Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jakomo

Zincirlikuyu işlerini diğerlerine nazaran çoook başarılı gerçekleştirmekte, bence berbat tanımlaması bayağı bir ağır kaçtı Tolga !!!!
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

master

Geçmiş olsun Onur. Hakikaten anlam veremiyorum. Yahu zaten battın batacaksın, müşteri çekmek için türlü takla atman gerekirken bir de böyle terbiyesizlik yapıyorsun. Zaten Enriko'ya gitmezdim, bundan sonra hiç gitmem, gitmek isteyeni de engellerim. Beter olsunlar. Ayrıca şikayetinden de vazgeçme, işin peşini bırakma derim cezalarını alana kadar.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Sportivo

Onur'cum çok geçmiş olsun, Özkan yoksa Enriko yalan. Muhtemelen herkesler yazlık izinlerini kullanıyorken yetkisiz birisine denk gelmişsin, o da yüzüne gözüne bulaştırmış diyorum.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

agucba

Kısa bir hatırlatma;

Servisler hakkında özellikle eleştiri yazarken, hakaret derecesinde olabilecek kelime, söz, açıklamalardan ve bu sebeple savunma hakkı doğuracak açıklamalradan kaçınmaya özen gösterelim.

Bu yazdığım ile kimseyi kast etmiyorum. Sadece kısa bir hatırlatma.

B-1 Küfür, hakaret, tehdit, sataşma, aşağılama, kişi hak ve özgürlüklerine saygısız içeriğe sahip mesajlar göndermek yasaktır. Yöneticiler tarafından görülen bu tip mesajlar haber verilmeksizin silinecek ve mesajı atanlar uyarılacaktır. Bu tür mesajlara yine aynı şekilde karşılık vermek de suç unsuru olup, kesinlikle yasaktır.

D-8 Her mesajın içeriğinden, sadece ve sadece yazarı sorumludur. Mesaj içeriklerinden dolayı You are not allowed to view links. Register or Login yöneticileri ve moderatörleri sorumlu tutulamaz.

///////////////

onr

Bugün Alfa Romeo Merkez müşteri hizmetleri yetkilisi aradı beni. Müsait değildim 10 dakika sonra arayalım dedi, tamam dedim, dakik bir şekilde aradılar. Müthiş bir nezaket ve ilgi ile sorunumun kendilerine ulaştığını bahsi geçen kişiyle ön bir görüşme yaptıklarını söylediler. Bu şahıs ta benim yanlış anlamış olabileceğimi böyle bir durumun olmadığını söylemiş. Güldüm.. Hatta görüştüğüm kişi de zaten inkar etmesini bekliyorduk dedi. Bir de benden yanlış anlamadan dolayı özür dileyecekmiş. Ben de eğer yanıma gelirse haklıyken haksız duruma düşeceğim şeyler yapabileceğimi düşünerek böyle birşeyi kabul etmediğimi kendisine iletmelerini rica ettim.
P.tesi günü zatı muhterem izinden dönünce, bir görüşme yapılacakmış ve gerekli uyarılar verilecekmiş. Bir ihtimal bir ekip ile izmir servis ziyaret bile edileceği söylendi. Parçamın değişimi de uygun bulunmuş ve haklı görülmüşüm. Alfa Romeo kalitesi işte budur dedim.

Çok uzun bir süre sonra kendimi ilk defa kaliteli bir satış sonrası hizmet durumu içinde bulmanın sarhoşluğunu yaşıyorum.
İşte.. insan var.. insan var..

Bu arada bazı servis çalışanları da kimliklerini belli etmeden siteye üye olup, olup biteni izliyorlarmış.
Cesaretleri varsa, konu ile ilgili haksız olduğumu düşündükleri iki satır birşey yazsınlar..

PS: @Önder, Cem: Teşekkür ediyorum dostlarım.
   @Serkan: Abi hatırlatman için teşekkür ediyorum. Kendi adıma söylemem gerekirse, kimseye hakaret etmeden, etik ve legal bir şekilde olayı anlatmaya çalıştım. Saygılar.

Edited by - onr on 19/08/2009  21:46:03

ersinguller

Evet kendisi izindeymiş ve geçen hafta benimle ilgilenen hanımmış...

Siparişi verilecek parçam geldiğinde bana dönüş yapılmadığı gibi, özkan bey içinde herhangi bir not bırakmamış.

aradım dün dolayısı ile özkanın ne benim parçadan na arabadan haberi var. yedek parça bölümü ile 15 dklık bir görüşme sonrasında parçanın geçen hafta geldiğini öğrendik.

perşembe taktırmaya gidiyorum.

onr

Özkan bugün beni de aradı ilgilendi sağolsun. Ben de Cumartesi gidiyorum servise.

tolga_ozhan

quote:

Zincirlikuyu işlerini diğerlerine nazaran çoook başarılı gerçekleştirmekte, bence berbat tanımlaması bayağı bir ağır kaçtı Tolga !!!!

Haklısın Abi Zincirlikuyu diğerlerine nazaran daha iyi bir servis. Mevki olarak uygun olmasından dolayı 156'yı ilk aldığımda oraya götürüyordum yağ, su vs. için. Sonra birkaç kara cehalet örneği gördükten sonra bir kaç personelden yakınından geçmeme kararı aldım.

master

Vay be, müşteri hizmetleri iyi çalışıyor demek ki. Ama işte durum ortada, sadece bir tane bile sorumsuz yetkili ne kadar büyük zarar veriyor markaya. Kimbilir daha kaç kişiye aynı şekilde davrandı. BMW ajan olarak sabotaj için Alfa Romeo'ya sokmuş olmasın :)
Mülayim biriyim.

1997 GTV V6 Turbo
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Sercan Keklik

quote:

yapma abı :) bana 156yı tarıf eden ustaları var.. Formeni servisi cok başarılı ama teste cıkan ustaları cok ukala.. adamlar günde 50 arabaya bakıyouz bu böyle dıyebılıyolar.. Nası böyle? biz bu arabalya yattık kalktık kardeşim nası böyle :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

murat

Çıkabilmesi muhtemel cıngarları önceden kestirip ilk red cevabınızdan sonra direk müşteri hizmetlerini devreye sokmanızı öneririm ,servislerle polemiğe girmeyin hiçbir zaman.Bırakın müşteri hizmetleri girsin ..Böylece daha az üzülürsünüz.Kuzenin aracında bu parçayı değiştirdiklerini öğrenir öğrenmez ve servisten red cevabı alır almaz muhabbete girmeden müşteri hizmetlerini aramalıydın Onurcum ,neyse geçmiş olsun hallolmuş
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

ersinguller

Özkan by baya ilgilendi. Parça bulunmuş beni bekliyordu gittiğimde. İki alfamız olduğu için bazı konularda da özel anlaşmalar yaparak (yağı kendi şirketimizden vermenin garanti dışına alınmayacak olması vs vs) döndüm...

far yıkamadaki kaçıran keçe parçanın fiyatı : 84 tl.
serviste yazılan selenia 10W-50 diesel yağ 4lt fiyatı - 280 tl.
bizdeki 5W-40 diesel 4lt tam sentetik fiyatı 120tl.

Edited by - ersinguller on 22/08/2009  00:45:56

onr

quote:

Çıkabilmesi muhtemel cıngarları önceden kestirip ilk red cevabınızdan sonra direk müşteri hizmetlerini devreye sokmanızı öneririm ,servislerle polemiğe girmeyin hiçbir zaman.Bırakın müşteri hizmetleri girsin ..Böylece daha az üzülürsünüz.Kuzenin aracında bu parçayı değiştirdiklerini öğrenir öğrenmez ve servisten red cevabı alır almaz muhabbete girmeden müşteri hizmetlerini aramalıydın Onurcum ,neyse geçmiş olsun hallolmuş

Haklısın Murat Abi ama bir anda pat diye suratıma telefonu kapatınca ......(!) delirdim bende. Allah'tan aramadım tekrar. Aslında en doğrusu senin de dediğin gibi hiç muhattap olmamak tabi..

Bu arada bugün servise gittim ve sorun halloldu. Özkan baya ilgilendi sağolsun. Kısa ve temiz bir işçilikle mutlu sonlanan bir servis ziyareti oldu neyse ki..

@Önder: Kardeşim bu kadar balta rolünü oynatacak kadar hırs yapmamıştır BMW sanırım. Yaptıysa da çok iyi eğitim vermiş elemanına.. :)

Sportivo

Arkadaşlar ayın 22'sinde cumartesi günü cepten Alfa Romeo müşteri temsilciliğinden aradılar. Aklıma direk Onur'un olayı geldi. Sanki Enriko ile ilgili artan şikayetler üzerine bi kamuoyu araştırması yapıldığını hissettim. Enriko ile ilgili problemlerim olup olmadığını sordular, genel Alfa Romeo ile ilgili şikayetlerimin olup olmadığını, arabamdan memnun olup olmadığını vs.. 10 dakikaya yakın bir görüşme oldu. Ben de sitedeki genel problemleri de düşünerek aklımda ne varsa söyledim. Enriko'nun İzmir hatta neredeyse Ege'deki tek yetkili servis olduğunu , bu nedenle neredeyse tekel olmanın verdiği olumsuzluklar olduğundan bahsettim. Daha fazla servis ağının olması gerektiğini söyledim, servis hizmet ve personel kalitesinin mutlaka arttırılması gerektiğini belirttim. Yedek parça geliş süresi ve fiyatlarla ile ilgili sıkıntılardan bahsettim. Telefondaki bayan gayet nazikçe ve sabırla dinledi. Yeni araç almak isteseniz markası ne olurdu diye sordu, ben de kesinlikle Alfa Romeo ile devam etmek istiyorum dedim. Ayrıyetten Tofaş/Birmot/Enriko'ya rağmen bu markayı seviyoruz dedim. Son not olarak da Enriko'da Özkan Demirel'i ayrı tuttuğumu ve Enriko'da memnun olduğum tek kişi olduğunu söyledim. Merak ettim acaba başka sitede aranan var mı?
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

tolga_ozhan

Benide yaklaşık 6 ay önce aynı şekilde aradılar. Talepleriniz önerileriniz kısmına. Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın dedim. Bir sonraki arabanız diyince. Size rağmen Alfa Romeo demiştim. Yaklaşık 10 dakika konuşuştuk.

zeitgeist

Alfamda yapılacak ufak tefek işler var, Ankara'daki servislerden memnuniyetsizliğimiz de malumunuz,

Google'da türlü türlü kelimeler ile arama yaparken şöyle bir yer buldum:

You are not allowed to view links. Register or Login

"arabam servis ve yedek parça "
diye bir yer.

Anasayfadaki şu cümle ilginç:
Sn. Alfa Romeo Sahiplerinin
DİKKATİNE
18 yıl İstanbul'da, 3 yıl İtalya fabrikasında, 1 yıl Almanya Alfa Ralli Team'de, 22 yıllık deneyim ve birikimlerimizi siz değerli Alfa Romeo kullanıcıları
ile paylaşmak için ANKARA'dayım.
Alfa Romeo aracınızla ilgili sormak ve öğrenmek istediğiniz her şeyi telefonla yada servisimize gelerek profesyonel bir Alfa'cıdan öğrenebilirsiniz....

Arkadaşlar buraya giden, gideni duyan, hakkında bilgisi olan var mı acaba?

bugra

adı pek iyi bilinmez ankara camiasında,p.m den merak ettikleriniz varsa cevaplandırabilirim.

onr

Cep telefonuma gelen bir mesajla öğrendim. Enriko Aliberti'den.. Özkan işten ayrılmış. Kendisine ulaşamadım ve sebebini bilmiyorum.
Özkan kendi mi istedi bilmiyorum (projeleri vardı çünkü) ama çıkarıldıysa ona gelene kadar kaç kişi vardı.. Bu arada garantiyi de uzatmama kararı aldım. Yeni servisim Ata'nın da önerisiyle Devko olacak sanırım.

ATA

Devko iyidir Onur, fiyat ve işçilik açısından memnun kalacağını düşünüyorum.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

erdem1904

ankarada alfom ve alfaline ikiside eski ve iyi ustalar.
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

eomer

onur bana da geldi aynı mesaj. 159'u servise götürdüm ersin die yeni bir arkadaş gelmiş yerine. arkasından aynı gün aradı özkan beni cepten. 3.sanayinin girişindeki alfa teknik'i devralmış. adını milano olarak değiştirmiş. bayaa bi konuştuk. ziyaretine gideceğim en kısa zamanda. yeni yerini bir görelim bakalım.
Giulietta 1.4 MultiAir TCT 2012
35 AY 8444
159 1.9 JTDm 2007
35 KMC 66

master

Kemal ben Alfa Teknik'e çok uzun süredir uğramıyorum da, acaba Özgür ve Raşit usta duruyor mu hala biliyor musun?

Bildiğim kadarıyla Mustafa usta başka yere gitmişti.
Mülayim biriyim.

1997 GTV V6 Turbo
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

ATA

Enriko'da iken özel servisleri eleştiren biri özel servis açtı demek =) Genede iyidir ama Özkan Bey.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

eomer

önder arabam hala garantide olduğundan hiç gitmedim alfa teknik'e. ama özkan bey'i ziyarete gidince öğrenirim kadroyu :)
Giulietta 1.4 MultiAir TCT 2012
35 AY 8444
159 1.9 JTDm 2007
35 KMC 66

onr

Özkan beni de aradı. Alfatekniği devralmadı ancak. Ortak olarak 2. bir servis açıldı, Özkan ise alfa Milano isimli servisin patronu oluyor. Herkes kendi müşterisinden gelir elde ediyor. Bu arada evden araç alınıp, aracın serviste yatacağı günler için de yedek araç verileceğini söyledi Özkan.