Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

1 Aralık Pazar Saat 11:00'de Buluşuyoruz - GT & GTV Party - Dolmabahçe Parkı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alfacan

You are not allowed to view links. Register or Login
Özgün atla gel :)

Uygun bir saatte Sabiha'ya inersen seni de alırım öyle geçeriz

Ah canım abim :-[ Fırsatım olsa seni hiç yormam ama bu sefer zor :duvar:

Gouki

alfacan

Yok mu oğlum bakımda uçak cumartesi gece gel al beni :haydi:

:p ivedik organizeden alırım seni

Murad

Murad abi iyi yapmışsın.
Özgün yoğun talep var gelmen için. Ben olsam bu kadar talep karşısında cumartesi atlar gelirdim :)

Murad

Murad abi iyi yapmışsın.

Uçağa gerek yok indisi bindisi beklemesi dert. Azıcın kasarsa QV ile 3.5 saate burada :)

fevkalbeser12

Özgün bak ben taaaa izmirden kalkıp geliyorum:) seninde muhakkak gelmen lazım. Bekliyoruz seni dört gözle:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Gouki

Özgün bak ben taaaa izmirden kalkıp geliyorum:) seninde muhakkak gelmen lazım. Bekliyoruz seni dört gözle:)

Kupa işini bırakıp İstanbul'da geziyorsunuz efendim :p

Oğuz

Murad abi iyi yapmışsın.

Uçağa gerek yok indisi bindisi beklemesi dert. Azıcın kasarsa QV ile 3.5 saate burada :)

3.5 çok yahu :)
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Murad

Murad abi iyi yapmışsın.

Geçen gün bir arkadaşla Ankara'dan İstanbul'a dönerken heyecanlı heyecanlı bana bu yolu daha önce 2 saat 45 dakikada aldığını söyledi ben de bozuntuya vermeden gayet ciddi bir şekilde tabi gelinir iyi gelmişsin hiç durmadan hatta durmayı bırak gaz kesmeden yavaşlamadan dahi sürekli 200 km sabit hızda gelirsen gelinir dedim :)

iskoc

Murad abi iyi yapmışsın.

Geçen gün bir arkadaşla Ankara'dan İstanbul'a dönerken heyecanlı heyecanlı bana bu yolu daha önce 2 saat 45 dakikada aldığını söyledi ben de bozuntuya vermeden gayet ciddi bir şekilde tabi gelinir iyi gelmişsin hiç durmadan hatta durmayı bırak gaz kesmeden yavaşlamadan dahi sürekli 200 km sabit hızda gelirsen gelinir dedim :)

fsm gişelerden ankara il sınırı tam 2 saat 47 dakika sürmüştü.(cerato 1.5 dizel 115 hp)180 den aşağı pek inmemiştik.

not:istanbula döndüğümüzde 2 tane radar cezası gelmişti  :haydi:
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

fevkalbeser12

Kupa işini bırakıp İstanbul'da geziyorsunuz efendim :p
Kupa işi azcık beklicek mecburen:)  hem bu arada bi tasarım belirleriz. O zaman istanbula gelmezsen kupalaı almaya izmire gelirsin:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Oğuz

Beni de ekleyin demek yerine copy paste yapıp listenin sonuna adınızı eklerseniz daha iyi olur. Arada kaynayan isimler oluyor.

1. Alper Tura - coolistanbul - GT - Bordo - 2006 2 kisi
2. Semih Koca- Senati- GT - Gri - 2006
3. Ata Can Aytaç - ? :)
4. Berkay Koçer - ? :)
5. Sercan Keklik - Hava koşullarına göre Spider veya Mito
6. Kubilay Su - Siyah 147 - 2008
7. Burak Gumruk - Giulietta - Beyaz - 2012
8. Volkan Key-Veloce- GT- 2006
9. Oğuz Özbeyli - Giulietta - Beyaz - 2013
10. Kemal Yılmaz - Honda Civic GTV Siyah 2013(2 kesin belki üç)
11. Murad Kılıç - Skinoski Sama - 147 / 2004
12.Kutay Uçar-Mk1 156 2.0 TS-iskoc
13.Tolga Özhan - GT - Mavi - 2 Kişi
14. Tugrul - V6   8)
15.Sonel Ozber - Mito - Kirmizi - 1 Kisi
16. Alper Gtv V6 Turbo
17.Fatihob- Turbo Linea 1.6mjet- 1
18. Gökhan Göçek
19.Ercan CANER
20.Yiğit Deniz GTV
21. Mehmet Kızıltuğ - GT - Lacivert - 2 kişi
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Murad

Beni de ekleyin demek yerine copy paste yapıp listenin sonuna adınızı eklerseniz daha iyi olur. Arada kaynayan isimler oluyor.

1. Alper Tura - coolistanbul - GT - Bordo - 2006 2 kisi
2. Semih Koca- Senati- GT - Gri - 2006
3. Ata Can Aytaç - ? :)
4. Berkay Koçer - ? :)
5. Sercan Keklik - Hava koşullarına göre Spider veya Mito
6. Kubilay Su - Siyah 147 - 2008
7. Burak Gumruk - Giulietta - Beyaz - 2012
8. Volkan Key-Veloce- GT- 2006
9. Oğuz Özbeyli - Giulietta - Beyaz - 2013
10. Kemal Yılmaz - Honda Civic GTV Siyah 2013(2 kesin belki üç)
11. Murad Kılıç - Skinoski Sama - 147 / 2004
12.Kutay Uçar-Mk1 156 2.0 TS-iskoc
13.Tolga Özhan - GT - Mavi - 2 Kişi
14. Tugrul - V6   8)
15.Sonel Ozber - Mito - Kirmizi - 1 Kisi
16. Alper Gtv V6 Turbo
17.Fatihob- Turbo Linea 1.6mjet- 1
18. Gökhan Göçek
19.Ercan CANER
20.Yiğit Deniz GTV
21. Mehmet Kızıltuğ - GT - Lacivert - 2 kişi
Vay be baya bir kalabalık oluşturacağız gibi :)

Murad

Arkadaşlar herkese merhabalar,
Az önce Malta köşküne rezervasyon yaptırmak üzere Beltur ile görüştüm ancak bir kötü sürpriz yaşadım.
Pazar günleri için rezervasyon alamadıklarını söylediler. Pazar günleri kahvaltılar yoğun olduğundan ötürü ve Malta köşkünün iç kapasitesi 150 kişilik olduğundan rezervasyonsuz çalıştıklarını ilettiler. Ancak telefonda ki abla şöyle bir tiyo verdi. Sabah 9:00 - 9:30 gibi giderseniz yer bulabilirsiniz. Ama 10:30 - 11:00 e kalırsanız 30 kişi ve 25 araç için yer bulamaya bilirsiniz dedi. Yani durum şu ki biz sabah erken gitmeli ve erkenden yerlerimizi alıp kahvaltıya başlamalıyız. İçeri de olmasa bile Malta köşkünün dışarıda da masaları vardı. En olmadı dışarıda ki masalarda kahvaltımızı yapabiliriz. Hava aşırı soğuk olmaz ise çok sıkıntı olmayacağı görüşündeyim ki şuan hava güzel olacak gibi görünüyor (iyimser olmaya çalışıyorum :) )
Ne diyorsunuz şimdi?

redromeo156

pazar sabahı ıcın 9 cok erken bır saat bence faklı bı yer olsun daha ıyı en azından 10 30 da toplanmış oluruz
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Murad

pazar sabahı ıcın 9 cok erken bır saat bence faklı bı yer olsun daha ıyı en azından 10 30 da toplanmış oluruz
Valla benim için yer fark etmez ama pazar günü kalabalık gruplar için bir çok yer sorun olacaktır. Şu an bile zaten yaklaşık 30 kişi olduk. hemen hemen 25 de araç olur düşüncesindeyim. Ki yıldız korusunun içi de Fotoğraflar için harika olurdu.

berkaykcr

Bulusmaya 2 gün kaldı daha kesın net bir bilgi yok mu acaba :)

gece yola cıkalım dıyoruz ata abi ile sonra nereye gelelim istanbulu bılmıyoruz allahtan navi var oda yolda su koymaz ınsallah :D

bu arada sanırım kopruden karsıya geçicez geçtikten sonra sabah trafıgıne kalmadıgımızı umarsak saat kaçta nereye gelelim :D
Smoke Giulietta

Murad

Aslında nerede nasıl olacağı belliydi ama işte bugün bir aksilik oldu. Rezervasyon almıyorlarmış. Biraz erken gidersek sıkıntı olacağını sanmıyorum ama bakalım artık. Herkes fikirlerini belirtsin ona göre hareket ederiz.

redromeo156

benım ıcın yer mekan sorun degıl önemlı olan araç basındada kahvaltı sonrası sohbet edebilmek güzel fotolar yakalayabilmek facebook tada bı cok yerde ben paylaşım yaptım sımdı bı cok kısıde burada dıe bılıyor
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

berkaykcr

Aslında nerede nasıl olacağı belliydi ama işte bugün bir aksilik oldu. Rezervasyon almıyorlarmış. Biraz erken gidersek sıkıntı olacağını sanmıyorum ama bakalım artık. Herkes fikirlerini belirtsin ona göre hareket ederiz.

1 araç öncü olarak 1 saat önceden mekana gidip yaklasık sayıyı verse masaları ayırtsa o sabah olabilir mi acaba? İzmir ' de genelde işe yarıyor aynı gün mantığı . Fakat büyük şehir de işler nasıl işler bilemiyorum :)
Smoke Giulietta

Murad

1 araç öncü olarak 1 saat önceden mekana gidip yaklasık sayıyı verse masaları ayırtsa o sabah olabilir mi acaba? İzmir ' de genelde işe yarıyor aynı gün mantığı . Fakat büyük şehir de işler nasıl işler bilemiyorum :)
Onu da yapmazlar. Çünkü rezervasyon yapamıyoruz dediklerine göre bir kişi erken gidip konuşsa dahi diğer arkadaşlar gelene kadar farklı kişiler gelirlerse onları alırlar muhtemelen.

GT

arkadaşlar anadolu yakasından gelenler için saat 9 çok erken olur diye düşünüyorum. :duvar:
[url="http://o1310.hizliresim.com/1g/v/tyy4h.jpg"]http://o1310.hizliresim.com/1g/v/tyy4h.jpg[/url]

Alper

Gökhan Dolmabahçe yi bir arasana abi. En kötü orada yer ayıptır 10 da buluşuruz ve otopark sorunu da olmaz

Samsung NOTE 3  cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Fatihob

Beyler uğraşmayın kahvaltı falan o zaman. Herkes kahvaltısını yapsın gelsin oturalım Dolmabahçede falan çay içelim tost yiyelim. Ata ve Berkay siz benim taraftan geliyorsunuz, gişeyi geçince ilk sapaktan çıkın size güzel bi kahvaltı hazırlatayım cafede İstanbul misfir perverliği yapayım. Ayrıca evde bi oda boş geçe kalırsanırsanız yerniz hazır ;)
..

redromeo156

mert bey di adı telefonunu degıstırmıs hemen sımdı arastırıyorum
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6