Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 AEK 99 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alihsans

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

hi_cazz

Olmamış hacı yapma sakın.

ozoozo

Allah allah beğenmemenize şaşırdım :) ankara tim sanayide bir tartışalım bakalım , şimdi gidiyorum :)

Bülent abi konuştum ancak fiyat bana göre biraz yüksek geldi , zaten aklımda hep karbon yapmak var ama hayırlısı şimdi onuda araştırcam. Ama kötü durmuyor be :p

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login
Yorumları alalım ;

Başarılı gibi ?  8)

:alfisti:

Yine ortaya atılan bir fikir ve kafama yattı , eyvallah reyiz You are not allowed to view links. Register or Login  :serefe:

konsoldaki alcantra olan yer parlak siyah, kapı içleri alcantra ve koltuğun ortaları da alcantra olsaydı mükemmel olurdu.

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

max-ime

Allah allah beğenmemenize şaşırdım :) ankara tim sanayide bir tartışalım bakalım , şimdi gidiyorum :)

Bülent abi konuştum ancak fiyat bana göre biraz yüksek geldi , zaten aklımda hep karbon yapmak var ama hayırlısı şimdi onuda araştırcam. Ama kötü durmuyor be :p

Quattro'ya da isin duser mi ? :)

ozoozo

@wolkanku abi benim direksiyon alcantara uyum sağlar diye düşündüm,düşünüyorum :)

@maxime abi düşer düşmesine de lpg de benim bir etkim yok :) yazılımda biraz hatır gönül sağolsunlar yapıyorlar bir şeyde , lpg farklı.

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login abi benim direksiyon alcantara uyum sağlar diye düşündüm,düşünüyorum :)

@maxime abi düşer düşmesine de lpg de benim bir etkim yok :) yazılımda biraz hatır gönül sağolsunlar yapıyorlar bir şeyde , lpg farklı.

sen kapı içlerini alcantra olarak tamamla beni dinle :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ozoozo

@wolkanku bir fiyat alayım abi :) oba yarın bir gün deri koltukta yalan olcak bu alcantara dan :D koltuklarda alcantara olcak demek :p yada bir kısmı.

max-ime

@wolkanku abi benim direksiyon alcantara uyum sağlar diye düşündüm,düşünüyorum :)

Pazarlik yap demiyorum yahu, bende Kayseri'lik var o benim isim :)

Yazilim ve lpg maliyetini sormanii rica edicektim.

ozoozo

Pazarlik yap demiyorum yahu, bende Kayseri'lik var o benim isim :)

Yazilim ve lpg maliyetini sormanii rica edicektim.

Haa ayıpsın abi tamamdır onu bu akşam sorarım faceden.

Baskan

Şimdi bu senin arabamı ?

max-ime

ozoozo

Şimdi bu senin arabamı ?

Hahhaa yok abi düşünüyorum , koltukları geçin ya. Sadece dashboard ı yaptırmayı düşündüm

Baskan

Alıntı yapılan: ozoozo

Sadece dashboard ı yaptırmayı düşündüm

Yaptır geç.. 8)

ozoozo

@Baskan mustafa abi araştıracağım düz piano istemiyorum :)

@maxime haberler iyi abi ;) LPG çok takmışlar , yazılımda oluyormuş fiyatı hakkında bir şey demedi konuşuruz gidince :) cumartesi falan geliriz dedim.

Alfadanadam

Ben adam gibi kaplayacak bir yer bulsam direk kaplatıcam piano black'e. Hiç sevmiyorum mevcut ruhsuz rengini ya....

ozoozo

Ben adam gibi kaplayacak bir yer bulsam direk kaplatıcam piano black'e. Hiç sevmiyorum mevcut ruhsuz rengini ya....

Piano black çok toz tutuyor abi , fırçalı aliminyum folyolar varmış onları araştırıcam ben. Aynı spor paket ve qvdeki gibi.

Tolga033

Konsol güzelde ,koltuklar öyle değil ama.   :-X

ozoozo

Koltuklarla işimiz yok kardeşim sadece dashboard :) sulu karbon kaplama çok ucuz geldi bana olmadı onu sipariş edip kendim yapacağım.

Tolga033

Tamamdır o zaman , şimdiden hayırlı olsun Özdemir.  :yukari-ok:

Baskan

Koltuklarla işimiz yok kardeşim sadece dashboard :) sulu karbon kaplama çok ucuz geldi bana olmadı onu sipariş edip kendim yapacağım.

Ozi sulu kaplama var bursa'da, ben pek beğenmedim yapılan sonrasını :/ Bilirsin acımam yoksa :)  Ha bu arada toz tutma meselesini çok büyütme gözünde kamyonet dolduracak toz kaplamıyor :) Arabayı cilalarken kapladığım folyoyuda cilalıyorum ne toz ne bişey tutuyor.. İçinide her aracı yıkadıktan sonra silerken trim temizleme spreyi ile destekliyorum. O zaten başlı başına toza karşı mücadele ediyor..

ozoozo

Ozi sulu kaplama var bursa'da, ben pek beğenmedim yapılan sonrasını :/ Bilirsin acımam yoksa :)

Abi ben en başından beri karbon diyorum biliyorsun az çok :) Ankaradaki bir yere gitmiştik adama da baya söyledim o sarılığı görünsün vs diye tamam abi hallederiz dedi 3-4 kat vernik vs sürecekti o 3D görüntüyü yakalamak için, adamın üslubundan dolayı çıkıp gitmiştik :) ama hala aklımı kurcalıyor 1 haftaya hallederim bu işi. Baktım kötü duruyor idare olarak biraz kullanır sonra folyo kaplatırım.

Baskan

O 3D görüntü olmuyor ozi gittim inceledim, bildiğin karbon deseni boya aslında yapılan iş..  Öyle uğraşacağına al bir kutu plastidip siyah, 1 milyoncularda kaydırmaz malzemeler var onunla kendin yap deseni daha güzel olur emin ol hem geri dönüşünde olur.
Hatta bak alttaki videoyu izle;

sbk0655

Ozo bunu yapariz bak , cok zor degil.

ozoozo

Ozo bunu yapariz bak , cok zor degil.

Abi valla son o parlatma spreyini sıkana kadar beğenmedim ama spreyle güzel oldu :) ne diyorsun toplayalım mı :D

@Baskan başka resimler var mı abi.