Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

5 yıllık özlem ve sonunda 159 JTDm 2009 Dist.Plus

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ArinFırat

bu mito bizden mi?
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ArinFırat

bir yolunu bulup içeri girdim..ciğerlerin temizlenme operasyonunu yakından izledim. inanın psikolojik veya abartma değil, gerçektende arabanın gürültüsü azaldı, devirlenmesi daha iyi oldu..[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

umitkilic

You are not allowed to view links. Register or Login
bir yolunu bulup içeri girdim..ciğerlerin temizlenme operasyonunu yakından izledim. inanın psikolojik veya abartma değil, gerçektende arabanın gürültüsü azaldı, devirlenmesi daha iyi oldu..[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Carbon makinasının markasını ve kullanılan kimyasalın ne olduğunu öğrenebilir misiniz acaba?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ArinFırat

Carbon makinasının markasını ve kullanılan kimyasalın ne olduğunu öğrenebilir misiniz acaba?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
öğleden önce işimi görüp çıktım..maalesef geç artık

ArinFırat

malumunuz eşimin arabasını sattık, giulietta arıyoruz..1 haftadır 159 umu eşime verdim o kullanıyor..
Haftasonu olunca nasıl bir özlem hasret duymuşsam eğer hızımı alamadım  yaptıklarıma ben bile şaşırdım.

ArinFırat

sonuç güzel oldu..[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

balesanist

Çok güzel görünüyor, elinize sağlık.Antene de mi bi el atsak artık
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

vieri

ArinFırat

Çok güzel görünüyor, elinize sağlık.Antene de mi bi el atsak artık
teşekkürler..Anteni 2 3 kez shark yaptım ancak hiçbirinde radyo çekmedi, cızırdayıp durdu..önerebileceğiniz bir model varsa yazın, fiyat önemli değil..

ArinFırat

Maşallah çok güzel olmuş  :nazar:
teşekkürler..allahtan ki iş esnasında 3 5 fotoğraf çektim..ama yorulduğumla kaldım, sabah uyandım yine tozlanmış ve cazibesini yitirmiş..bu yüzden siyah araba

emnalp

teşekkürler..allahtan ki iş esnasında 3 5 fotoğraf çektim..ama yorulduğumla kaldım, sabah uyandım yine tozlanmış ve cazibesini yitirmiş..bu yüzden siyah araba

en çabuk kirlenen ve bakımı en zor olan renk siyah ama yıkanıp bakımı yapıldığında eşsiz bir şey oluyor bence  :yukari-ok:

akıllı

teşekkürler..Anteni 2 3 kez shark yaptım ancak hiçbirinde radyo çekmedi, cızırdayıp durdu..önerebileceğiniz bir model varsa yazın, fiyat önemli değil..

Öncelikle eline sağlık abi. Siyah arabanın toz derdi bitmiyor. Hepimizde aynı sıkıntı var maalesef.

Shark anten işini bayramdan önce yaptım ben. Çok sevdiğim bi iş değildi ama nedense çubuk anten bu arabada hep gözüme battı. Örnek olması açısından resim bırakayım.Ben Tr den aldım. Reklam olmasın. Tanımam etmem, arama sonucu ilk çıkanlardan aldım işte.

Dikkat ettiğim tek şey içinde kablo olması çekim için. Kendi adıma Bursa için memnunum. Bir sıkıntı yok. Malum radyo çekim işi fark edebilir.

ArinFırat

Öncelikle eline sağlık abi. Siyah arabanın toz derdi bitmiyor. Hepimizde aynı sıkıntı var maalesef.

Shark anten işini bayramdan önce yaptım ben. Çok sevdiğim bi iş değildi ama nedense çubuk anten bu arabada hep gözüme battı. Örnek olması açısından resim bırakayım.Ben Tr den aldım. Reklam olmasın. Tanımam etmem, arama sonucu ilk çıkanlardan aldım işte.

Dikkat ettiğim tek şey içinde kablo olması çekim için. Kendi adıma Bursa için memnunum. Bir sıkıntı yok. Malum radyo çekim işi fark edebilir.

benim aldıklarımında içinde kablo vardı ama ne hikmetse olmadı..bende oldum olası sevmedim çubuk anteni

Semih izgi

Elinize sağlık şahane parlamış. 

Ben daha boyama dokunamadım hiç. çok işi var ve vakit yok. Kış gelmeden seramiği kaplamam lazım  :kahve:

balesanist

Hepsiburada'dan almıştım ben, ilk sırada çıkanı sipariş etmiştim. Şans işi demek ki. Evren Bey Sportwagonuna bir işlem yapmıştı diye hatırlıyorum konusuna bir göz atın isterseniz.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

ArinFırat

Elinize sağlık şahane parlamış. 

Ben daha boyama dokunamadım hiç. çok işi var ve vakit yok. Kış gelmeden seramiği kaplamam lazım  :kahve:
özel araçlara sahibiz kardeşim, dokunmak gerekiyor..bu arada öyle ahım şahım profesyonel şeyler uygulamadım..Koçtaş'tan turtle marka pasta ve siyah renklere özel cila almıştım onları uyguladım..pasta içime sinmedi hareler tam kaybolmadı lakin cila güzel sonuç verdi.

ArinFırat

Hepsiburada'dan almıştım ben, ilk sırada çıkanı sipariş etmiştim. Şans işi demek ki. Evren Bey Sportwagonuna bir işlem yapmıştı diye hatırlıyorum konusuna bir göz atın isterseniz.