Benim kit lovato ancak babam kendi 156 sına atiker takmıştı. O da memnundu. Atikerin direk etken olacağını sanmıyorum. Montaj çok önemli lpg dönüşümlerinde. Ehli bir ustanın yaptığı işlerde sıkıntı olmuyor ama kasaplarda çok var. Eğer bu şekilde ustanıza güveniniz tam değilse başka bir ustaya gitmeniz iyi olur. Yine dediğim gibi lpg dışında aracın kendi motor bakımı da çok önemli. Özellikle ateşleme sorunlarından da çok yakıyor olabilirsiniz. Fikir olarak üst kapağı açtırarak bujilerinizin olduğu yeri temizletin. Buji kablolarında kaçak var mı kontrol edin. Bujilerin 147 nizin motor seçeneği ile uyumlu olup olmadığına bakın. Yani lpg dışında aracınızın yakıt tüketimini artıracak çok değişken var. Ben aklıma gelen sadece ateşlemeden bahsetmeye çalıştım bildiğim kadarı ile. Termostatınızı hararet derecesinden kontrol edin. 90 derece altında ise açık kalıyor ve bozulmuştur. Bu nedenle de motor hep soğuk kalacağından çok yakabilirsiniz. Son olarak 50 TL lpg ile 150 km nin normalin çok dışında olmadığını düşünüyorum yine de. Ki şimdi baktım İzmir'de siniz yanılmıyorsam. Ben 1,99 dan lpg alırken siz 2,40 a yakın alıyorsunuz litresini. Bu da bir etken bence.