Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfisti Turkey ve Alfa Romeo Türkiye Birmot Kuruçeşme Brunch Organizasyonu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Emre Sezen

Sabah 9:30 özdemir'le birlikte eski samiyen'in önünde (e-5 değil, şu anki samiyen yerindeki konut inşaatı önü) buluşacağız, gelmek isteyen olursa haberiniz ola.  ;)

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Asriel

Bende anadolu yakasindan gelecegim.Nerde bulusulacak? 10-10.30 gibi ortak soylenen yerde olurum...

iskoc

You are not allowed to view links. Register or Login
Sabah 9:30 özdemir'le birlikte eski samiyen'in önünde (e-5 değil, şu anki samiyen yerindeki konut inşaatı önü) buluşacağız, gelmek isteyen olursa haberiniz ola.  ;)

:yukari-ok:
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

brkyaa

Bisey sorucam yea.. otobusle gelicem de neye binmem gerekiyo nerde inicem falan bilgisi olan var mi. ? :D

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Alfa Romeo 156 1.6 TS 16V Distinctive"

agucba

Nerede oturuyorsun veya nereden gitmeyi düşünüyorsun?

Gesendet von meinem LG-D682TR mit Tapatalk

///////////////

brkyaa

Gayrettepe oturuyorum abi.. besiktastan gitmeyi düşündüm. . =))

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

agucba

Bence güzel bir toplantı oldu.
Kendi adıma bizi davet eden ve üst düzey misafirperlik sergileyen, tek tek ve isim zikretmeden tüm Alfa Romeo ve Birmot ekibine teşekkür ederim.

Bu arada yeni Giulietta'yı kullanma imkanı buldum. Açık olmak gerekirse çok beğendim. Yapılan izolasyon iyileştirmesi etkili olmuş ve Giulietta oldukça sessizleşmiş.
Koltuklarının formunu beğendim, içteki ekranın opsiyonel donanımda olan navigasyonu da kapsayan büyük ekranlı olarak tercih edilmesini tavsiye ederim.

Direksiyonu da güzel, onu da beğendim.

Gerisi bildiğimiz Giulietta "galiba". Giulietta sahipleri daha iyi yorum yapacaklardır.

Gesendet von meinem LG-D682TR mit Tapatalk

///////////////

Kibitzer

Geldiğimizde saat neredeyse 13 idi ama birçok arkadaş ile görüşebildik :))

Güzel bir organizasyondu, düzenlenmesinde katkısı olan herkese eşim ile birlikte teşekkür ediyoruz  :arkadasim: :alfisti: :alkis:

Eski Giulietta'yı hiç kullanmadım, hatta içine bile iki üç kere oturmuşumdur en fazla. Fakat yeni Giuliettanın TCT olanını Salı günü, dizelini de bugün test ettim, dizeli eşim de test etti. Tek kelimeyle "bayıldık!"  :yukari-ok:

Ekim ayında ev borcumuzun bitmesini nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum. Aslında aklımızda yıl sonu kampanyaları için Aralık ayını beklemek var ama zor tutuyoruz kendimizi ciddi ciddi. Esasen ikinci el istiyorduk temizinden bulursak ama şeytan öyle bir dürtüyor ki anlatamam. Ne yapacağız bilmiyorum, çok feci aklım çelindi çelinecek :))

agucba

Bu arada Ankara'dan gelen tüm arkadaşların ayaklarına sağlık. Özellikle sürpriz yapan Özgün'ü gördüğüme çok sevindim.

///////////////

ozoozo

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz , çok keyifli ve güzeldi. Alfa romeo ve Birmota da ayrıca teşekkürler son derece güzel bir organizasyon her anlamda.

@Fatihob @Oğuz @Kubilay ayrıca teşekkürler :) fatih hakkını helal et içime dert oldu :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Oğuz

Emegi gecen herkese tesekkurler, Ankara ekibinin ayagina saglik iyi ki gelmisler :) @ozoozo naptin la fatihe :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ozoozo

Emegi gecen herkese tesekkurler, Ankara ekibinin ayagina saglik iyi ki gelmisler :) @ozoozo naptin la fatihe :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

İstemeyerek küçük bir kitleme oldu ya kanka :D :haydi:

saskuran

arayı açmadan birde piknik organize edelim ...

cep telefonunda gonderdim ...

milano 75

ben yine geç kaldım,trafiğede takılınca herkesi kaçırdım,fatih şahinle gelmişin bağırdığında zor farkettim. :serefe:kutay beni bekliyodu biraz arabalara göz atıp yeniköy tarafına çıktık muhabbete.birdahakine akşamdan gelcem arkadaş kimseyi göremiyom yaa :duvar: :duvar:
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Buraki

Malum 2 yeni Alfa duskunu bekledigimizden ne kadar istesekde gelemdik bu organizasyona. Lakin cok ama cok istedik :( umarim bugunun guzelliklerini ozetleyen 2-3 foto goruruzde birazda olsa dindiririz simdilik ozlemimizi :) ve tabiki emegi gecen herkeze tesekkur ederiz...

Gouki

Harika bir organizasyon oldu. Kendimi evimde gibi hissettim. Eski dostları görmenin yanı sıra yeni arkadaşlarla da tanışmak keyifliydi. Bir dediğimizi iki etmeyen Alfa Romeo TR'den Burak beye, 4C'sini inceleme şansını bize sunan Deniz bey'e ve diğer katılan, emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkürler.

Alfadanadam

Deniz'in 4C'Ayi inceleme ve kabul günü olmuş. :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kubilay

Herkesin emeğine sağlık.

Ankara ekibinin de ayağına sağlık, eksiğimiz olduysa affola, tekrardan bekliyoruz  :)

brkyaa

9:30 gibi buluşma alanındaydım.. kapıdaki bi abiye sordum buluşma burda mi abi diye önce bi baktı sen davetli misin sorusunu yöneltti evet dedim döndü gitti.. neyse dedim meşgul heralde 10 gibi kaçta başlıcağı hakkında bilgi almak amaçlı gene aynı kişiye 10:30 da başlıcak buluşma dımı diye sordum hiç bir cevap alamadım ve bekleme de kaldım saat 10:30 da içeri girmek istedim fakat o abi kapıda beklememi söyledi.. nedenini öğrenmek istedim bişey söylemedi ve 2 dakika sonra yanıma geldi sen şöyle uzaklaş dedi gene nedenini sordum hala uzaklaşmam gerektiğini belirtiyodu sonradan içeriye sordurdum ismin liste de yazmıyo dedi.. dedim ismimi bile sormadınız nasıl sordurdunuz içeri.. sen uzaklaş falan derken o anda forum da bulunan listeyi açtım ismim burda yazdıgını nasıl olur dedım bana bişey gösterme dedi.. o arada Gökhan abi geldi noldu falan derken.. benimde liste de ismim yok bu arkadaşımız da foruma üye demesiyle birlikte içeri girdim..
bunların haricinde çok güzel bi gün geçirdim.. :) emegi gecen herkese tesekkurler.. cok iyi bir buluşmaydı.. :) Gökhan abiye de burdan teşekkürler o olmasa içeri giremezdim heralde..  :D

alfacan

Üye olduğumdan beri ilk defa İstanbulda olan bir buluşmaya katılamadım  :( @Özgün ü görememekte kötü ayrıca  :p

agucba

///////////////

ku2

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ihsany

Gene güzel bir organizasyona imza atılmış  :yukari-ok:
Gelmek isterdim ancak hafta sonları işle ilgili eğitimlerden dolayı gelemedim.
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Alfadanadam

9:30 gibi buluşma alanındaydım.. kapıdaki bi abiye sordum buluşma burda mi abi diye önce bi baktı sen davetli misin sorusunu yöneltti evet dedim döndü gitti.. neyse dedim meşgul heralde 10 gibi kaçta başlıcağı hakkında bilgi almak amaçlı gene aynı kişiye 10:30 da başlıcak buluşma dımı diye sordum hiç bir cevap alamadım ve bekleme de kaldım saat 10:30 da içeri girmek istedim fakat o abi kapıda beklememi söyledi.. nedenini öğrenmek istedim bişey söylemedi ve 2 dakika sonra yanıma geldi sen şöyle uzaklaş dedi gene nedenini sordum hala uzaklaşmam gerektiğini belirtiyodu sonradan içeriye sordurdum ismin liste de yazmıyo dedi.. dedim ismimi bile sormadınız nasıl sordurdunuz içeri.. sen uzaklaş falan derken o anda forum da bulunan listeyi açtım ismim burda yazdıgını nasıl olur dedım bana bişey gösterme dedi.. o arada Gökhan abi geldi noldu falan derken.. benimde liste de ismim yok bu arkadaşımız da foruma üye demesiyle birlikte içeri girdim..
bunların haricinde çok güzel bi gün geçirdim.. :) emegi gecen herkese tesekkurler.. cok iyi bir buluşmaydı.. :) Gökhan abiye de burdan teşekkürler o olmasa içeri giremezdim heralde..  :D

O işgüzarın ismini cismini öğrenmedin mi yani? Sinir oldum okurken....

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi