0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
quote: 7.Ben her zaman annemin kapısını kendim açarım. Hele bir de hasta ise..... Allah başımızdan eksik etmesin.
quote: 1. Biz herşeyi biliriz ama bilmiyormuş gibi davranırız ukalalık etmemek için. 2. Burası farklı bir ortamdır aynı alfa gibi.3. İçecek koyma yeri yoktur. Ayrıca çok sevdiğim arabamda birşeyler yiyip içenin eceli gelmiş demektir.4. Bu araçlar kardeşimiz gibidir. Çok şikayet ederiz ama vazgeçemeyiz.5. Lpg işini her ne kadar sevmesem de taktırana da saygı duyarım. Sonuçta para kolay kazanılmıyor.6. Triger setini nerde değiştireceğin çok önemli. Serviste değiştirirsen 1 tekliği gözden çıkar. Ama bilindik yerlerden birine gidersen yarısına işi halledersin diye düşünüyorum.7.Ben her zaman annemin kapısını kendim açarım. Hele bir de hasta ise..... Allah başımızdan eksik etmesin.
Selam arkadaşlar, Benzer bir konu olduğundan yeniden konu açmak istemedim.Dün aracımın (Alfa Romeo 156) sol arka kapı açma kolu (dış) binen bir insan! tarafından kırıldı. Nasıl kendimi tuttum bilmiyorum.İnternetten biraz baktım ama çok dalgalı fiyatlar fiyatlar gördüm: 175 ile 90 arası.Yönlendirme yapabilirseniz sevinirim.