Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Tampon Altı Ez-Lip 156?Mk2

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

razzle

N11 den 15 liraya aldık.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk

KUY65

06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

Kaan

Yanlış anlaşılmasın sakın zevk meselesi sonuçta ama 156 gibi bir tasarım harikasında bence kaliteyi düşürmüş gibi geldi. hannibal ın 156 sında  seat leon mk1 cupra lipi var. onlar daha bir yakışıklı duruyor.
1 hayal
5 duyu
6.his

rain man

Tampon altının çok boş durduğunu ara ara düşünüyorum ama lip gerçekten araca yakışan bir çözüm değil sanki :) en azından bana göre.

Ama maliyet ve değişiklik açısından yine de denenebilir bir uygulama. Güle güle kullanın.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

milano 75

sürtmelere karşı diğer liplerden iyi ama bende cupra lip takardım,her arabaya yakışıyo namıssız
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

delıfısek

leon için binbir lip var koyun bakım merak ettim neymiş o  >:D

octinum

156 bela ya, yeni bir şeyi yakıştırmak çok zor namussuza. :)

15TL'ye gayet denenebilir bir şey ama. Hani fotoğraflardan tam göremiyor olabiliriz veya 156'nın normal haline gözümüz çok alışmıştır belki.
Emek ve paylaşım için teşekkürler.

blackgear

Aracın bütün fotoğrafı yok mu? Bu hali ile çok yanıltıcı gibi duruyor ki açıkçası ben de beğenmedim. Yine de elinize sağlık :)

delıfısek

bence çok iyi ve cok temiz duruyor. 156 burnu çok kavisliği oldugundan her lip  cuk diye hoş gelmez goze.

milano 75

değişik romeolarda resmi var alttaki arma sayfasında
You are not allowed to view links. Register or Login

razzle

E benimkinin aynısı değil mi bu?

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

blackgear

O olabilir ama, açıda problem var gibi, aşağı çapraz inmesi gerek, siz direk tampon altına düz yapıştırmışsınız sanırım, aracın komple resmi olsa, uyum hakkında daha net yorum yapılır...

razzle

Ben özellikle geniş açılı olanı aldım. 156dan aşağı sarkan şeyler hoşuma gitmiyor. Bide 7-8 cm lik lipleri takıyorlar. Zevk meselesi tabi.

ku2

Ben beğendim. Güle güle kullanın :) Sıkılırsanız çıkartırsınız ayrıca. :)
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

sariertan

Eskiye kolay dönülebilen değişiklikler iyidir. Güle güle kullanın. Sonrasında CUPRA LİP de deneyin ondan kolay kolay vazgeçmezsiniz =)

milano 75

iyidir,fiber sağa sola dokundunmu,macun,boya uğraştırıyo