Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Motor Koruma Kapağı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Calibra

Bu parça motorun sıcaklığını nasıl etkiler peki? Yazları özellikle?

Ben de taktırmayı düşünebilirim eğer problem yoksa...
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

ozi156

quote:

Bu parça motorun sıcaklığını nasıl etkiler peki? Yazları özellikle?

Ben de taktırmayı düşünebilirim eğer problem yoksa...

şahsen ben pek sıcaklığını etkiledigini sanmıyorum motorun...altı tamamen kapalı araclarda var.zaten motoru sogutmak radyatorun işi,extra sogutmaya gerek yoktur sanırım..bu korumanın  içe bakan kısmı ama ısıya dayanıklı mir madde ile kaplanması lazım onun sıcaktan eritmemek için...arkadaştan haber bekliyoruz..aldiği koruma kapağının kalitesi hakkında..

XETRaM

Adamlar ilgilenmiyorlarki alamadım hala.. Telefon açınca anlaşamadım adamlarla sürekli birbirlerine veriyorlar telefonu. Sadece cuma günü aramamı söyledikleri için dün sabahtan mail attım geliyorum almaya diye ama kimse geri dönmedi.. Birde hala merak ediyorum eski ve yeni 147lerin ikisinede aynı ölçüde kapak mı takılıyor? Çünkü onları kataloğunda sadece 147 diyor.. 2005 öncesi sonrası diye bir ayrım yok..

ozi156

quote:

Adamlar ilgilenmiyorlarki alamadım hala.. Telefon açınca anlaşamadım adamlarla sürekli birbirlerine veriyorlar telefonu. Sadece cuma günü aramamı söyledikleri için dün sabahtan mail attım geliyorum almaya diye ama kimse geri dönmedi.. Birde hala merak ediyorum eski ve yeni 147lerin ikisinede aynı ölçüde kapak mı takılıyor? Çünkü onları kataloğunda sadece 147 diyor.. 2005 öncesi sonrası diye bir ayrım yok..

ben maili coktan attım dostum,dedigin gibi bilgi yok bende onu sordum mk2 ye uyarmı diye...400 lira orjinali :(

ATA

Benim kapakta paramparça oldu malesef, ben zengin çıkması bekliyeceğim servise düşerse takıcam =) Her sene hurda plastiğe 100 lira veremeyeceğim
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

ozi156

quote:

kapak konusu ne durumda???

drcalibra

olmazsa bir tane motor alt kapağı bulup  saç işiyle uğraşanlara götürüp aynı ölçülerde soba saçı malzemesinden kestirtmek  lazım ama ıspartada motor alt kapağını nereden bulucan zaten 3-5 alfa var  onlarda da koruma kapağı yoktur olsada çıkarıp söktürtmezler