Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

'08 147 -34EM7493

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kubilay

Kardeşim çok sağol.İstanbul polisi affetmiyor plaka iptalini :D app de bana önemsiz gibi geliyor ama yapsam mı diye de düşünüyorum :)

ihsany

Hayırlı olsun Kubilay  :nazar:
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

h.t

Hayırlı olsun kardeşim maşallah :)
Valla plakayı ya sök sökemiyorsanda app yap bence :D
Gel kapak işine girelim artık bende de arttı kaşıntılar yine :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kubilay

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı olsun Kubilay  :nazar:

çok sağol abi.

Hayırlı olsun kardeşim maşallah :)
Valla plakayı ya sök sökemiyorsanda app yap bence :D
Gel kapak işine girelim artık bende de arttı kaşıntılar yine :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Girelim kanka, temmuz başı doğum günüm, evdekilere hediye adı altında kapağı itelemeyi düşünüyorum  :D

Kubilay

Selamlar.Araç hazır bakımdan çıkmışken konuyu güncelleyeyim dedim.Aracı alalı 9300 km civarı oldu.Pazar günü tatile çıkacağımdan dolayı 10 bin bakımını biraz erken yaptırdım.

Bakım yaklaşırken bir anda alt takımdan ses gelmeye başladı.Sağ alt salıncak  ve Z rot değişti.Egzos manifoldunda bir kırılma varmış, kaynak yapıldı.Enjektör temizliği yapıldı.

Bir süre önce ön tampon park esnasında çiçeklerin bulunduğu alçak kaldırıma takılmış, çıkarken de bir kırılma olmuştu.Bir süre öyle kullandım, nihayetinde onu da yaptırdım.

bugün yağmurda bir resim çekeyim dedim :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Gouki

h.t

Kardeşim dolu yağmadı dimi yavruya bugün  :nazar:

Kubilay

Özgün abi, benim de gözüme çok batmaya başladı, düze çıkayım APP yapıcam sanırım. :)

Hürcan, yok kanka ben de tırstım ama neyse ki bişi olmadı  :D

Murad

Bakim candir. Simdiden iyi yolculuklar kardesim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kubilay

Teşekkür ederim abi, uzun yolda pek kullanmadım sayılır.Bakalım 147 uzun yolda nasıl  :)

ozoozo

Maşallah kardeşim , kazasız belasız iyi tatiller :nazar:

Kubilay

Özdemir çok sağol kardeşim, sana da iyi tatiller  :serefe:

ByAKINCI

Teşekkür ederim abi, uzun yolda pek kullanmadım sayılır.Bakalım 147 uzun yolda nasıl  :)
147 mi aldığımda ilk uzun yol deneyimim İstanbul Antalya(Finike) arasında 840 km mesafe gittim.sadece bir mola verdim o da yol acıktırdı Afyon'dan geçilirde sucuk ekmek yememek olmaz dedim :) küçük bir mola verdim ve son durak Finike oldu.
Hb bir araca göre uzun yolu son derece keyifli ve yormuyor. Recaro deri koltuklarında bu keyifli yolculukta büyük payını unutmamak gerek :)
Size şimdiden iyi yolculuklar :)
147 Blackline Red

blackpearl

Maşallah 147ye :nazar:

İyi yolculuklar şimdiden
2005 MKII 147 Nero Metallico Jarama 06/2012-09/2014
1996 PHI GTV 2.0 V6 TB Rosso Proteo 09/2017-10/2019
2005 MKII 156 Grigio Luce Di Amalfi 02/2020 -

sarpgrey

Iyi yolculuklar. ..dikkatli kullan.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Kubilay

ByAKINCI, Teşekkür ederim.Recaro gerçekten bambaşka bir dünya, o yanal destekleri ağzımın suyunu akıtıyor  :)

blackpearl, teşekkür ederim.

sarpgrey, teşekkür ederim.

Tolga033

Maşallah.Kazasız belasız.
İyi tatiller,iyi yolculuklar.

Murad

geçen ay 2000 kilometre yaptım. Büyük keyif :)

Kubilay

Selamlar.

Aracımı alalı tam bir sene olmasının şerefine konuyu bir güncelleyeyim dedim.1 sene içerisinde tam 15 bin km yaptım.Daha doğrusu peder beyle birlikte yaptık.2-3 bini şehir dışında gerisini İstanbul'da yaptım.Allah için araba güzel yakıyor. :haydi: LPG'siz 15 bin km maddi olarak biraz yordu aslında ama ben deli gibi LPG takmak istesem de babamın hala LPG'nin patladığını zannetmesi ve yakıt meselesine benim hiç karışmamam nedeniyle çok da umurumda olmuyor. :D

147 almayı düşünen arkadaşların da faydalanması açısından bir kaç şey yazayım.Mevcut C segmenti araçların bir çoğunu kullandım, öncelikle 147'nin direksiyonundan sonra bütün direksiyonlar çöp gibi You are not allowed to view links. Register or Login'yi ayrı tutuyorum tabiki.Bu jenerasyonlarda aile araçları içinde mekanik hisleri tadacağınız son araçlardan biri de 147'dir diyebilirim.1 yıl boyunca sol alt salıncak ve z rot değişimi dışında araçtan kaynaklanan bir sıkıntı yaşamadım.Onların da toplam maliyeti 200-250 tl civarı olması lazım.Umarım bundan sonra da can sıkıcı bir şey yaşamam.  :nazar:

Özellikle şu durumu yaşayan arkadaşlar için 147 çok mantıklı bir araç.Benim gibi aileye 2. araba girme durumu olmayan, babasıyla ortak araç kullanma durumunda olup hem sportif zevkleri almak isteyip hem de ailesine optimum konforu sağlayacak bir araç isteyenler için biçilmiş kaftan. E şimdi genciz önü güzel bakan hatta fazla güzel bakan bir araca binmek de hakikaten güzel oluyor  8)

Bu süre boyunca Hürcan'la birlikte bir arkadaşımızın kanına girerek ona da 147 aldırdık.Boş durmadık yani  :serefe: Bu alışverişte Oğuz kardeşim de çok yardımcı oldu, ona da teşekkür ediyorum tekrar.

Son güncellemeden bu yana aracıma iyi bakmak dışında pek bir şey yapamadım, en son da tüm paramı PS4'e yatırdım  :) Önümüzdeki ay pasta cila/boya korumaya sokmayı düşünüyorum.

Resim koymadan olmaz.  :)

Gouki

Heyecanın hiç bitmesin kardeşim :nazar:

Tolga033

Keyifle binmeye devam etmeni dilerim. :)

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ozoozo

Kazasız belasız devam edersin inşallah kardeşim , güle güle nice kmlere yıllara  :nazar:

Murad

:nazar: :nazar:
Nice nice kilometrelere, yıllara...

blackpearl

Kubilay'cım nice kilometrelere nice yıllara kazasız belasız mutlulukla :) :arkadasim: :nazar:

147'nin keyfini çıkar, ben çok özlüyorum bazen benim siyah inciyi.. :)
2005 MKII 147 Nero Metallico Jarama 06/2012-09/2014
1996 PHI GTV 2.0 V6 TB Rosso Proteo 09/2017-10/2019
2005 MKII 156 Grigio Luce Di Amalfi 02/2020 -

Kubilay

Abilerim, kardeşlerim hepinize çok teşekkür ederim.  :serefe: