Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

10 ALF 13 147 TI Geç olsun güç olmasın :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halitziyaşayan

Merhabalar Alfisti dostlar  :) Dün düşündüm de arabayı alalı bir seneyi geçmiş hala forumda konu açmamışım  :o Aman tanrım didim ve uzunnnnnn bir bayram tatili öncesi geçmeyen son iş günümde artık sorumluluklarımı hatırlayıp bir alfisti gibi davranıp konuyu açmaya karar verdim  :D  :lol:

Kısaca kendimi tanıtıp sonrada arabama kavuşma hikayemi anlatayım  :)

Bendeniz 28 yaşında bir Çevre Mühendisiyim aynı zamanda İSG uzmanlığıda yapıyorum :duvar:  İstanbulda doğup büyüdüm şuan Bandırmada yaşıyorum :yukari-ok:

Arabama kavuşma hikayeme gelirsem; biraz abartırsam neredeyse birkaç saat içinde evde otururken karar verip aldık arabayı diyebilirim. Ki işin ilginci baştan aracı ortak aldım kuzenimle  :arkadasim: ama tabiki arabada ortaklığın olmayacağını kısa zamanda anlayıp anlayışlı kuzenim sağolsun yardımcı olduğu miktarı kısa zamanda verip tamamen aldım arabayı :yukari-ok:

Araba almaya karar verdiğimizde, daha doğrusu Alfa Romeo 147 almaya karar verdiğimizde kuzen için eski kasa yada yeni kasa sorun değildi ama benim için tabiki durum öyle değildi ne olursa olsun yeni kasa olacaktı  :D :haydi:

Birkaç gün sonra ilk araba bakma tecrübemizi gerçekleştirdik. Bandırmadan kalkıp, yalovaya gittik arkadaş sağolsun bir karşılayayım insanlar bilmez buraları falan düşüncesi hakgetire, herif kapısının önüne kadar getirdi bizi zar zor çıkıp iki kelam etti bize. Ustamla gitmiştim ben usta marşa bastı ilk cümlesi ekspertize gidelim oldu yalovada bosch servisine gittik. Baştan arkadaşa şartlarımızı söyledik ıh mıh yaptı ama bizim yemeyeceğimizi  8) anlayınca mecbur anlaştık. Şöyle ki; şeker kardeşim biz bandırmadan kalkıp buraya geldik üç adam, araba nasılmış güzelmiymiş diye bakmaya gelmedik söylediklerin doğruysa arabayı almaya geldik dolayısı ile, eğer ekspertizde senin biz buraya gelmeden söylediğinin dışında birşey çıkmazsa sorun yok ekspertiz ücretini öder arabayıda alır gideriz ama senin söylemediğin birşeyler çıkarsa arabada ekspertiz ücretini ödersin. Bunu özellikle yapmamızın sebebi tabiki de arkadaşın kendini çok zeki zannedip milleti kazıklamaya çalışanlar familyasından olduğunu ilk gördüğümüz dakikalarda anlamış olmamız.

Ekspertize girdi araç ve bingooooo  >:( :o servisin dediği motorda 4 ila 5 binliralık masrafı var bu arabanın.  :asagi-ok: arkadaş dedik hayırdır bu ne ola ki böyle. Sen bize böyle demediydin :o dönerken son bir dürtmek için bizim usta bahsedilen masrafı düş alalım arabayı dedi. tabiki arkadaş reddetti tanıdığı bir usta varmış en fazla 2 bine yaptırırmıs öyle satarmış  ;) biz almadık aracı ve uzun süre ilanda kaldı sonra bi kayboldu geçenlerde tekrar çıktı ortaya ve hatta forumdan bir arkadaş araç sorgulamalarında sormuş aracı ;) bende bu süreci anlattım tabiki de vazgeçtiler.

İlk başarısız denemeden birkaç gün sonra aynı ekip kalktık Eskişehire gittik bu sefer benim rossoya bakmaya  :haydi: önceki sahibiyle hala görüşürüz sağolsun ne dediyse o çıktı aldık geldik canavarı  :D

Kendisi 2006 model 147 ti olur. Distinctive ayrıca. Ben aldığımda 17'' Gt jantlar vardı üzerinde böyle mi çıkmış fabrikadan yokda ti jantların başına birşey mi gelmiş orasını bilmiyorum. Ama ben bu jantları da yakıştırıyorum.

Ve son olarak ilk denememi yapıp foto atabilecek miyim bakalım  :D

EscC

Halit bey hoşgeldiniz araç çok güzel  :nazar: kazasız belasız sürüşler diliyorum

35oz41

Hayırlı olsun kazasız belasız on numara Alfa maşallah  :)  :nazar:

Gouki

Darkboys10

Dostum hoşgeldin bnde bandırmadayım yolda denk gelirsek slmlaşalım
Beyaz giulietta 10 PB 470

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adza

Theillest

Hoşgeldiniz

Xperia Z3 cihazımdan gönderildi

vieri

Hayırlı olsun. Kazasız sürüşler.Aracı daha önce Eskişehir'de gördüm sanırım plaka tanıdık geldi.  :) :nazar:

octinum

Eh, geç olmuş ama Rossoyu görünce affettik. :) Hoşgeldiniz, elinize sağlık, çok tatlı bir yazı olmuş. Aracınızla kazasız belasız sürüşler.

krm1983

Aramıza hoşgeldiniz.

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

ucarozcan

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Tolga033

Hoşgeldiniz. Maşallah 147'ye.

hüseyin.akman

Hoşgeldin Halit,  maşallah rosso ateş ediyor. ;-)

D6603 cihazımdan gönderildi

2004  147  1.6 TS distincive (16 RU 535)

h.t

Hoşgeldiniz , maşallah rosso mk2 147 gibisi var mı :clover: :nazar: