazgeçtiğim arabalardan biriydi. Motor yağ yakıyordu, içi çok yıpranmıştı, almadık. Ama bu 2004-2005 gibiydi. Sonra alanlar toplayıp düzgün hale getirdiyse bilemiyorum.

Bir de mesajın arasında yakaladım, 1 sene veya 10.000 km binerim diye, GTV kesinlikle kısa süre için alınacak bir araba değil, hem maddi hem manevi önemli zarara uğratır :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS