Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 147 - 2.0 TS Motor Bloğu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AGAH06

Arkadaslar bildiginiz uzere aracin motor yenilenecek blok kaynakli yeni blok almalimiyim alirsam fiyat nedir..yoksa kaynakli blok u kullanmalimiyim kullanirsam ne gibi bi sıkıntı olur..bide servislerden a&r mustafa ustami yoksa alfaline metin ve nusret ustalari mi tercih etmeliyim

Alsift140

Ben 3200 e almıştım faturalı yeni bloğu işletme derdi var bide.
Geçmiş olsun.

hkmtctnky

Geçmiş olsun.
Ar servis hakkında ben hep kötü şeyler duydum. Araba ararken ki sohbetlerde de gidenler hep pişmandı. Diğer ustayı bilmiyorum.
Ben aldım alalı Alfin otoya gidiyorum. Herhangi bi sıkıntı yaşamadım. Orayıda seçenek olarak düşünün derim :)
'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

AGAH06

Alfin oto ylada bi fikir alisverisi icin gitcem..bu motor yenileme maksimum ve minimum ne tutar

Alsift140

9000 ne patladı bana toplam radyatör hortumlar dahi değişti.
Yağ pompasını mutlaka sıfır alın

AGAH06

9 bin mi cok fazla ya ...ben simdi durumumu alfin sukru usta ile gorustum ..bana genel bilgi verdi tek tek fiyat soyledi yag pompasinin kesinlikle degismesi gerektigini soyledi..5000 -6000 tl ye maal olacagini soyledi guvende verdi hani bana alfaline nusret e de banada yaptirabilirsin dedi ama ikimizden baska biyere gidersen 3 derler 13 alirlar dedi..

Alsift140

Ben genmot sofır krank aldım.  Firma hakkında olumlu yorum var hep.  Dün çapına ihracat yapıyorlar bi çok markayada orjinal krank üretiyorlar. 1 yılda garanti verdiler.

AGAH06

Motor u actirinca bakcaz ileride bize sikinti yasatmayacak parcalari tercih edecegim..bu arabayi yaptirip bincem satmayi dusunmuyorum..2.0 manuel zor bulunan bi arac bunuda gumrukden cikartmislar..bu motordan tam verim almadigim halde bile cok sevdim araci..yol tutusu donanimlari bose ses sistemi cok iyi..tek eksisi suspansiyon biraz sert oda benimkimi oyle yoksa hepsinde standart mi bilmiyorum

AGAH06

Arkadaslar motor blogunu isletme suresi ne kadar yani faturali blok aldigimizda isletme suresi bellimi

AGAH06

Temiz faturali blok nereden temin edebilirim kimse yokmu yardim edecek

tunerviper

Kaynak blogun neresinde ?
Daha önce kol mu çıkartmış ?
Turbo Twin Spark

AGAH06

Kaynak blogun ust kisminda imis daha once neden oldugunu bilmiyorum