Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ankara Alfisti

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gok_han08

Önce koymak istediğimiz resmin boyutlarını ayarlayıp jpg olarak bilgisayarımıza kaydediyoruz.

Sonra You are not allowed to view links. Register or Login sitesine gidiyoruz. oda şöyle bişey.

Burda sağda görünen browseye tıklayıp bilgisayarımızda kayıtlı resmi tanıtıyoruz ve host it noktasına tıklıyoruz.

Resim upload olduktan sonra çıkan pencerede resimin çeşitli linkleri mevcut. Bunlardan Direck Link olanı http://..... diye başlayıp .jpg diye biten kısmını kopyalıyoruz.

Daha sonra geliyoruz foruma mezaj yazma kısmına oda altta

burda yuvarlak içine alınmış yere tıklıyoruz. karşımıza şöyle bir pencere çıkıyor.

buraya resmimizin linkini yapıştırıyoruz ve okeyliyoruz.

Mesajıda gönder dedikmi tamamdır...

Dikkat edilmesi gereken nokta, resimlerin boyutlarının büyük olmaması.

quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

tarkan156

Register or Login" border=0>

Alkan

quote:

tekrar herkeze cok tesekkur edıyorum. gercekten cok guzel bı gundu. bı dahakı bulusma gunumuzu sımdıden sabırsızlıkla beklıyorum  bendekı fotografları yarın hazırlıcam . hoş goruntuler var. arjantın tunalı degılde daha cok hosuma gıden 7. cadde den gecerken herkesın hayranlıkla bakması )
ozellıkle bayanların iş stresınıde atmıs olduk acıkcası konusacak cok sey vardı aslında bu seferkı kısa oldu . bu arada bulundugumuz mekanda ebru destan gozlerımı kamastırdı kusura bakmayın fazla konusamadım .

gokan abi ben onu şaka sanmıştım yaa, ebru destan gerçekten ordamıydı. bak şimdi üzüldüm:D

Edited by - zibidi_gonzales on 13/04/2008  20:55:33

kaptan_swng61

Gururluyuz,,,güçlüyüz  A.güçlüyüz :)
Tebrikler

gok_han08

ne yazıkkı  ali ole oldu karombole geldı ))))  tarkan  7.caddede olman lazımdı yaw. tunalı arjantın cok sessızdı . pazar gunlerı 7.cadde full oluyo cumartesı tunalı )  bıdahakıne 7.cadde yı orayı kapatacaz beyler haberınız olsun )))
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

tarkan156

Tunalıhilmi
Kocatepe yolu

tarkan156

quote:

ne yazıkkı  ali ole oldu karombole geldı ))))  tarkan  7.caddede olman lazımdı yaw. tunalı arjantın cok sessızdı . pazar gunlerı 7.cadde full oluyo cumartesı tunalı )  bıdahakıne 7.cadde yı orayı kapatacaz beyler haberınız olsun )))

Gökhan valla gitmek zorundaydım,çok acıl mangala beklıyolardı:))Neyse bıdahakıne daha organıze gezerız,fazla arayı acmayalım ama..

gok_han08

anlasılmıştır ) şu körfezide atlatalım ondan sonra hıne hemen bi organizasyon patlatırız )
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

tarkan156

300 hp lik alfa cok ıyıymıs bu arada..
Ve buda kahvaltımız,gerci ben kahvaltıyı pek begenmedım ama olsun,bıdahakıne baska bıyere gıderız.

gok_han08

kahvaltı konusun da haklısın tarkan daha cesıt getırebılırlerdı bızım gıbı musterı bulmuslar ) nese cağlayan tarafı cazıp gelıyor bıdahakıne )
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

tarkan156

quote:

kahvaltı konusun da haklısın tarkan daha cesıt getırebılırlerdı bızım gıbı musterı bulmuslar ) nese cağlayan tarafı cazıp gelıyor bıdahakıne )

Bi dahaki sefere Ümitköy deki Çalgan a gıdelım,oranın kahvaltısıda cok güzel otoparkıda,resim cekmek ıcın yerde aramayız.

gok_han08

karıstırdım ) çalgan evet. doğru dıyosun
anlaştık.
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

n/a

çok güzel bir gün oldu özellikle konvoy muhteşemdi :D
Hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum

En yakın zamanda tekrar gorusmek uzere...

Safacan KÖLEMEN
06 BL 6910 /159

tarkan156

quote:

quote:

tekrar herkeze cok tesekkur edıyorum. gercekten cok guzel bı gundu. bı dahakı bulusma gunumuzu sımdıden sabırsızlıkla beklıyorum  bendekı fotografları yarın hazırlıcam . hoş goruntuler var. arjantın tunalı degılde daha cok hosuma gıden 7. cadde den gecerken herkesın hayranlıkla bakması )
ozellıkle bayanların iş stresınıde atmıs olduk acıkcası konusacak cok sey vardı aslında bu seferkı kısa oldu . bu arada bulundugumuz mekanda ebru destan gozlerımı kamastırdı kusura bakmayın fazla konusamadım .

gokan abi ben onu şaka sanmıştım yaa, ebru destan gerçekten ordamıydı. bak şimdi üzüldüm:D

Valla hiç şaka degıldı,Ebru Destan da ordaydı,benı benden aldı zaten:)))

tarkan156

quote:

quote:

Valla hiç şaka degıldı,Ebru Destan da ordaydı,benı benden aldı zaten:)))

gok_han08

tarkan  bı dahakıne yanımızda kız arkadaslarımız fılan olacak capkınlık yapamıcaz yanı
) kacırdık bu sefer . sefecan geldıgın ıcın tekrar tesekkur. bıdahakıne tekrar gorusmek uzere )
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

Alkan

tarkan abi resimlere sadece burdan mı ulaşabileceğiz? resimlerin orjinali daha büyükse şöyle boş bi zamanında upload eder misin bir yerlere yoksa?

stromboli

Ben de çok teşekkür ederim çok güzel bir gündü, foruma da bu mesajla giriş yapmış olmaktan onur ve gurur duymaktayım... Yakında kâh arabamın fotoğraflarıyla, kâh henüz 45000de ve hiç ciddi problem çıkarmamış olmasından dolayı gelişini korkuyla görebildiğim problemlerimle daha oturaklı bir giriş yaparım..
Alfa almak benim için çok rahat ve kolay verilen bir karar değildi ama yavaş yavaş iyice emin oluyorum doğru karar verdiğimden.. Sık sık ve sıkı sıkı görüşmek üzere..

Engin the Stromboli Grisi KN147'li

gok_han08

engın  merak etme bundan sonrakıler daha sık olacak. ve daha cok muhabbet alfa hakkında hıç bı sır kalmıcak )))))))
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

borriscc

herkese çok teşekkürler gerçekten çok keyifli bir gündü en kısa zamanda yeniden yapalım.

tarkan156

Resimlere kimse yorum yapmıyomu yaa,ne zorluklarla cektik onları:))

gok_han08

evet resım ugruna trafıgı durdurduk yaw )))bendekı resımler daha fena ) yarını bekleyın bakalım )))))
quiletta 1.4 170
2014 kırmızı

stromboli

Bu arada anlatmadan geçemeyeceğim, gruptan ayrıldıktan sonra alperle odtüye gittik. Park yerinde bi BMW gördüm aynasında Alfa kokusu asılıydı çok güldük.. Şu daha önceki bir buluşmada BMW nin durup bakıp bakıp basıp gitmesini hatırlattı bana..
BMWli burada değildir umarım arkasından konuşmak daha eğlenceli olur :o)))

Alkan

You are not allowed to view links. Register or Login

şifre:alfisti

tarkan abiden aldığım çekilen resimler. burdaki seçilenler ve diğerleri de içinde.

murat

Ankara'ya tebrikler, güzel bir gün geçirmeniz sevindirici.Daha kalabalık organizasyonlar dileğiyle .. (içimden çok dua ettim 20 Nisan olsun diye size bi sürpriz yapacaktım neyse bi dahakine inşallah :D )
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)