Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2001 156 1.6 TS. Yakıt Problemi.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckher

Az önce Gaziantep Topçuoğlu servisiyle görüştüm Israrla bujileri çıkarttırıp markasına baktırdım NGK imiş 8 tanesine 190 TL ye sipariş verdim..
alFa rOmEo 156 2001 1.6 tWiNsPaRK

Sportivo

quote:

quote:

250 TL'lik benzinle 1025 km yol yaptım, sarı depo ışığı yandı, bi 50-60 km daha rahat gider tükenene kadar. Acaip iyi yakıyor araba bence. Bi anormallik mi var acaba

250/3,18 deseniz 78lt civarı eder, tanker mi var arkada
Tek seferde doldurmadınız sanırım depoyu

Bir sarı ışık yandığında sıfırladım kilometreyi, sonrasında aralıklarla 3 kez benzin aldım 50+100+100, ikinci sarı ışığı gördüğümde bu kadar yol yapmıştım.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

desilvera

bende aracın yakıtından çok memnunun özellikle şehirlerarası kullanımda çok az yakıyor şöyleki geçen hafta istabul ankara otoyolunda 100km ye cruise contorlü sabitledim ve düz yolda araçta tek kişi ve bagajım olmadan yol bilgisayarı sabit 5.8 litre yaktığını gösteriyordu ve yolculuğun sonunda ortalama yakıt tüketimi 6.1 litreydi.

sizin 100km sabit hızda tüketiminiz nedir ?

ejelibonum

çok merak ediyorum 3bin deviri geçmeden 100km hızla giderek arabanızın keyfine nasıl varıyorsunuz arkadaşlar..

feritsahin

quote:

çok merak ediyorum 3bin deviri geçmeden 100km hızla giderek arabanızın keyfine nasıl varıyorsunuz arkadaşlar..

Bende merak ediyorum açıkçası.Ben diğer vitesi yetiştirene kadar araç neredeyse 3500 devir oluyor Sanırım ben çok agresif dayranıyorum.

admin

Maharet hızlı değil sakin kullanmak.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

ejelibonum

o bile bence sakin kullanım benim arabam da lpg var sadece hız saatine bakıyorum :) valla ben sürekli performanslı kullanıyorum sürekli klimayla geziyorum arabamın keyfine varıyorum hiç olmazsa alfa sürdüğümü hissediyorum ve benzinliye göre neredeyse 3de bir yakıyorun yakıt olarak.

desilvera

quote:

o bile bence sakin kullanım benim arabam da lpg var sadece hız saatine bakıyorum :) valla ben sürekli performanslı kullanıyorum sürekli klimayla geziyorum arabamın keyfine varıyorum hiç olmazsa alfa sürdüğümü hissediyorum ve benzinliye göre neredeyse 3de bir yakıyorun yakıt olarak.

agresif kullanımda aldığın risk ve yaptığın servis masrafı ile 5 katını ödersin arayı kapatırsın merak etme

ejelibonum

o konuda haklı olabilirsin abi ona birşey diyemem ama ben bence kendi fikrimi söylüyorum benim arabamin ruhu onu istiyor bende istediğini veriyorum o kadar..

agucba

Arabaların ruhu mu olurmuş! O nasıl bir şey?

///////////////

beckher

Az önce sipariş ettiğim bujiler elime ulaştı yanlız bazı bujilerin uç kısmında yanık izleri var siyahlaşmış bunlar kullanılmış buji mi gönderdiler acaba?

alfistahakan

Yeni buji pırıl pırıl olur.Kullanılmış olabilir kanımca.
Hakan
Forever Alfa

beckher

Bende şüphelendim az önce telefonla görüştüm içinize sinmediyse gönderin değiştirelim dedi bende 2 küçük 2 büyük olandan şüpheleniyordum 4 taneyi gönderdim geri.. Ya tutarsa hesabı yapıyorlar demek ki

admin

Böyle olması gerekir. Bunlar orj. ngk Alfa bujileridir.

Register or Login" border=0>

beckher

Çok tşk ederim Sayın Bektaş...

admin

Afiyet olsun.

Dentist

Dün Zincirlikuyu Birmotta sordum, NGK buji fiyatları 21 ve 23 tl tane başı.Küçük ile büyüklerinki 2 tl farklı .8tanesi toplam 176 tl yani bilginiz olsun.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic