Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İşlerimiz

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CBiltekin

2005 jarama siyah 156'ım ile izmir yollarındayım. Aliağa'da EREGE Metal'de Çelikhane İşletme Mühendisiyim. Aslen SAKARYA'lıyım, KOCAELİ Metalurji Mühendisliğini bitirdim. Halen çok sevdiğim işimi devam ettirmekteyim. Allah kriz ortamında işsiz kalanların yardımcısı olsun. Böyle bir oluşum içinde yer almak gerçekten güzel. Siteyi oluşturanlara çok teşekkürler.

agucba

quote:

2005 jarama siyah 156'ım ile izmir yollarındayım. Aliağa'da EREGE Metal'de Çelikhane İşletme Mühendisiyim. Aslen SAKARYA'lıyım, KOCAELİ Metalurji Mühendisliğini bitirdim. Halen çok sevdiğim işimi devam ettirmekteyim. Allah kriz ortamında işsiz kalanların yardımcısı olsun. Böyle bir oluşum içinde yer almak gerçekten güzel. Siteyi oluşturanlara çok teşekkürler.

Ben de Hendek'liyim : )

///////////////

goodoldtimes

quote:

Merhaba,

Noksel Çelik Boru Sanayi firması ihracat departmanında proje yöneticisi olarak çalışıyorum.
Ayrıca mezun olduğum ODTU Jeoloji müh. bölümünde yüksek lisans yapmaktayım, umarım bu sene tezi veriyorum:)
Bide küçük bi stüdyom var, orada kayıt yapıyorum:)

Sevgiler

Hendek'teki fabrikada mı çalışıyorsunuz? Yazın SAP danışmanı olarak iki kere gitmiştim oraya.

Olgun

Hayır Ankara merkezdeyim.

Hendek'e toplantı veya denetim olursa gidiyorum.

SAP danışmanı olarak Ankara merkeze geldiniz mi?

Alfadanadam

quote:

quote:

Ben de Hendek'liyim : )

Kendisi benim kuzenim olur zaten Serkan'cım :)

goodoldtimes

quote:

Hayır gelmedim, proje de biteli çok oluyo. Ama gelme durumum olsa Alfa'yla gelirdim sırf muhabbet konusu olsun diye :)

Olgun

quote:

quote:

Hayır gelmedim, proje de biteli çok oluyo. Ama gelme durumum olsa Alfa'yla gelirdim sırf muhabbet konusu olsun diye :)

Bekleriz efendim Ankara'ya, bizde başka alfacı yok. Hem SAP'la ilgili illaki bir iş çıkar. Siz en iyisi gelin gelin...

utku35

Makina Müh.  Bu mesleği seçmemin sebebi arabalara olan çocukluktan gelen merakımdı ve bu arabayı almamın sebeblerinden biride mesleğim

ersinguller

Eski Foça, İzmir'deki Etik Petrol - Petrol Ofisi Bayii'nin sahibiyiz, ben henüz Yeditepe'de öğrenimime devam ediyorum...

Gelen olursa babama ya da bana uğramassa üzülürüm =) Sevgilerimle

Aykut

bendeniz aykut yıldırım
ingilizce öğretmeniyim
motorsikletten sonra pekçok araç denedim tatmin etmedi
alfanın tadı farklı geldi ve bunu yaşamak isteyenlerdenim
15 aylık benim gibi teknoloji düşkünü akıllı bıdık bi oğlum var
bursa inegöl ve orhaneli arasında mekik dokumakla geçiyo zamanım
2002 model 2.0 ts 156 sahibiyim, sahibi kalmayı düşünüyorum

ATC

Bayan Kuaförü....

n/a

çok uluslu bir firmada tıbbi mümmessillik yapıyorum

admin

Eveeeet attıkları son bir çalımla birkaç aylığına başka bir ajansa transfer oldum. Yarın sabahtan itibaren 24/7 online olma durumum bir süreliğine iptal olabilir.

İşin özü ise; 7/24 online (gerçek adı bu bu ajansın napiimm) adındaki bir müşterimiz, krizden sonra çıkan 2 elemanın eksikliğini hissetmiş ve bir süreliğine işlerini yürütecek grafiker arayışı içindeyken bizim patronlardan birine söylemiş. Oda bu işlerin benim tarafımdan yapılacağını düşünerek bana söyledi. Bu sabah görüştüm onlarla, aslında tam benim işim, hele ki şu aralar hiç kafa yormadan yapılacak şeyler. Tasarımlar hazır, sadece adamların ürünlerini bu tasarımlara uygulayarak katalogları yapıcam. Bir taneside otomobil motor yedek parçaları.

Niye kabul ettim mevzusuna gelirsek; yapılan son toplantıyla üç ihtimal ortaya çıktı. Ya ücretsiz izinler başlayacak, ya maaş indirimi yapılacak ya da seçilecek 30-35 belki fazlası işten çıkarılacak. Bu şartlar altında çalışmak acayip sinir bozucu, kimin yüzüne baksan asık-üzgün-düşünceli. Her ne kadar durumumu kötü olarak görsemde, çalışan insanların 600-700 lira maaşla geçinmeye çalıştıklarını bilmek ki oda maaşlar iki ay arkadan ve parça pinçik geliyor, sinirleri iyice bozuyor.

En azından ortamdan uzak kalmak, bazı şerefsizlerin imalı laflarını-yaklaşımlarını duymamak iyi gelir dedim ve kabul ettim. Sigorta flan gibi resmi işler gene matbaa üzerinden yürüyecek. Bakalım zaman ne gösterecek.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

agucba

Hayırlısı olsun Hüseyin abi. Bakarsın 7/24'te 7/24/365 kalıcı olursun. Tabi ortam ve şartlar uygun olursa.

///////////////

Cem

Hayırlı olsun abi, bu sefer mutlaka ıslatalım artık yeter yahu.

admin

Varya seni öyle bi ıslatıcazki sonunda rakı içinde boğulucan. Bakalım o zaman yenge hanım seni eve alacak mı?
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Dentist

Hayırlısı olsun Hüseyin,umarım zaman senin istediklerini gösterir.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Cem

Abi ıslatan siz olun canınız sağolsun=)Parkta sabahlamamıştım,deneyim olur hem bana.
Maksat rakı değil, muhabbet ortamı arıyorum ,ıslatmalar da bahanesi.

n/a

endüstri mühendisi

Gokhan

Herkese merhaba arkadaşlar. 1,5 yıldır alfa sahibiyim bundan sonra da böyle devam edecek.
Meslek: Digiturk Yayın Yönetmeni.

Jakomo

ithalar ve ihracata devam sadece ürün değişti: Taze sebze ve egzotik meyve ithalatı
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

alfa147black

Edirnede subayım..
ayrıca trakya üni. uluslarası ilişkiler bölümünde yük. lisans yapıyorum.
nişanlıyım.
nur topu gibi bir 147'im var

n/a

Merhaba,
ben Peyzaj mimarı'yım.Yaklaşık 12 yıldır özel villaların ve sitelerin peyzaj proje,bahçe düzenleme,otomatik sulama sistemleri,bitkilendirme,hazır çim,bahçe bakımlar işleriyle uğraşıyorum.
İhtiyacı olanlara uygun fiyat ve kalite garantili hizmet sunabilirim.

Dentist

Arkadaşlar,aramızda elektronik mühendisi var mı acaba ?
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

cem meric

3 sene sonra olabilirim abi