Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147-16 FN 584

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

quadrifoglio

Herkese merhaba..

Ben Melih, Akdeniz Universitesinde ogrenciyim.Forumda Senati nickli Semih'in kardesiyim :arkadasim: ve 147 ile araniza katiliyorum.Aklimda onceden Alfa Romeo almak yoktu :-[.Hatta o zamanlar abim Alfa Romeo arastirirken ben farkli markalara bakiyordum :p.Bir sure sonra Alfa Romeo da inanilmaz cekici gelmeye basladi.Yurtdisindan dondukten sonra ilk is Bursa'daki bir tanidigimizin Alfa Romeo galerisine gitmek oldu.3 tane GT, 2 tane 156, ve bir tane de 147 vardi.Butceme en uygun olan 147'di.Fakat Km'sinin yuksek olusu ve boyali olmasi beni dusunduruyordu.

Daha sonra bu saydiklarimin arkasinda baska bir 147 oldugunu farkettim ve ona dogru yoneldim :) Hemen onunla ilgili bilgi istedim.Tamamen boyasiz ve 74.000km'deydi.Bu arada su detayi da belirtmek isterim galeri normal arabalarin oldugu bir yer.(normal derken Alfa Romeo disindakiler :D).Galerinin sahibi tanidigimiz biri ve Alfa Romeo hayrani.Aldigi araclari kendine alip ayni zamanda orada da satis yapiyor.O 147'yi cok ozenerek aldigini ve aslinda satilmasini cok istemedigi icin arka taraflarda gizledigini itiraf etti :)E tabi bizi kiramadi ve aracin sahibi oldum :) Surus zevki, tasarim ve verdigi haz acisindan gercekten bambaska bir araba.Abimle beraber 2 farkli model Alfa Romeo'ya sahip olmak cok guzel bir duygu..Sira babamda :p

Aldiktan sonra aracin yag bakimlari yapildi ve akusu degisti.Uzerindeki lastikler yeni ve simdilik baska bir kusuru yok..Yakin bir donemde triger setinin degismesi gerekiyor.Mekanik aksam disinda aklimda bazi seyler var yapmayi dusundugum ama aslinda cok acemi oldugum icin sizin de fikirlerinizi aldiktan sonra ileride degisiklige gidilebilir.Mesela cift egzozlu ve kasli duran bir arka tampon modeli var o oldukca hosuma gidiyor.Simdilik fotograflari paylasayim ve onlar uzerinden devam edelim.Umarim bu forumun ve Alfisti ailesinin kalici bir bireyi olurum.

You are not allowed to view links. Register or Login

Gouki

Melih bey aramıza hoşgeldiniz. Virüs abiden bulaştı demek :)

senati

Hosgeldin kardesim :) Valla arabayi daha canli goremedim ama fotolar yakiyor hayirli olsun tekrardan! :nazar: :clover:

ismet

Hosgeldiniz, masallah arac yaniyor. Kazasiz belasiz surusler  :nazar: :alfisti:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ozkan1983

Alfadanadam

Hayırlı uğurlu olsun, hoş geldiniz aramıza.
Maaşallah 147'ye ayrıca :)

Tapatalk

TRUPHASE

Ne virüsmüş kardeşim herkesi hasta etti :) Araba da yalanır mı demeyin Alfa ise yalanır :)  Hoşgeldin ikinci eli olmayan çok yakanlar kulübüne.
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

quadrifoglio

Hosgeldin kardesim :) Valla arabayi daha canli goremedim ama fotolar yakiyor hayirli olsun tekrardan! :nazar: :clover:
Hosgeldiniz, masallah arac yaniyor. Kazasiz belasiz surusler  :nazar: :alfisti:
darısı basımıza 8)
Hayırlı uğurlu olsun, hoş geldiniz aramıza.
Maaşallah 147'ye ayrıca :)

Tapatalk

Ne virüsmüş kardeşim herkesi hasta etti :) Araba da yalanır mı demeyin Alfa ise yalanır :)  Hoşgeldin ikinci eli olmayan çok yakanlar kulübüne.
Melih bey aramıza hoşgeldiniz. Virüs abiden bulaştı demek :)

Arkadaşlarım abilerim hepinize çok teşekkür ediyorum. Biraz geçte olsa foruma da katıldım. Yaşasın alfisti diyorum=)

Yiğit Doğukan

Hoş geldiniz. Alfanız hayırlı olsun  :clover:

Tolga033

Hoşgeldiniz.Hayırlı olsun,güle güle kullanın 147'nizi. :nazar:

Oğuz

Hoş geldiniz,iyi günlerde kullanın. :)
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

tfnsmsk

Hoşgeldiniz Melih, 147 müthiş, maşallah  :yukari-ok: :nazar: :nazar: :nazar:
74k triger değişmemiş ise aman çabuk!
sportif ruh.

Veloce

Hoşgeldin Melih'cim. Keyifli forumlar diliyorum. Aracının maşallahı var güle güle kullan. Zaman içinde yavaş yavaş yapacağın ufak görsel modifikasyonlar ile harika olacağına eminim...  :nazar:  :alfisti:

quadrifoglio

hepinize teşekkür ediyorum.. :) nice konularda sohbet etmek dileğiyle

Hoşgeldiniz Melih, 147 müthiş, maşallah  :yukari-ok: :nazar: :nazar: :nazar:
74k triger değişmemiş ise aman çabuk!

trigeri değişmiş diye biliyorum. ben sadece içim tam rahat etsin diye bir kaç ay içinde değiştirebilirim diye düşündüm. tekrar ilginize teşekkürler :)

quadrifoglio

Hoşgeldin Melih'cim. Keyifli forumlar diliyorum. Aracının maşallahı var güle güle kullan. Zaman içinde yavaş yavaş yapacağın ufak görsel modifikasyonlar ile harika olacağına eminim...  :nazar:  :alfisti:

Volkan abi çok teşekkürler.. Ocak ayı içinde araçla İstanbul'a gelmeyi düşünüyorum. O zamanda yakından gerek senin gerek Uğur abinin fikirleri önemli olacak benim için. Değişiklikleri hep birlikte kararlaştırırız. :)

ByAKINCI

Hoşgeldiniz 147'nin maşallah'ı var. Hem 147 sahibi hem antalyada hem 147 sahibisin hemde isminin Melih olmasina sevindim.bu durumda hem adaş hemde arabadaş mı oluyoruz :D

Samsung Galaxy Note 2 cihazımdan gönderildi.

147 Blackline Red

tolga_ozhan

Aramıza hoşgeldiniz.

Fatihob

Hosgeldiniz :clover:

Sent from my Patates using Tapatalk 2
..

FB10ur

Hoşgeldin kardeşim aramıza maşallah keyifle kullanman dileğiyle..

quadrifoglio

Hoşgeldiniz 147'nin maşallah'ı var. Hem 147 sahibi hem antalyada hem 147 sahibisin hemde isminin Melih olmasina sevindim.bu durumda hem adaş hemde arabadaş mı oluyoruz :D

Samsung Galaxy Note 2 cihazımdan gönderildi.

galiba öyle oluyoruz =) teşekkürler çok adaşım  :)

quadrifoglio

Hoşgeldin kardeşim aramıza maşallah keyifle kullanman dileğiyle..
Hosgeldiniz :clover:

teşekkür ederim :) ne yalan söyleyeyim keyfini almaya daha ilk günden başladım ve sonu gelmeyecek gibi duruyor :D :clover: :alfisti:

Sent from my Patates using Tapatalk 2

h.t

Hoşgeldiniz.
147 nin maşallahı var :nazar: Kazasız belasız sürüşler :alfisti:

quadrifoglio

Hoşgeldiniz.
147 nin maşallahı var :nazar: Kazasız belasız sürüşler :alfisti:

teşekkür ederim :) bende hepimize kazasız belasız sürüşler diliyorum :) tüm alfistilere selamlar :nazar: :alfisti:

dragut

Hoşgeldiniz, kazasız belasız.

:nazar:
"Alfa sevgisi"

quadrifoglio

Hoşgeldiniz, kazasız belasız.

:nazar:

teşekkür ederim :)