0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Michelin Primacy HP bildigin konfor lastigidir Yagisli havada 10 numara tutus saglar.Zaten kuru havada cok cok iyiler.Cok yumusaktir ve his lastik sesi duymazsiniz.
Alıntı yapılan: alpermusa - 13 Temmuz 2013, 21:05:53Michelin Primacy HP bildigin konfor lastigidir Yagisli havada 10 numara tutus saglar.Zaten kuru havada cok cok iyiler.Cok yumusaktir ve his lastik sesi duymazsiniz.primacy 3ten baya farklı o zaman. Çünkü ben primacy 3 ile yol sesi alıyorum malesef.
benim arabada ismini hic duymadigim cin mali lastik var. Önceki sahibi takmış. arabanın lastik ayarları da bozuk iclerden yiyor. kisa kadar idare edeceğim. kışın kışlık lastik alicam. falan filan. birkaç arkadaş lastik sesini kesmek icin birşeyler yaptığından bahsediyordu izolasyon gibi. ise yararmi acep? aravamda cok şükür tık ses yok. motoru duymuyorum bile. fakat lastikler harbiden inanılmaz rahatsız ediyor ses olarak. 45 yanak 225 17 parmak lastik var. rezil... ama masa gibi gidiyor.
Alıntı yapılan: voyager3355 - 14 Temmuz 2013, 00:11:58benim arabada ismini hic duymadigim cin mali lastik var. Önceki sahibi takmış. arabanın lastik ayarları da bozuk iclerden yiyor. kisa kadar idare edeceğim. kışın kışlık lastik alicam. falan filan. birkaç arkadaş lastik sesini kesmek icin birşeyler yaptığından bahsediyordu izolasyon gibi. ise yararmi acep? aravamda cok şükür tık ses yok. motoru duymuyorum bile. fakat lastikler harbiden inanılmaz rahatsız ediyor ses olarak. 45 yanak 225 17 parmak lastik var. rezil... ama masa gibi gidiyor. davlumbazlara bitüself denilen bir malzeme ile lastik sesini minimize etmek mümkün bildiğim kadarı ile. Sizin lastiklere gelince 225/50/R17 almanız gerek. Orjinal ebatlar bu şekilde. Motor sesine gelince zaten aracı bağırtmadıktan sonra içeriye gelmiyor.
Alıntı yapılan: hi_cazz - 14 Temmuz 2013, 14:50:41Alıntı yapılan: voyager3355 - 14 Temmuz 2013, 00:11:58benim arabada ismini hic duymadigim cin mali lastik var. Önceki sahibi takmış. arabanın lastik ayarları da bozuk iclerden yiyor. kisa kadar idare edeceğim. kışın kışlık lastik alicam. falan filan. birkaç arkadaş lastik sesini kesmek icin birşeyler yaptığından bahsediyordu izolasyon gibi. ise yararmi acep? aravamda cok şükür tık ses yok. motoru duymuyorum bile. fakat lastikler harbiden inanılmaz rahatsız ediyor ses olarak. 45 yanak 225 17 parmak lastik var. rezil... ama masa gibi gidiyor. davlumbazlara bitüself denilen bir malzeme ile lastik sesini minimize etmek mümkün bildiğim kadarı ile. Sizin lastiklere gelince 225/50/R17 almanız gerek. Orjinal ebatlar bu şekilde. Motor sesine gelince zaten aracı bağırtmadıktan sonra içeriye gelmiyor.Ben tekrar kontrol ettim. 225/50/R17 lastiklerim. Sailun Atrezza ZS+ diye bir lastik var arabada. cok kotu degiller ama super de degiller. hayirli olsun yeni lastikleriniz.