Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

06 AS 7510 Giu & Arese'nin Halefi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hkmtctnky

Abi gördüğün göreceğin en büyüğü bu olsun. Ben bi pasta cilaya 2 parça boya 1 parça değişen bıraktım zamanında hatırlarsın😂 Nasıl bi göz varsa millette 😂  Göçük düzeltmeyle hallolmasına çok sevindim
Marşpiyerler cok güzel olmuş iyi günlerde kullan..  :nazar:
'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

Erkay KAHYA

Geçmiş olsun.
Çarpıp kaçma olayı olmasa belki sinir harbi yaşanacak bir durum bile değil. İnsanız neticesinde.
Hasar güzelce yapılmış.
İyi günlerde kullan.  :yukari-ok:
Bu arada yoncaya tazyikli su tutma.  :D

sbk0655

Uzun zaman olmus konuyu guncellemeyeli.60000 km olduk.Cok sukur sorunsuz ilerliyoruz.Bu sure icinde yeni tip panjur ve bagaj logosuna gecis yaptik.Tamponun alt kismini ise parçaları almak yerine plastidip boya ile hallettik.Sagolsun bu islerde ki elimiz Erkay isciligini yapti yine.3. yilimiz doldugu icin muayenemiz yapildi.Tek seferde sorunsuz gectik.60000 bin bakimimiz Alfin de yapildi. Bu arada bende plakaligi aracin rengine boyadim .Garanti uzatma teklif edildi yetkili tarafindan ama yaptirmadim.Son olarak ta dun yeni lastiklerimizi taktik.Hic aklimda yokken uygun fiyata denk gelince Michelin Cross Climate aldik.Biraz da görsellerle devam You are not allowed to view links. Register or Login an icin yapmayi planladigim birsey yok aklimda , sadece farlara takmis oldugum ledler yuzunden far arkasinda ki kapaklar takilamamisti.Zamanla farlarin icinin kirlendigini farkettim ve rahatsiz oldum.Forumdan Esatay daha once arkasi uzun kapaklardan aldigindan bahsetmisti kendisi ile  iletisime gecerek sagolsun yardimci oldu ve ne tarz birsey alacagimi buldum.Siparis verdim birkac gune gelir tahminim.Farlarin ici nasil olur ona da bakicam artik.Fazlaca uzattim biraz da gorsel paylasiyim.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

EVA-L19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sbk0655

.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

sbk0655

.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

OğuzCanAlantor

ssg

Ön panjur çok güzel olmuş abi. Ellerinize sağlık.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

Doğa Tosun

bu arabayı ilk canlı gördüğümde 60 km'deydi, 60.000 olmuş  :nazar:
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Dellobaltino

Hocam bi orjinal ricambi filtreleri nerden aldiniz, tofaş türkiyeye getirmiyor diye biliyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

h.t

Ön taraf çok yakışıklı oldu, ellerinize sağlık abi.

Maşallah :nazar:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sbk0655

You are not allowed to view links. Register or Login
Maşallahhhh  :nazar:
Ön panjur çok güzel olmuş abi. Ellerinize sağlık.
bu arabayı ilk canlı gördüğümde 60 km'deydi, 60.000 olmuş  :nazar:
Ön taraf çok yakışıklı oldu, ellerinize sağlık abi.

Maşallah :nazar:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tesekkur ederim arkadaslar

sbk0655

Hocam bi orjinal ricambi filtreleri nerden aldiniz, tofaş türkiyeye getirmiyor diye biliyorum

Ben temin etmedim ,bakim yaptirdigim servisim sagladi hepsini.Ayrica orjinal olarak Sercan Keklik alfayedek de var diye biliyorum ben.Kendisinden bilgi alabilirsiniz.

Dellobaltino

Ben temin etmedim ,bakim yaptirdigim servisim sagladi hepsini.Ayrica orjinal olarak Sercan Keklik alfayedek de var diye biliyorum ben.Kendisinden bilgi alabilirsiniz.

Kendisi söyledi bana zaten tofaşin getirmediğini.

ayredin1982

Ön taraf ve jantlar harika duruyor.Güle güle kullanın.

Crosclimate lastiklerde  16 janta ben çok memnun kalmıştım.Sök tak derdi yoktu.yazında performansı iyiydi.kışında istediğin yere götürüyor ve karlı yolda koymuyordu.225 40 18 ebatında siz memnun kaldınızmı.

sbk0655

Ön taraf ve jantlar harika duruyor.Güle güle kullanın.

Crosclimate lastiklerde  16 janta ben çok memnun kalmıştım.Sök tak derdi yoktu.yazında performansı iyiydi.kışında istediğin yere götürüyor ve karlı yolda koymuyordu.225 40 18 ebatında siz memnun kaldınızmı.
Henuz yorum yapmam icin cok erken.Sadece birkaç gundur kullanıyorum.Bu birkac gunluk kullanimda F1 Asy 2 lastiklerime gore daha yumuşak ve konforlu gorundu.Ama diger konular da henuz bilgi sahibi degilim.Genel anlam da degerleri ve test sonuclari basarili.Alirken kış kullanimini hic dusunmedim açıkçası , sadece denk geldigi icin aldim. Kış icin lastiklerim var ama belli de olmaz belki bunlarla da cikarabilirim kışı.

sbk0655

Bir haftadir aku kendini belli etmeye baslamisti cansiz mars basmasi ile.Bugun Varta Agm aku ile degisimi yapildi.Orjinal aku Exide 2015 Mart dan bugune kadar sorunsuz goturdu.3,5 yil 65000km fena degil gibi.Tabi ben start stopu  aldigim gun kapattim hic kullanmadim belki o da etkili olmustur.

Murad

Start stop gerçekten akü düşmanı. Sağlıklı sıhhatli yolculuklar dostum. Yeni akü candır.

G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sbk0655

Start stop gerçekten akü düşmanı. Sağlıklı sıhhatli yolculuklar dostum. Yeni akü candır.

Sevemedim bir türlü , hangi aracta denk gelsem kapatiyorum. Sanada dostum teşekkürler.

SkY

maşallah çok güzel kazasız belasız kullanın..michelin crossclimate lerden memnun musunuz? tavsiye eder misiniz?

repla

verba volant scripta manent

sbk0655

maşallah çok güzel kazasız belasız kullanın..michelin crossclimate lerden memnun musunuz? tavsiye eder misiniz?
Teşekkür ederim.Memnunum bir sorun yasamadim.Oncekiler F1 Asy 2 model di onlarda gayet basariliydi.Michelin biraz daha yumuşak yapida.

sbk0655

:nazar:
Teşekkürler.

agucba

Start&Stop'u aslında kullanmak fena değil, ama nerede kullanıldığı önemli bence. Normalde bende kapalıdır ve dur kalk ile yavaş akan trafikte açmam kesinlikle. Ama mesela bildiğim bir güzergah ise ve o yolda trafik lambasına denk geleceğimi biliryorsam, ki mesela Adapazarı'ndaki trafik lambaları uzun yanar çok, o zaman açarım.

Tapatalk Bericht

///////////////

sbk0655

Start&Stop'u aslında kullanmak fena değil, ama nerede kullanıldığı önemli bence. Normalde bende kapalıdır ve dur kalk ile yavaş akan trafikte açmam kesinlikle. Ama mesela bildiğim bir güzergah ise ve o yolda trafik lambasına denk geleceğimi biliryorsam, ki mesela Adapazarı'ndaki trafik lambaları uzun yanar çok, o zaman açarım.

Tapatalk Bericht
Bahsettigin durumlarda kullanilabilir abi , ama Ankara da dur kalk vs trafikte benim cok hosuma gitmiyor o yuzden kapali tutuyorum.

Murad

Dur kalk trafiğe çok yakalanan şehirler için (İstanbul, Ankara, İzmir) özellikle iş giriş çıkış saatlerinde, bence yarardan çok zarar getiren bir özellik. Sürekli dur kalkta araç saçmalamaya başlıyor. Ayrıca elektriksel olarak da zararı olduğu aşikar. Fakat yine de yakıt ekonomisine katkısı olduğu da bir gerçek. Evet, yerinde kullanmak önemli.