Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

19 Mayıs Mini Buluşma - F1 Pisti İstanbul Park Pist Günleri

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

You are not allowed to view links. Register or Login
Kartal'da 8 şeklindeki Go-Kart pistini önerebilirim. Orada kaburgalarıma zarar vermiştim virajlara fazla hızlı girmekten.  :)

Yakın olsa Gebzedeki go - kartı önericem ama baya bi uzak kalıyo diğer arkadaşlara ...  :)
Koşuyolu go kartın pistini ben çok beğeniyorum bir bakın isterseniz.  :) :alfisti:

Kartal'dakinin yanında Koşuyolu pisti çocuk oyuncağı kalır.  ;)

///////////////

egeozal1

Kartal'da 8 şeklindeki Go-Kart pistini önerebilirim. Orada kaburgalarıma zarar vermiştim virajlara fazla hızlı girmekten.  :)

Yakın olsa Gebzedeki go - kartı önericem ama baya bi uzak kalıyo diğer arkadaşlara ...  :)
Koşuyolu go kartın pistini ben çok beğeniyorum bir bakın isterseniz.  :) :alfisti:

Kartal'dakinin yanında Koşuyolu pisti çocuk oyuncağı kalır.  ;)
Kartaldaki kapalı değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum Maltepe de birde kapalı go kart alanı var :-[

Veloce

Videolar yüklendi.
Arkadaşlar çok erken açtım kamerayı o yüzden oraları geçebilirsiniz :)
720P ve 1080P seçenekleri de mevcut :)

Güzeeel ;)  :clover:

erol1903

Kosuyolundaki bayagi ufakti yahu, tur zamanlarinin ciktisini falan veriyordu ama sadece tur atilir arac gecmek imkansiz. Autodrom olabilir, zincirlikuyu olabilir bir de ytu davutpasa daki gokart iyiymis bu hafta gidip bakicam ona da, dun annem kizkardesime egitim aldirmis hatta, volkan isiginmis pist sanirim
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

egeozal1

Kosuyolundaki bayagi ufakti yahu, tur zamanlarinin ciktisini falan veriyordu ama sadece tur atilir arac gecmek imkansiz. Autodrom olabilir, zincirlikuyu olabilir bir de ytu davutpasa daki gokart iyiymis bu hafta gidip bakicam ona da, dun annem kizkardesime egitim aldirmis hatta, volkan isiginmis pist sanirim
Abi bir bak sen sonra ortak bir karar verelim.  :)

blackgear

Bak ben ona her turlu gelirim hatta [CuoreSpirtivo] yu da getiririm. >:D

Ama oyle 2 tur atmiycaz. Girdik mi bir saat inmeyecek sekilde ;)

egeozal1

Bak ben ona her turlu gelirim hatta [CuoreSpirtivo] yu da getiririm. >:D

Ama oyle 2 tur atmiycaz. Girdik mi bir saat inmeyecek sekilde ;)
Toplu da gidersek fiyat bayağı düşer birde Safety Car yapalım kırmızı bir 156 yı  8) Tadından yenmez valla 1 saat sıkıcı olur belki 30-30  böleriz 30 yarış 30 ara 30 ikinci yarış. Akşamüstüne doğru da yerine göre alfistiler toplanıp Starbucks veya farklı bir yere gidebiliriz. kahvemizden sonra da herkes çok geç olmadan ev yolculuğuna gider. :)

alfacan

15 dk dan sonra kol yoruluyor zaten ... Parça parça yaparız daha iyi olur . 1 saat aralıksız binildiğinde yüz göz toprak oluyor :D

egeozal1

15 dk dan sonra kol yoruluyor zaten ... Parça parça yaparız daha iyi olur . 1 saat aralıksız binildiğinde yüz göz toprak oluyor :D
Katılıyorum +1 :)

Alper

Arkadaşlar konuyu dağıtmadan isterseniz yeni bir başlık açıp burada geçenleri de oraya taşıyın derim Go Kart etkinliği için.
Yoksa burası iyice karışmış durumda şuan.

sariertan

Alper videolarını şimdi izledim. Herşey net ve güzel. Sende iyisin  :yukari-ok: ister istemez gaza geliyor insan izlerken. Bir dahaki sefere koltuklarıda söktü araçta ne varsa yük çıkar derim. Herhalde ben öyle yapacağım  :rock: araba zaten çok ağır hatta LPG tüpüne kadar sökeyim diyorum :)))))

sariertan

bunlar için teşekkürler... özellikle videolar cezbetti beni, açıkcası çok iyi araba kullanamam, 17-18 yılda hiç kaza yapmadım ama hızlı ve/veya seride çok kullanamam aracı (en hızlı aracım da mitsubishi 3000 gt idi), yine de videoları seyredince insanın oraya çıkıp basası geliyo, top gear'de sandım kendimi...

Bu gaz modunu pistte atabilirsiniz  :yukari-ok: Zaten bir kere bu virüsü alırsak zor kurtuluruz gibime geliyor :rock:

Alper

Alper videolarını şimdi izledim. Herşey net ve güzel. Sende iyisin  :yukari-ok: ister istemez gaza geliyor insan izlerken. Bir dahaki sefere koltuklarıda söktü araçta ne varsa yük çıkar derim. Herhalde ben öyle yapacağım  :rock: araba zaten çok ağır hatta LPG tüpüne kadar sökeyim diyorum :)))))
Abi valla benim araç o kadar doluyduki :)
Bagajda ne arasan vardı yani
Araç üzerinde en az 100 kg fazlalık vardır.
E birde Ecem var :) 150 de sen ona.
Bunların hepsini söksem arka koltukları vs. zaten süre ciddi artar.
E trafikte olmasa ben çok rahat 2:3x lara inerim yeter ki viraj giriş çıkışlarında kimse ile denk gelmeyeyim yeter.
Videolarda farkettiysen sürekli gaz kesmek zorunda kalıyorum millet yüzünden.
Adam gibi girebildiğim 8. virajın çıkışında mesela direk 3 bitip 4 e atııyorum redline girmeden.
ilk start çizgisinden sonraki viraja adam gibi giremedim hiç oraya en az 130-135 ile girebilirim ama ben millet yüzünden 80-90 la giriyorum ve bir sonraki viraja hiç fren yapmadan sadece gazı yarım bırakarak giricem ama millet hep fren yapıyor işte.
Sonra vites küçültüp tam gaz diğer viraja girip frensiz çıkıp düzlüğü tamamlamam gerek ama nerde :)
Millet daha körplere gelmeden frenlere asılıyor tabii bende mecburen kollamak zorunda kalıyorum.
Ama en eğlencelisi 8. viraj ve start düzlüğüne gelmeden önceki sol - sağ tekrar sol olan virajlar :)

Ben süremi hiç beğenmedim açıkçası çünkü oralarda ciddi daha iyi gidebileceğimi bilirken gidememek adama koyuyor.
2:54 süresine siz 20sn daha indirin en kötü :) gerçek zamanım o olur aslında :)
Yalnız cidden virajlarda BMWlerden çok daha stabildim Alfam sağolsun.
Yeni 3 ve 5 serisi feci şekilde sürat kaybediyor ve bırakıyordu kendisini.

ku2

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

sariertan

Öyle hızlardan bahsediyorsun ki nasıl yani diyorum. Ben o piste alışana kadar gelen geçer, giden ne yapıyor bu der :) e birde pist deneyimi olmayınca acaba nasıl olacak diyorum sürekli :) caddelerde yol boşken virajlara filan sert girip çıkıyorum ama pist ortamı nasıl acaba çoooookk merak ediyorum. Bir de hakikaten benim aracım çok yatıyor sağa sola :( 20dk. Çok az yahu. Ucuz olsada hafta sonları gidip eğlensek  >:D

Alper

Abi 20 dakika aslinda az gibi gorunse de normal yol otomobilleri icin fazla bile sayilir.
Ben aracimi normalde de yuksek devirli kullandigim icin simdiye dek sorun yasamadiysam pistte de yasamam dedim ve bir nevi yasamadimda.
Ama sorun yasayanlar oldu tabii ki.
Ama 2 tur basip 1 tur sogutma yaparsan sorun olmaz abi :)
Buarada araci satmazsam senin fren sisteminin cikmasindan bulup takicam abi :)

ku2

20 dk hiç kısa değil... 1 kg ter atarsın  valla...:))))

Alper o büyük brembo kaliperleri kesin al ve tak.. Gerekli bir modifiye bence..!
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

SertackeS

ferrari kullanımında düzlüklerde maximum bir hız limiti veriyorlar mı. kafana göre mi takılıyosun?
2007 GT  1.9JTD Q2
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive beyaz
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive kırmızı

Alper

Alper tebrikler keyifle izledim :))))

Abi teşekkür ederim :)

Alper

ferrari kullanımında düzlüklerde maximum bir hız limiti veriyorlar mı. kafana göre mi takılıyosun?
Hiçbir kısıtlama yok sadece birbirini tehlikeye sokacak hareketlerden uzak duracaksın o kadar.

mahoretti

Alper ben de zevkle izledim bir kısmını, vakit bulursam tamamını izliycem, dikkat ettim de neden direksiyondan vites değiştirmiyorsun ?

Alper

Alper ben de zevkle izledim bir kısmını, vakit bulursam tamamını izliycem, dikkat ettim de neden direksiyondan vites değiştirmiyorsun ?
Abi hem alışkanlık hemde bu daha çok hoşuma gidiyor :)
Elimi atacapım oraya :) hissetmem lazım :)

KAKIRMAN

Alper direksiyondaki düğmeler ne işe yarıyor. Elin hep viteste düğmeler yetim kaldı  :haydi:
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Alper

Alper direksiyondaki düğmeler ne işe yarıyor. Elin hep viteste düğmeler yetim kaldı  :haydi:
Ben onları kullanmıyorum abi hiç  :)
Kullanılmaya kullanılmaya eskidiler kullanılamaz hale gelirler artık basılmamaktan :)

dnr1

kirmizi clio rs vardi..onumuzden bir kere gecti ikinciye,gormedik herkes onu sordu..senin bir bilgin varmi alper..bariyerlere carpmis filan dendi,ama en iyi sen bilirsin..varmi bilgin??
[url="http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg"]http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg[/url]