Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

30-31 mart İzmir Selçuk buluşması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kaos

fevkalbeser12

Neyse artık kalan sağlar bizimdir:) şimdi peki herkes eşli mi gelir tek gelir yoksa herkes kafasına göre mi takılır? Ona göre kahvaltı rezervasyonu yapayım güzel bi fiyat alayım herkesin bütçesi için:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

sp4rc0

You are not allowed to view links. Register or Login
Neyse artık kalan sağlar bizimdir:) şimdi peki herkes eşli mi gelir tek gelir yoksa herkes kafasına göre mi takılır? Ona göre kahvaltı rezervasyonu yapayım güzel bi fiyat alayım herkesin bütçesi için:)
Ben tek geliyorum..
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

zephry

fevkalbeser12

Birde kahvaltı için fiyat aldım kişi başı toplamda 13 tl ama muazzam bi kahvaltı olucak sanırım herkes için uygundur?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

Bende tek geliyorum,saat 11:00'da Bornova Kipa BP'de olacam,ya da başka bir yerde de toplanabiliriz yol üstünde. Mesela uymazsa Otoyol üzerindeki Burger King'de olabilir.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

tunerviper

Ben gelemiyorum maalesef. Cumartesi öğleden sonraya kaldı toplantı. :(
Turbo Twin Spark

Sportivo

Anıl benim alfisti kupası vardı, onu da Selçuk'a kadar gitmişken alabilir misin, ben senden alırım yıl içinde  :haydi:
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

mahoretti

sp4rc0

Anıl ben çevre yolundan geleceğim için bahsettiğin Kipa BP bana baya ters kalacak. IKEA'da buluşsak daha iyi olmazmı?

mahoretti

Anıl ben çevre yolundan geleceğim için bahsettiğin Kipa BP bana baya ters kalacak. IKEA'da buluşsak daha iyi olmazmı?

yarın IKEA Forum kilit olur o saatlerde. Aman girmeyin....Otobanda, gişelerinin öncesinde sağ'da boş
alan var. Orda buluşun en iyisi... Bakın sizleri düşünüyorum gelemesem de.... :haydi:

Anıl

Mahmut abi yanımızda olmasa da varlığıyla bizi yanlız bırakmayacak belli,bizde kahvaltı da senin kulaklarını çınlatırız vah vah Mahmut abi şimdi Enriko'da dır,hanımla alışveriştedir diye :p
Kardişler,otoban gişeleri en uygun yer, polislerde orada olursa zaten bende kesin orada olurum sizi beklerim ya da bekletirler :D Senin plakan nirde gardaş :-*

1998 GTV V6 TB

kaos

saat kaçta nerde olunacağı, kimlerin kesin geleceği muallakta gibi  :)

Anıl

Şuan için Eyüp,Ümit ve ben varım,birde sen varsın Ahmet! 11:15 gibi otoban girişi ilk gişelerde cepte buluşalım (Torbalı gişeleri).

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Hadi bakalım bekliyorum o zaman sizi dört gözle:)
                         jeremy clarkson

zephry

Tamamdır gişelerde görüşürüz o zaman.11 gibi orda olurum.

kaos

projeksiyon yansıtılacak yer varsa getireyin pes'de atarız  :haydi:

Anıl

Efes antik tiyatroda yansıtırız :) 11-11:15 arası gişelerde görüşürüz.

1998 GTV V6 TB

kaos

Benim gibi sabah logo değişimi yapacak olan varsa, saati erkene alalım, olmassa bir yerlerde kahvaltıda yapılabilir . 9,30'a randevu aldım, 15 dk değiştirme desen, 1 saat kalıyor geriye  :D

zephry

Ahmet Şirinceye zaten kahvaltıya gidiyoruz:) Kemal aç gelin diyor baksana.Ben 9-9.30 arası Enrikodayım sonra 3. sanayide arabayı yıkatırım 10.30 gibi biter işim. 11 de gişelerde olurum.

kaos

at eti falan dönüyordu bi ara mangal değilmiydi muhabbet  :D

sp4rc0

Gişe girişi sağ cep uygundur.
Arkadaşlar gelen herkesin HGS veya OGS cihazı varmı? otoyoldan gideceğimiz için sıkıntı yaşamayalım.

Anıl

Otoyol denilince ses çıkmadığına göre var!

1998 GTV V6 TB

mahoretti

saat 10.... Alfa'ların yağına suyuna bi bakın çıkmadan önce... Yolda hız yapmayın. Şirinceye konvoy olarak girin. Millet "destur" çeksin.... Hayırlı yolculuklar....  :alfisti:

fevkalbeser12

saat 10.... Alfa'ların yağına suyuna bi bakın çıkmadan önce... Yolda hız yapmayın. Şirinceye konvoy olarak girin. Millet "destur" çeksin.... Hayırlı yolculuklar....  :alfisti:
O zaman sende bi süpriz yap Mahmut abi:)
                         jeremy clarkson