Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İzmir 27 Kasım (Foto.)+18 Nisan(Foto.)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATA

Haydi millet pazar günü görüşelim =))
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

tunerviper

Pazar günü sabahtan pistteyiz
Turbo Twin Spark

Anıl

Bende orada olucam ama neyle olur bilemiyorum çünkü sadece haftasonları alfayı kullanıyorum,örtülü şekilde garajda duruyor ama geçen haftadan beri ağzımı bozmayayım adamın teki arkasına arabasını koymuş, çıkamıyorum,yandaki kalkarsa çıkıcam olmazsa Alfa harici birşeyle oradayım
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Anıl

Pazar yarıştayız,herkesi bekleriz:)

1998 GTV V6 TB

Burak1985

quote:

Bende orada olucam ama neyle olur bilemiyorum çünkü sadece haftasonları alfayı kullanıyorum,örtülü şekilde garajda duruyor ama geçen haftadan beri ağzımı bozmayayım adamın teki arkasına arabasını koymuş, çıkamıyorum,yandaki kalkarsa çıkıcam olmazsa Alfa harici birşeyle oradayım

iki üç araç gelir çekeriz arkandakini anıl abi dert etme sen :)
gtv siz olmaz

Anıl

Yok gerek kalmadı,arkayı sağlama aldım,GTV ile gelicem

1998 GTV V6 TB

tunerviper

yarın ki organizasyon iptal oldu arkadaşlar. Başka bir etkinlik yapacaksak ben varım
Turbo Twin Spark

Anıl

Valla ben autoshow'a gittim haftaiçi güzeldi,şimdi bir arkadaşım gitmemiş hadi gidelim dedi,birdaha gidicem gelen olursa görüşürüz.

1998 GTV V6 TB

A.S.GÜMÜŞ

Bayramda toplanmıyor mu İzmir ? Antalya toplanamıyor hazır gelmişken varsa organizasyon katılayım

07 DH 800

Anıl

Normal zamanda biraraya gelemedik,bayram daha zor gibime geliyor, zaten yarısından da hiç ses seda yok...

1998 GTV V6 TB

cario

Bayramda izmir toplanacak olursa bende katılmak isterim...
17' Alfa Romeo Giulia Veloce Q4
11' Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 MultiAir
06' Alfa Romeo 159 JTDm
05' Alfa Romeo 147 1.6 TS
96' Fiat Coupé Plus 2.0

tunerviper

bir tarih seçip yeni bir başlıktan devam edelim
Kimler bayramda izmirde bakalım?
Turbo Twin Spark

Anıl

Ben sadece birgün yokum,diğer günler buralardayım,buluşmayı önceden kararlaştırırsak olmadığım günü ona göre ayarlarım.

1998 GTV V6 TB

Burak1985

bende yokum malum taze nişanlıyım 3. günde ankaraya gidicem. 11 kasım pazar nasıl olur veya bayram haftasından sonraki bir gün

wolrath

izmir'de bulusma olursa ben de katılmak ısterım :)

Edited by - wolrath on 08/11/2011  23:15:41

Anıl

13'ü pazar ne dersiniz!

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Bana ne zaman derseniz olur istediginiz yerede gelirim zaten selcuktan gelicem sizin gibi insanlarla tanismak guzel olur hatta benim size bi teklifim var sirince tarafinda guzel bu bahcemiz var gelin orda hep beraber mangal yapalim?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

wolrath

12sinde buyuk bı bulusmamız var.
(baska bır sıtede.bıkac ay oncesınden planlanıp yurtdısından gelecek arkadasların katılımıyla)
fatıh de ızmır'de olacak bu yuzden.(mito)
ancak ugrama usulu bır araya gelebılırz bu hafta lakın onumuzdekı haftalarda bıseyler ayarlayabılırız.
onerım bıkac hafta-ay onceden planlama yapmamız ;)

Fatihob

evet bu haftasonu olursa Barış abininde dediği gibi yanınıza bi süreliğine uğrayabiliriz ama bu haftasonu zor gibi sizin için 2 günde herkesin haberi olamaz
..

Anıl

Merhaba arkadaşlar, herkes ayrı bir tarih verdiği için gün belirlenemiyor, bende en az 10 gün önceden tarihi yazayım dedim ki herkes kendini bu tarihe göre ayarlasın (20 Kasım 2011),saat 13:00 Forum Bornova diyorum, haftaya buluşmada görüşmek üzere. Gelemeyen arkadaşlarla diğer buluşmalarda tanışmak üzere...

Edited by - Anıl on 10/11/2011  23:02:16

1998 GTV V6 TB

Anıl

quote:

Bana ne zaman derseniz olur istediginiz yerede gelirim zaten selcuktan gelicem sizin gibi insanlarla tanismak guzel olur hatta benim size bi teklifim var sirince tarafinda guzel bu bahcemiz var gelin orda hep beraber mangal yapalim?

Aramıza hoşgeldiniz, sizinle tanışmak da bizi mutlu edecek,ileriki buluşmalarda bu teklifinizi de değerlendiririz,değişik bir buluşma olacağından eminim

1998 GTV V6 TB

Anıl

quote:

izmir'de bulusma olursa ben de katılmak ısterım :)

Edited by - wolrath on 08/11/2011  23:15:41

Sizi de aramızda görmekten memnun olacağız.

1998 GTV V6 TB

Anıl

27 Kasım 2011 Pazar günü 12:30'da buluşalım diyoruz, saat 11:00-17:00 arası pistte Volkan Işığın organizasyonundaki yarışlar var,mekan olarak Pınarbaşı pisti uygun sanırım,orada biraz takılırız sonra duruma bakarız artık...

Edited by - Anıl on 21/11/2011  22:45:04

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Sanınırım bana uygun görünüyor bi aksilik olmazsa orda olurum inşallah
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

kaos81

Volkicar'a gidecektim bende, organizasyon denk gelmiş