Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

06DG977 - Alfa 159 "Finally True Blood"

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Volk02

La Meccanica Delle Emozioni 🏁

hi_cazz

Ne yalan söyliyim benimde tekrar 159 alasım geldi. Güle güle bin kardeşim.

Tapatalk

Utku

You are not allowed to view links. Register or Login
Ne yalan söyliyim benimde tekrar 159 alasım geldi. Güle güle bin kardeşim.

Tapatalk

Wagona muhtaç adamım, benim bile alasım geldi :)
Hakkaten acayip bişey olmuş bu Doğa
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

iceberg156

:nazar: :nazar: You are not allowed to view links. Register or Login
Jant tonu da kaplama ile çok uyumlu olmuş.

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

hkmtctnky

'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

ar.159

Konuna yazdığım ilk mesajdı
Kırmızıdan sarıya neden döndünüz diye
Gerçekten on numara
bence bu rengi sabitle artık daha iyi duranı yok

Sent from my iPhone using Tapatalk
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ArinFırat

Senin 159u görünce 159dan giuya geçme hevesim kırılıyor.159 satılır mı yaa diyorum.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatihob

..

wolkanku

Senin 159u görünce 159dan giuya geçme hevesim kırılıyor.159 satılır mı yaa diyorum.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu hareketi yapan biri olarak , pişmanım diyemeyeceğim ancak 159 kesinlikle daha elit ve daha özel bir otomobil bana göre. giu , teknolojileri ve sunduklarıyla , yaş farkından dolayı tabi ki önde olsa da ,tasarım, prestij vb. konularda 159'dan bir tık aşağıda kalıyor.

yani şöyle diyeyim, 159 ile yeni C serisi ve F30'un yanında durduğumda , onlardan daha estetik ve daha nadir bir otomobile sahip olduğumu biliyordum, onların çaktırmadan aracı incelediğine şahit oluyordum.
giu ile bu mümkün olmuyor, ancak mercedes a ya da bmw1 kullanıcısı , önceden giu isteyipte vazgeçtiyse, şöyle bir dönüp bakıyor giu'ya. bir de piyasada çok olduğu için göz alıştı tabi ki.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ArinFırat

bu hareketi yapan biri olarak , pişmanım diyemeyeceğim ancak 159 kesinlikle daha elit ve daha özel bir otomobil bana göre. giu , teknolojileri ve sunduklarıyla , yaş farkından dolayı tabi ki önde olsa da ,tasarım, prestij vb. konularda 159'dan bir tık aşağıda kalıyor.

yani şöyle diyeyim, 159 ile yeni C serisi ve F30'un yanında durduğumda , onlardan daha estetik ve daha nadir bir otomobile sahip olduğumu biliyordum, onların çaktırmadan aracı incelediğine şahit oluyordum.
giu ile bu mümkün olmuyor, ancak mercedes a ya da bmw1 kullanıcısı , önceden giu isteyipte vazgeçtiyse, şöyle bir dönüp bakıyor giu'ya. bir de piyasada çok olduğu için göz alıştı tabi ki.
kesinlikle katılıyorum..bu vesile ile 159 almak isteyen arkadaşlara kendi 159umu önermekten vazgeçiyorum.. 159 um kesinlikle duracak ,eşimin chevroletini satıp onu giuya çevirecem.. Ve şuna kanaat getirdim; garajımda giu ve 159 yanyana durmalı..teşekkürler Doğa  :yukari-ok:

wolkanku

kesinlikle katılıyorum..bu vesile ile 159 almak isteyen arkadaşlara kendi 159umu önermekten vazgeçiyorum.. 159 um kesinlikle duracak ,eşimin chevroletini satıp onu giuya çevirecem.. Ve şuna kanaat getirdim; garajımda giu ve 159 yanyana durmalı..teşekkürler Doğa  :yukari-ok:
Takas düşünürsen konuşalım diyip ortalığı karıştırayım mı
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ArinFırat

Takas düşünürsen konuşalım diyip ortalığı karıştırayım mı
aveo veriim kardeşime :)

emre_deniz

True blood harika

tayfun

Oy oy oy. Hayırlı olsun Doğa. Sarı bu arabaya okadar çok yakışıyorduki, onun yerine gelecek renk gerçekten çok daha güzel olmalıydıki, sarı'ı aratmasın. Sırf buraya birşey yazmak için deyil, gerçekten içi, dışı kırmızı, siyah, fabrika yapsa bukadar olurdu. Kesene,Fikrine sağlık.

Doğa Tosun

You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login

Hepinize güzel yorumlarınız beğenileriniz için çok teşekkür ederim  :serefe:

You are not allowed to view links. Register or Login abi gerçekten fikrini değiştirebildiysem çok sevindim :) çok mutlu oldum. Giulietta da keyifli, çok daha güncel ve mantıklı olsa da, temiz 159 sayısı hızla azalıyor. Giulietta uzun bir süre daha temiz satın alınır, ama temiz 159'unu satarsan pişman olduğunda dönmek zor olabilir.. Valla çok sevindim

You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login  , You are not allowed to view links. Register or Login  159'un rütbeli üyeleri olarak tekrar 159'a alma isteği uyandırdıysam gerçekten iyi olmuş demektir bence. Volkan Abi'ye bi BMW aldırsam sonra üyelerimiz ve alfaromeo dışındaki araçları konusunda takılmaya başlasam..  :yukari-ok: geri kalan eski rütbeli 159 sahiplerine de belki haftasonu için 1.8 tbi TI'ı viral olarak versem çaktırmadan. Biriniz sattı hepiniz sattı, biriniz alırsa gerisi gelir.    :lol:

You are not allowed to view links. Register or Login abicimm, güzel yorumun için çok teşekkür ederim  :serefe: beğenmene çok sevindim
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ar.159

159 tbi tı
Ama nerede

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

OğuzCanAlantor

Kardeş araç güzelmiş satarsan , köyde 1 dönüm arsam var düşünürsen  :arkadasim: :serefe:

Maşallah Maşallah Tam bir hayvan  :nazar:

ArinFırat

İnan kardeşim 159 u satma fikrim tamamen giu sevdasından dolayı, hani daha sonra 159 alırım desem dahi şimdiki 159lar bile 200bin kmleri aşmış durumda,böyle temiz bulabilir miyim endişesi var..aylardır ikilemdeyim satsam mı saymasam mı diye..40 kere söylemiş olayım ki gerçekleşsin "keşke şöyle bir 10 15 milyarım olsa veya kredi çekebilecek durumda olsam aveoyu satıp giu yapsam, hem 159um hem gium olsa" :)

Sent from my SM-N9000Q using Tapatalk

wolkanku

İnan kardeşim 159 u satma fikrim tamamen giu sevdasından dolayı, hani daha sonra 159 alırım desem dahi şimdiki 159lar bile 200bin kmleri aşmış durumda,böyle temiz bulabilir miyim endişesi var..aylardır ikilemdeyim satsam mı saymasam mı diye..40 kere söylemiş olayım ki gerçekleşsin "keşke şöyle bir 10 15 milyarım olsa veya kredi çekebilecek durumda olsam aveoyu satıp giu yapsam, hem 159um hem gium olsa" :)

Abi rica ediyorum satma
Sercan bana söyledi ben dinlemedim, sen de beni dinlememezlik yapma, 159u satıp giu alırsan pişman olacaksın. Nokta.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ArinFırat

Abi rica ediyorum satma
Sercan bana söyledi ben dinlemedim, sen de beni dinlememezlik yapma, 159u satıp giu alırsan pişman olacaksın. Nokta.
Yaş olarak küçük olabilirsiniz ama tecrübe olarak büyüğümsünüz..dinleyecem sizi.

Doğa Tosun

Kardeş araç güzelmiş satarsan , köyde 1 dönüm arsam var düşünürsen  :arkadasim: :serefe:

Maşallah Maşallah Tam bir hayvan  :nazar:

eyvallah reyis,  takas sadece ALFİNNN hissesiyle olur.. GCE kadar zalım değil ama iş yapar  :yukari-ok:

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Doğa Tosun

Nihayet bagajı ve heryeri gereksiz ıvırzıvırlardan temizledim. 100 kg civarı hafifleme oldu diye tahmin ediyorum. Temizlemeden önce sürücüsüz yolcusuz deposunda nerdeyse mazot yokken kantarda 1720 kg çıkmıştı. Şimdi araba yerden biraz yükseldi. Performans susturucu iptalinden ve bu hafiflemeden sonra hissedilir biçimde arttı. Yakın zamanda bi 80-160 veya 100-200 hızlanma video'su ekleyeceğim. Pek benim için önemli şeyler değil, gazlayan biri değilim çok nadiren tempolu kullanırım ama geçenlerde bi 80'de yüklendim, bayağı tatmin edici hızlandı. Bu yüzden bi video atacağım yakın zamanda.

Bir yandan da jant göbeğiydi sibob kapağıydı takılmaya devam ediyorum :D

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

You are not allowed to view links. Register or Login ve You are not allowed to view links. Register or Login ile AlfaRomeo sandalyelerinden küçük bir bonus :D

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ssg

Maşallah kardeşim resimler 10 numara. Bagaj sonunda boşaldı mı. Ulan dünyanın en gereksiz şeyleri o bagajdaydı :D
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

Theillest

Maşallah çok güzel kareler :) 100 kg bagajdan ne çıktı bende merak ettim :)

Xperia Z3 cihazımdan gönderildi