Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Park Sensörü

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

XETRaM

Bu aralar taktırmayı düşünüyorum ama çok fazla model var kafam karıştı. %99 Cenmax' ta alarm ile beraber taktırcam. Sonradan park sensörü taktıran varsa bu ekranı nereye monte ettirdiniz? Özellikle 147' de güzel durabilecek bir yer bulamadım ben. Bu yüzden ekransız sadece ses çıkartan bir model taktırmayı düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum..

Dentist

Ben de alırken Cenmax marka ekransız  arka park sensörü taktırmıştım;hiçbir sorun yaşamadım.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

kukart

bende park sensörü düşünüyorum
dediğin gibi sadece sesli olanlardan...
bu arada benm araçta sanırım orjinal alarm var... onuda tesadüfen farkettim camı açık unutmuşum kumandadan kilitledim 30 sn ye falan sürmedi başladı dıııt dıııt etmeye.. aslında daha önce anlaamalıydım.. açıp kaparken (kumandadan )dıııt dıııt sesli uyarı vererek  kapı açıp kapanıyo ;)

sensör için marka model bende tavsiye bekleyenlerdenmmmm.

ATA

Bencede ekransız modeller daha güzel bir seçim olur.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

ozi156

ufak ekranlı modellerde hoş duruyor aslında cenmax ın aşağıdaki modelinde arkadaşta var,sesi filanda guzel,arka aydınlatmasıda..lcd ekranı cok buyuk olmadığı için hos duruyor ve konsolda saglam duruyor..

You are not allowed to view links. Register or Login

XETRaM

Banada bu linktekine çok benzer bir ürün gösterdiler ama bir türlü yer yakıştıramadım :) Dikiz aynasının üstünü önerdiler ama ne bilim..

ozi156

quote:

Banada bu linktekine çok benzer bir ürün gösterdiler ama bir türlü yer yakıştıramadım :) Dikiz aynasının üstünü önerdiler ama ne bilim..

ben torpidonun en sağına koydum..yeri fena değil geri vitese takınca sag aynaya bakınca gozumun ustunde oluyor rahat oluyor..ortata olması bence guzel olmaz..bendekinin arka aydınlatması bozuldu:) komple cope atcam azaten sinir oldum..bu modeli almayı dusunuyorum,,arka ışığı beyaz..yazılar siyah ama net bir goruntu saglıyor.

bado

ben taktırcak olsam ekran monte ettirmezdim..gereksiz bir aparat bnce.
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /