Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Hangi Marka Lastik, Hangi Ebat?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OnurCangir

You are not allowed to view links. Register or Login
Goodyear böyle başarılı reklam kampanyası görmedi :) Şaka bir yana alanlara hayırlı olsun, bu kadar olumlu mesajı görünce her ne kadar memnun olsam da, ben de pzero nero yerine keşke goodyear mı alsaydım diyorum.

Daha yan dikenleri gitmemiş lastiklerimi sattırıp bir de lastik masrafına sokacak o yorumlar beni de abi :D

Yolda geçtiğim her sertlikten sonra kendimi kötü hissediyorum lan keşke önceki sahibi hiç yazlık almasaymış ben de rahat rahat goodyear alırdım diyorum.

kumho ecsta spt ku31 kuru yol hariç kullanılmamalı. İyi taşıyor düzde iyi kaçırıyor ama bana gitmiyor anasını satayım.

Ben aldığım pzerolardan şikayetçi değilim, beni tatmin etti ama bu kadar kişi yazıyorsa mutlaka bir fark vardır. Şans bir de goodyear ateşi ben lastiklerimi aldıktan hemen sonra yandı forumda :D Önceden denk gelsem onlardan alırdım. Neyse sağlık olsun...

Alper

Çakma Çin işi lastiklerden uzak durun arkadaşlar.

Cumartesi günü lastik buldum fakat jant daha bulamadığım için lastikleri takamadık ve bu sabah Çorlu istanbul arası yaşadığım durum budur.

Tam bu fotoyu çektim ve 5 6 sn sonra büyük bir ses ve yanık kokusu ile sağa çektim

Yalnız 164 e helal olsun beni hiç korkutmadı bile ses ve koku olmasa lastik patladığını anlamazdım bile.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Gouki

Uff büyük geçmiş olsun Alper'im. :(

Alper

Uff büyük geçmiş olsun Alper'im. :(
Sağolasın Özgünüm.

Ben lastik masrafından asla kaçmam beni bilen bilir istediğim bi jant olmadan almayayım dedim bu jantlara ama hata yapmışım.

rain man

Büyük geçmiş olsun. O hızlardan en çok korkmamın sebebidir lastikler. Çin malı olmasalar bile yaşatacaklar sorun bir anda çok büyük olabilir. O yüzden araca güvenmeden gerçekten dikkatli olmak gerekiyor.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Alfadanadam

Of ki ne of. Geçmiş olsun Alper'im.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kuti147

Goodyear böyle başarılı reklam kampanyası görmedi :) Şaka bir yana alanlara hayırlı olsun, bu kadar olumlu mesajı görünce her ne kadar memnun olsam da, ben de pzero nero yerine keşke goodyear mı alsaydım diyorum.

Şuan aracımda pzero 225/45/17 var.. bir daha mı PZero..Asla ..ya conti sc5 ya eagle f1 assy2 diyorum bende.
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

alperuzi

Goodyear alınacak ise EGP (efficientgrip performance) da tercih edilebilir. Eagle Assymetric'in yuvarlanma direnci biraz daha azaltılmış versiyonu zaten ve ıslak yol ile fren performansı çok çok iyi.

Bandırmalı

Verilmiş sadakanız varmış.
Bence bir kaç çocuk sevindirin.  :yukari-ok:
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

tayfun

Aman Alper Allah korusun. geçmiş olsun.

Ormanci

Şuan aracımda pzero 225/45/17 var.. bir daha mı PZero..Asla ..ya conti sc5 ya eagle f1 assy2 diyorum bende.

PZero mu, yoksa Zero Nero mu var? :)

Düz PZero'lar halen yeni birçok lastiğe fena halde kafa tutuyor çünkü, ondan soruyorum :) Bunun yanında Nero'lar da sanıyorum bir o kadar kötü.

kuti147

PZero var. Derdim lastiğin ısınmaması. Başkaları memnun olabilir tabiki. 120 hp 147 ve benim kullanım tarzım w hız endeksli lastiği ısıtamıyor heralde :) soğukkende hiç tutmuyor. 3 hafta önce üretilmis almıştım lastıkleri, eski uretim de degildi ama virajda ufak bi contra da kayıyordu arkası (3,5 yayli 17" oem SS jantlı halde) sottozero kış lastiğim (215/4517) daha iyi yol tutuyordu öyle diyim :)
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-

Ormanci

Hocam W hız kodu 270'e denk geliyor, çok büyük ihtimalle ısınmıyor gerçekten de :) Memnuniyetsizlik bence normal gibi bu durumda :)

aurora

Bizim arabalar için yada saran arabalar için NS-2R ;)

kuti147

Gökhan ben pzero yu ısıtamıyom diyorum :)
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-

aurora

Gökhan ben pzero yu ısıtamıyom diyorum :)

Kolayı var :) You are not allowed to view links. Register or Login

ES53

Fikirleriniz nedir arkadaslar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alfadanadam

Bedavaya harika lastik bence.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Utku

Ben bir onceki serisini kullaniyorum, cok optimum bir lastik fiyatina gore cok memnunum.
Z line modeli cok daha basariliymis.
tyre review da puanlari tavan yapmis, ulkemizde pek bilinmeyen, bu yuzden de nispeten uyguna satilan bir lastik
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

Muratözdemir

Y olması çok etkiler mi acaba performansını

kuti147

Bugun 2 haftadır beklediğim GoodYear Eagle F1 Assy2 225/45/17 91V lerim geldi. Üretim tarihi 2015 martın 3. Haftası. Ilk izlenimim 3 yıllık PZero lardan sonra gerçekten çok konforlu geldi. Meğer ben sürekli titreşim modunda bir telefonun üzerindeymişim :) ses ve titreşim yok oldu. Patinaja kolay düşmüyor ki yerler ıslaktı. Rodaji geçtikten sonra yine olumlu olumsuz yorumlarımı yazarım. Burada fikirleri ve tecrübeleriyle bana yön veren tüm arkadaşlara teşekkürler.
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-

The Schuey

Bugun 2 haftadır beklediğim GoodYear Eagle F1 Assy2 225/45/17 91V lerim geldi. Üretim tarihi 2015 martın 3. Haftası. Ilk izlenimim 3 yıllık PZero lardan sonra gerçekten çok konforlu geldi. Meğer ben sürekli titreşim modunda bir telefonun üzerindeymişim :) ses ve titreşim yok oldu. Patinaja kolay düşmüyor ki yerler ıslaktı. Rodaji geçtikten sonra yine olumlu olumsuz yorumlarımı yazarım. Burada fikirleri ve tecrübeleriyle bana yön veren tüm arkadaşlara teşekkürler.
Kaç TL'ye mal oldu? Ayrıca bu lastiklerin 215/55/16 ebatlı olanları var mı? Malum, çok yaygın bir ebat değil.

alperuzi

Bugün yazlıklara geçtim,

Arabayı kemal'den aldığımda İzmir-Denizli arası kullanmıştım, conti SC5'leri, sonra Denizli sonrası Nokian ile gelmiştim Ankaraya.

Ancak taktırırken ustam lastiklerden ikisinin baya aşınmış olduklarını fark etti. Ön lastikler hakkaten arkalara göre 1-1.5mm daha fazla aşınmışlar. ve 3 - 3.2mm civarı kalmışlar. Arkalar (şimdi öndeler tabi) ise 4-5mm civarı.

Lastikler 2013 sonbahar üretimi, yani oldukça yeniler. km olarak da taş çatlasa 20bin km yapmışlardır herhalde.

Continin tutuşu iyi ama çok hızlı biten bir lastikmiş demek ki, seneye EGP'ye geçerim muhtemlen (muayeneyi atlatırsam) :)

kuti147

Kaç TL'ye mal oldu? Ayrıca bu lastiklerin 215/55/16 ebatlı olanları var mı? Malum, çok yaygın bir ebat değil.

Bana montaj + nitrojen dolumu 1150 tl ye geldi lastikler. Üretim tarihi de 2015 in 13. Haftası. Ölçüyü lastikcime sormam lazım. Ne desem yalan olur şimdi.
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-

Muratözdemir

Bana montaj + nitrojen dolumu 1150 tl ye geldi lastikler. Üretim tarihi de 2015 in 13. Haftası. Ölçüyü lastikcime sormam lazım. Ne desem yalan olur şimdi.
Kutay birde 205-50-17 çıkma sorar mısın sana zahmet :)