Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 AEK 99 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iskoc

You are not allowed to view links. Register or Login
Evet suan kesinlesti, benim arac 175lik :) Yaptigim butun atarlari geri aliyorum, dalga gecmeyin :)

:-X :-X :-X
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

max-ime

Neyse gulun yaa, hakettim ben :)

Allah varya uzulmedimde, herseyde bir hayir vardir. Birde aracin temizligi, rengi cok guzel. Fiyat olarakta iyi fiyata almistim. Nazarlik olsun :)

iskoc

Garanti kapsamında Hirsch Performance yazılım mevcut olabilir.Bizim 9-5 te mevcuttu.2.0 LPT modeli.Stock 150 hp 240 nm idi.yazılımla 180 küsür beygir torkta sanırım 300 e ulaşmıştı.Stock hali ile yazılımlı hali arasında çok fark vardı.
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

Doğa Tosun

Doga 175lik cikti ya konusup durursun :D :D
yapma be reyis valla ben şakasına konuşuyorum Saab'a saygım sevgim her zaman başkadır :)

ama bak dyno'ya boşa 50tl verme, deneyelim :D
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Emre Sezen

Garanti kapsamında Hirsch Performance yazılım mevcut olabilir.Bizim 9-5 te mevcuttu.2.0 LPT modeli.Stock 150 hp 240 nm idi.yazılımla 180 küsür beygir torkta sanırım 300 e ulaşmıştı.Stock hali ile yazılımlı hali arasında çok fark vardı.

hirsch varsa pek üzülmeye gerek yok, 195 diyor

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Alfadanadam

Neyse gulun yaa, hakettim ben :)

Allah varya uzulmedimde, herseyde bir hayir vardir. Birde aracin temizligi, rengi cok guzel. Fiyat olarakta iyi fiyata almistim. Nazarlik olsun :)

175'lik mi? ooohooo ben onu hanıma bile almam o zaman. :))

max-ime

Takiliyorum Doga'cim :)

Emre cidden uzulmedim ama yazilim olayina girebilirim :)

Bulent abi sen yapma bari :)

Utku

Teste gelicektim Ankaraya, hayallerim vardı.
175 lik için o kadar yol yapmaya değmez, bizim 159 ların zaten 180 beygiri var :p

2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

max-ime

Utku kos gel bi tekmede sen at :)

Ama su var, T5 kullanan arkadasim var, o da ben de cok sasirdik arac iyi gidiyor bayaa :)

ar.159

bu arabaya ne diyorsunuz hazır saab muhabbeti varken
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Alfadanadam

Ama su var, T5 kullanan arkadasim var, o da ben de cok sasirdik arac iyi gidiyor bayaa :)

Motor istiyo olmasın o :))

Doğa Tosun

transporter T5 mi abi ? :D
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Lbe

transporter T5 mi abi ? :D

Hahahah yemin ederim aklım ilk ona gitti

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

erdem1904

Dün akşam Uğur'la buluştuk. Benim 156 'nın ciğeri yetmeyeceğinden arkadaşın 328 i ile gittik. Otobanda Uğur bizi durdu durdu geçti. kalkışta boy boy ayırdı içimizden geçti ortadan ikiye böldü.. Saab ne fena gidiyormuş öyle katiyen 175 lik değildi. Temiz 250 beygiri vardı. İnanılmaz iyi gidiyordu.

Uğur Garanti Bankası Bilkent You are not allowed to view links. Register or Login 666 77 99  :D
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

max-ime

Vay arkadaş yaaaaa!!!!!! :D

Akşam bir tatlı mı yesek Erdem bey?

ozoozo

Dün akşam Uğur'la buluştuk. Benim 156 'nın ciğeri yetmeyeceğinden arkadaşın 328 i ile gittik. Otobanda Uğur bizi durdu durdu geçti. kalkışta boy boy ayırdı içimizden geçti ortadan ikiye böldü.. Saab ne fena gidiyormuş öyle katiyen 175 lik değildi. Temiz 250 beygiri vardı. İnanılmaz iyi gidiyordu.

Uğur Garanti Bankası Bilkent You are not allowed to view links. Register or Login 666 77 99  :D

250 azmış abi geçen buluşmada eskişehir yolunda ben 450 hp falan dedim :haydi:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hi_cazz

Başlığın You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login kapışması şeklinde değiştirmesi için başvuruda buluncam :D

ozoozo

Başlığın You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login kapışması şeklinde değiştirmesi için başvuruda buluncam :D

Ben koy verdim abi , burası geyiks2 oldu :D en son saab ilanı paylaşıldı :rock: eve gidimde şurayı güncelliyeyim :)

Uğur abiyle bizim kapışmalarımız sadece yorumda keyifli abi orası ayrı :D

max-ime

İş gırgır muhabbettinden billur muhabbetine dönmüyor umarım.

ozoozo

Konuyu asıl amacına döndürmekle beraber bir kaç bir şey eklemek istedim , malum bizi bilen veya kendi aramızdaki gırgır muhabbetine yakın olan birisi için normal gelecektir hatta gülecektir ancak dışarıdan bakan birisi belki yanlış anlayabilir diye bu şekilde yazmak istedim. Bizi bilen biliyor ancak foruma yeni üye olmuş birisi veya bizleri tanımayan birisi 2-3 sayfa okusa "noluyor" tepkisi verebilir :) Uğur abi ile şimdiye kadar İstanbul brunch'a gelirken hariç hiç bir şekilde ne araba denedik,ne başka bir şey ancak tanımayan birisi görürse bu muhabbet ne diye tepki verebilir açıklama yapmak istedim. Az çok bu tip şeyler bizim kullanıcı profilimize de aykırı şeyler zaten fakat kendi aramızdaki muhabbeti bilmeyenler için ters gelebilir,tanımayan birisi her gün yollarda araba deniyoruz sanabilir :) Uğur abiyle bizim bu muhabbetimiz hiç bitmez,bitmeyecek çünkü 2 mizde keyif alıyoruz bundan :) bunu kimse atışma,sidik yarıştırma gibi görmesin büyüğümdür,abimdir. You are not allowed to view links. Register or Login yalnız o kara dumanı camına yapıştıracağım er yada geç.  >:D heee bu arada o saab 175 lik  :p

Geçen gün go-pro sipariş etmiştik elimize geçti ve test edelim dedik , hemde arabaya bazı şeyleri yaptırmadan önce  net bir şekilde bakayım dedim :)

40-200 videosu aslında daha da gidecekti ancak önümüze tır çıktı mecbur fren yapmak zorunda kaldım.

Buda ilk çalıştırmadaki egsoz ve giderken ki hali merak ediyordum giderken nasıl diye hemde go proyu test ettik ne kadar sağlam diye :D ;

Son 2 video biraz uzun yaklaşık 5 saattir youtube kısaltması için bekleyin diyor ancak sanırım dondu vs olmadı , sararak izlerseniz iyi olur.

Not olarakta videolar gece 3-4 saatlerinde çekilmiştir , yani trafiğin neredeyse hiç olmadığı saatlerde (Ankara)

hi_cazz

Özdenir bu go pro ne kadar? Ses güzelmiş bu arada. Bende merak ettim benim ses nasıl acaba diye.

ozoozo

Özdenir bu go pro ne kadar? Ses güzelmiş bu arada. Bende merak ettim benim ses nasıl acaba diye.

Abi Gopro black edition araba paketi bu. Uzaktan kumandalı 2-3 tane aparat daha geliyor vakum var , sıkıştırmalı bir sopa gibi birşeyi var :D birde 2 tane bant var temizlenebilir , yani bir yere sabitlemek için. 1350 tl. Özellikleri çok güzel telefonada app sini indirince wifi ile telefondan bağlanıyorsun cihaza , hem canlı izleyebiliyorsun hemde telefondan müdahale edebiliyorsun durdurup,başlatma veya fotoğraf çekme gibi. 4k ya kadarda video çekebiliyor. Bilgisayardaki kendi programı da güzel video ile baya oynayabiliyorsun efekt vs olarak ancak biraz karışık çözmek gerek.

hi_cazz

çokmuş yaa. neyse benlik değilmiş onu anladım şimd :D ama güzel olmuş güle güle kullan. ben egzosları değiştirmeden başka bir şekilde videosunu çekerim. İçeriye çok güzel sesler geliyor ama dışarıda nasıl bilmiyorum. Ya da bagaja oturcam birisi sürecek ben çekecem. :D

Utku

Ulan bu giu lar biraz mıncıklayınca ne guzel hızlanıyormus masalah hic zorlanmamis 200 e cikmak icin, uslu gidersen de 4 lt yakit cabası
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

ozoozo

çokmuş yaa. neyse benlik değilmiş onu anladım şimd :D ama güzel olmuş güle güle kullan. ben egzosları değiştirmeden başka bir şekilde videosunu çekerim. İçeriye çok güzel sesler geliyor ama dışarıda nasıl bilmiyorum. Ya da bagaja oturcam birisi sürecek ben çekecem. :D

Hahaha bagaj fikri iyi abi :D sabitleyici alabilirsin abi ucuna da kamerayı koyarsın ama sağlam bir şey olmalı sonra yolda bırakma aleti :D