Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

OBD Bağlantıları - Fiat Ecu Scan Programı Kullanımı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

octinum

You are not allowed to view links. Register or Login
Hocam bu cihazı windows 7 ile mi kullanıyorsunuz. Ben windows 10 için hata alıyorum. Multiecuscan ile arabirimleri ara dediğimde hiç kablo bağlanmamış gibi davranıyor program. Aygıt yöneticisinden kablolu cihazın yazılımını güncelledim yanında gelen cd ile bundan sonra arabirimleri ara dediğimde "Dizin aralık dışındaydı. Negatif bir değer olmamalı ve koleksiyonun boyutundan daha küçük olmalıdır. Parametre adı: index" hatası alıyorum. Ne yapmam gerekir aceba.

Virtualbox kullanınız. :)

EREN34

Hocam bu cihazı windows 7 ile mi kullanıyorsunuz. Ben windows 10 için hata alıyorum. Multiecuscan ile arabirimleri ara dediğimde hiç kablo bağlanmamış gibi davranıyor program. Aygıt yöneticisinden kablolu cihazın yazılımını güncelledim yanında gelen cd ile bundan sonra arabirimleri ara dediğimde "Dizin aralık dışındaydı. Negatif bir değer olmamalı ve koleksiyonun boyutundan daha küçük olmalıdır. Parametre adı: index" hatası alıyorum. Ne yapmam gerekir aceba.

Evet Win7 ile kullanıyorım hocam.

EREN34

Bunu bir deneyeyim. Siz ne gibi farklar gördünüz hocam?

Onurkaymaz

Teşekkürler. Multiecuscan 3.6 ve eski driver ile bugün bağlanmayı başardım. Virtualbox ile en kısa zamanda 4.2 versiyonunu deneyeceğim.

olcaycharger

Merhaba arkadaşlar, konuyu baştan sona okudum ama bu OBD konularında ki cahilliğim yüzünden bir şey anlamadım. 1998 model 156 V6 için hangi OBD cihazını almam gerekir? Hangisi ile sağlıklı bağlanabilirim?  Konuşulan cihazlar genelde Airbag ve ABS ECU larına girmiyor. Bunlara da girebilen cihaz nedir? Ve cihaz ile birlikte android telefona yüklemem gereken app nedir?  Tecrübeli arkadaşlara sorulur. Teşekkürler.
Olcay Meral
1998 156 2.5 V6 24V Nero

bomber

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Tam olarak bu ürünü aldım. Havale ile aldığımdan 150 ödedim.

İlanda yazan teknik destek hattını arayarak ürünün aracınızda hangi modüllere bağlanıp işlem yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Ben 2012 Giu kullanıyorum. Ulaşamadığım modül / ayar yok.

Sahibinden ilan no: 725015224

Merhaba gönderdiğiniz ilan numarasında 384 liralık bir ürün görünüyor. Aynı satıcının farklı alternatifleride mevcut. Acaba ilan numarasında ki ürün mü değişti?

Onurkaymaz

Merhaba gönderdiğiniz ilan numarasında 384 liralık bir ürün görünüyor. Aynı satıcının farklı alternatifleride mevcut. Acaba ilan numarasında ki ürün mü değişti?

Ürün doğru bende yarı fiyatına almıştım iki üç ay önce. Zam yapmış arkadaş.

ayredin1982

Bu satıcıda üç tane ürün var aralarında sanırım bağlantı farkı var.

Bu ürün kablolu sarı mod özelliğide varmış.

164 Tl üründe sarı mod yok.Bağlantı wifi

197 tl üründe wifi ve sarı mod özelliği varmış.            197 ile 384 lük ürün arasında bağlantı şekli haricinde ne fark var acaba ..

Onurkaymaz

Giulietta ma kullanıp elm 327 torque ikilisi ile yağ sıcaklığı okuyabilen var mı? Çoğu değeri okuyor ama yağ sıcaklığını okuyamıyor malesef. Android ile istediğim değerleri okumayı becerebilirsem ön göğüs cebinin kapağı yerine güzel açılır kapanır bir tablet düşünüyorum.