Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta için xenon kit

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Erenbal

hala beklemedeyim, ürünü de fotoğraflrım :clover:

Erenbal

2015-12-27 16:51:01.0   Electronic Data Received
2015-12-28 14:50:14.0   parcel center received
2015-12-28 22:36:23.0   parcel center customs scan
2015-12-28 23:08:19.0   leaving parcel center ,next station Shenzhen center
2015-12-28 23:41:54.0   Shenzhen Transit Station export security scan
2015-12-29 10:14:27.0   Shenzhen Transit Station export customs cleared
2015-12-31 16:50:00.0   arrive Guangzhou Airport
2015-12-31 16:57:41.0   leaving Guangzhou Airport going to next airport/seaport
2016-01-04 16:03:00.0   Shenzhen departure

takıldık mı ne oldu acaba ?  :duvar:

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
2015-12-27 16:51:01.0   Electronic Data Received
2015-12-28 14:50:14.0   parcel center received
2015-12-28 22:36:23.0   parcel center customs scan
2015-12-28 23:08:19.0   leaving parcel center ,next station Shenzhen center
2015-12-28 23:41:54.0   Shenzhen Transit Station export security scan
2015-12-29 10:14:27.0   Shenzhen Transit Station export customs cleared
2015-12-31 16:50:00.0   arrive Guangzhou Airport
2015-12-31 16:57:41.0   leaving Guangzhou Airport going to next airport/seaport
2016-01-04 16:03:00.0   Shenzhen departure

takıldık mı ne oldu acaba ?  :duvar:

Oradan çıkarken sorun olmaz kardeşim mesele burda eğer takılırsa , zaten daha sipariş geçelin 8 gün olmuş normal yani. China post ile mi istedin ?

Erenbal

DHL de bazen gümrükte problem oluyor denildi, hem de ücreti fazlaydı. evet china post. Ancak 27sinde verdim siparişi,  8 gün yazmışsın ozozozo, 18 mi diyecektin ?

ozoozo

DHL de bazen gümrükte problem oluyor denildi, hem de ücreti fazlaydı. evet china post. Ancak 27sinde verdim siparişi,  8 gün yazmışsın ozozozo, 18 mi diyecektin ?

Aynen yanlış yazmışım :) bence normal zaten china post ile genelde 20 küsür günlerde geliyor. 1 ay civarı da oluyor.

OğuzCanAlantor

Aynen yanlış yazmışım :) bence normal zaten china post ile genelde 20 küsür günlerde geliyor. 1 ay civarı da oluyor.

Benim en son aldığım ürün 3 haftada filan geldi değişebiliyor , Hür Can'la aynı anda aldık onun 2 haftada benim 3 hafta bende endişelenmeyin derim . Bende takip ederken gümrükte gözüküyordu 1 gün sonra servise geldi

oguzhanyildiz

Gelsinde bir hayırlısıyla yorumların olumlu olursa bende alıp denemek istiyorum :)

You are not allowed to view links. Register or Login kardeşim bir süredir cree led kullanıyorsun. Genel olarak yorumlayabilirmisin , olumlu yanı olumsuz yanı varmıdır ?
01BOY53 170 hp

Erenbal

tamamdır, beklemedeyim. detaylı şekilde fotoğraflayıp paylaşımı yapacağım geldiğinde.  :kahve:

nazamarya

Gelsinde bir hayırlısıyla yorumların olumlu olursa bende alıp denemek istiyorum :)

You are not allowed to view links. Register or Login kardeşim bir süredir cree led kullanıyorsun. Genel olarak yorumlayabilirmisin , olumlu yanı olumsuz yanı varmıdır ?

Ben memnunum. Selektor Tepkileri iyi. Hatta uzunlara ihtiyac oldugunda da goruntu net. Yagmurlu havalarda xenon gibi zayif ama selektor tepkisini onumdeki araclara iletmedigi hic olmadi. Lumen degeri yuksek cree ledden memnun olunacagini dusunuyorum. Benim 30w 6000lm diye hatirliyorum. You are not allowed to view links. Register or Login 40w 9600lm eger dogruysa benden daha iyi sonuc alacaktir.
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

milano 75

çin yeniyıl tatiline girmedi dimi.9600 lük ledden +parklara 30w frenlere 80w ampulden sipariş geçtim bende.önceki alışverişlerden alışığım,1 ay öncesi beklemiyorum zaten.aydınlatma halogene yakın olsa yeterli bana,gece yolculuğum yok haftasonları hariç,farlarım beyaz gözüksün yeter.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

coscos23

You are not allowed to view links. Register or Login|2657018010

bu urun nasıl kullanan varmı

milano 75

aydınlatma sıfır bunlarda,sadece görüntü.yeni nesil cree ledli ampullar var.nlardan alman lazım.bunlar park lambalarında bile normalden biraz iyi.aliexpresden alacaksan son nesil iki ürün var atayım linkini birazdan.hatta şöyle yapalım,geceuçuşunda ki linki atayım,orda videoları var alıp kullananların ordan bak

coscos23

aydınlatma sıfır bunlarda,sadece görüntü.yeni nesil cree ledli ampullar var.nlardan alman lazım.bunlar park lambalarında bile normalden biraz iyi.aliexpresden alacaksan son nesil iki ürün var atayım linkini birazdan.hatta şöyle yapalım,geceuçuşunda ki linki atayım,orda videoları var alıp kullananların ordan bak

olur at bı bakıyım beklıyorum

milano 75

milano 75

ben alttaki firmadan sipariş geçtim,ürünler ve açıklamalar daha prof gözüküyo,

coscos23

tesekkur ederım ıncelıycem

fatihmehmet

Konu kirliliği olmaması açısından burdan sorayım.  156 mk2'lerin bazılarında far yıkama görüyorum ve bi xenon oldugu söyleniyor. Aslı astarı nedir?

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

nazamarya

Daha önceden dış ve iç görüntü videolarını eklemiştim. Resimleri de ekliyorum. Tepkiler iyi. Işık rengi beyaz olduğu için yağmurda sanki ışığı fazla dağıtıyor ve selektör iletilmiyor gibi geliyor ama farkedilmediği hiç olmadı. Şiddetli yağmurda 400km boyunca hiç sıkıntı olmadı.

Dış görüntü Video :

İç görüntü Video:

oguzhanyildiz

You are not allowed to view links. Register or Login çok güzel tepkiler gerçekten tatmin edici. Bende aracıma You are not allowed to view links. Register or Login arkadaşımın aldığı ürünü almak istiyorum. Ondan gelicek haberi bekliyorum.
01BOY53 170 hp

Erenbal

valla ben de hala ürünü bekliyorum : )

nazamarya

You are not allowed to view links. Register or Login çok güzel tepkiler gerçekten tatmin edici. Bende aracıma You are not allowed to view links. Register or Login arkadaşımın aldığı ürünü almak istiyorum. Ondan gelicek haberi bekliyorum.
İki urun arasinda lumen farki var. Tepkileri ayni olacaktir, aydinlatma anlaminda daha ii olacaktir ama uzun farlarin merceksiz olmasindan dolayi arada pek bi fark olacagini dusunmuyorum. Kalin tip ampul gelirse 1-2mm kadar islem yapilmasi gerekir.
Eger kendiniz takacaksiniz Bir bilgi daha vereyim. Normal h1 ampullerin sadece (-) ucu oluyor. Ledlerin (+) (-) iki ucu birden var. (+) uc farin icinde takili, onu cikartip led ampule direk takiyoruz.

E.Ç.M. (MiTongin)

Ben memnunum. Selektor Tepkileri iyi. Hatta uzunlara ihtiyac oldugunda da goruntu net. Yagmurlu havalarda xenon gibi zayif ama selektor tepkisini onumdeki araclara iletmedigi hic olmadi. Lumen degeri yuksek cree ledden memnun olunacagini dusunuyorum. Benim 30w 6000lm diye hatirliyorum. You are not allowed to view links. Register or Login 40w 9600lm eger dogruysa benden daha iyi sonuc alacaktir.
eger dogru hatırlıyorsan :) senin 30 w 6000 lm secme sebebi neydi mesala. Renk maviye ve beyaza çalması gibimi yoksa farkli bir sebebi var mi?
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

E.Ç.M. (MiTongin)

bi-xenon yapamadinmi sen ya kardeşimne yapıcan  :lol:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

coscos23

bi-xenon yapamadinmi sen ya kardeşimne yapıcan  :lol:

Fazla mal goz cikartmazz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Erenbal

müjdemi isterim  :alkis: ürün istanbula vardı.