Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 AEK 99 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

V6 değil sıralı 6 diye biliyorum ben !!

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kibitzer

You are not allowed to view links. Register or Login
V6 değil sıralı 6 diye biliyorum ben !!

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Evet sıralı 6 silindir. V6 ayrıca varsa bilmiyorum ama 6 silindir sıralı 3.20.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

hi_cazz

Ben hep 6 silindir olunca v6 diye düşünüyordum. Şimdi sizden öyle olmadığınıda anlamış oldum.

Utku

Bende bütün 3.20 ler 6 silindir değil diye biliyorum :)
Adamlar o kadar çok motor yapmışki, hangi motora sahip olduklarını sahipleri bile bilemiyor bazen.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

Doğa Tosun

Hiçbir 320 v6 değil, hepsi sirali 6. E36'da demir blok ve alüminyum blok olarak m50 ve m52 var, ikisi de sirali6.

Uğur Reyis 2.0t ciddi makina ama 320i nin gücü aktarma konusunda hiçbir dezavantaji yok. Launch yapinca ok gibi firliyor yerinden. Asfalt eski (yani beyaz) ise hicbir alfa'ya yetisemem ilk 2 vitesi arkayi sallaya sallaya saracaği için. Ama siyah asfaltta ciddiyim 5.vitese kadar şansı yok saab'in. Bide ben kisa şanzıman ve shortshift yaptirdigim icin topspeed haricinde zorlar saab'i, hele kisada kalkişta oyun oynar :D

159'un yuksek hizlardaki gidişini çok begeniyorum ben, Özdemir Abi'yle denegeceginiz zaman 159 la deneyelim, saab 159'u alirsa da hiç ama hiç kolay olmayacaktir bence :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

max-ime

Doga Bmw ile kalkacak kadar cilgin degilim, hele hele aktar.a zaafi olan 9-3 ile.:)

Size mujdem bana kotu haberim olabilir. Arac 175lik de cikabilir, bi suphe olustu bende :) Zevkine deneriz yaa ne olcak, enkitu Ozdemir'in sevdigi yerde size kofte ismarlarim :)

Doğa Tosun

Doga Bmw ile kalkacak kadar cilgin degilim, hele hele aktar.a zaafi olan 9-3 ile.:)

Size mujdem bana kotu haberim olabilir. Arac 175lik de cikabilir, bi suphe olustu bende :) Zevkine deneriz yaa ne olcak, enkitu Ozdemir'in sevdigi yerde size kofte ismarlarim :)
köfte mi?? çook iyi :D
abi ruhsatta yazmıyor mu, hani kw ise de hp'ye cevirsek ? ayrıca valla bana müjde değil tamam köfte işi güzel ama saab da çok güzel :)

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

max-ime

Evet suan kesinlesti, benim arac 175lik :) Yaptigim butun atarlari geri aliyorum, dalga gecmeyin :)

max-ime

köfte mi?? çook iyi :D
abi ruhsatta yazmıyor mu, hani kw ise de hp'ye cevirsek ? ayrıca valla bana müjde değil tamam köfte işi güzel ama saab da çok güzel :)
Yazmiyor Daga'cimda simdi Goksenler'i aradim, 175likmis :)

ozoozo

Evet suan kesinlesti, benim arac 175lik :) Yaptigim butun atarlari geri aliyorum, dalga gecmeyin :)

HAAAA HAAA hahahahahahahahahahahahaha

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Rotweiler

Vallahi yolda hiç 175lik gibi kaçmıyordu.
Bence alırsın Özdemiri.
BENCE
BENC
BEN
BE
B
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

ku2

Hiçbir 320 v6 değil, hepsi sirali 6. E36'da demir blok ve alüminyum blok olarak m50 ve m52 var, ikisi de sirali6.

Uğur Reyis 2.0t ciddi makina ama 320i nin gücü aktarma konusunda hiçbir dezavantaji yok. Launch yapinca ok gibi firliyor yerinden. Asfalt eski (yani beyaz) ise hicbir alfa'ya yetisemem ilk 2 vitesi arkayi sallaya sallaya saracaği için. Ama siyah asfaltta ciddiyim 5.vitese kadar şansı yok saab'in. Bide ben kisa şanzıman ve shortshift yaptirdigim icin topspeed haricinde zorlar saab'i, hele kisada kalkişta oyun oynar :D

159'un yuksek hizlardaki gidişini çok begeniyorum ben, Özdemir Abi'yle denegeceginiz zaman 159 la deneyelim, saab 159'u alirsa da hiç ama hiç kolay olmayacaktir bence :)

Doğa senin BMW bu değil mi..?

Hızlanma değerleri ortada.. Senin yaptırdığın mod.lardan sonra 0-100 kaç olduki..?
Bg gücün artmadı. Ağırlığın aynı. Sadece vites oranı ile oynasan ne kadar sn. kazandın sence 0-100de..?

Saab'ın değerleri burada..
Bence zor senin BMWnin Saab'ı geçmesi...ilk 5 vites beraber yürümesi..!!
159 ile Saab'da zor..
Saab kapatır gider.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

alihsans

O nasıl iş ya? 200 küsür rakamı nereden çıkmıştı peki?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ku2

Ne yani..210luk diye 175lik olanı mı sattılar sana..?
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

max-ime

Yok abiler adamin bir sucu yok, ben 210luk diye atladim :) Gidisi iyiydi, hic sormamistim bile :)

max-ime

Suan kendime guluyorum, metak edip nasil sormadim diye :)  muhtemelen yazilim mevcut iyi gidiyor cunki

ozoozo

2.0 bir araba azmi abi , zaten uzunda yürümesi normal :) zira ben iftarda 0-100 duyduğumda şok olmuştum 9 küsür sn diyince Uğur abi alla alla kaç kilo ki dedim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

max-ime

O sanzimandan Ozz, manueli 7.5sn. Hiz arttikca rakamlari daha da iyilesiyor ama :)

Doğa Tosun

Doğa senin BMW bu değil mi..?

Hızlanma değerleri ortada.. Senin yaptırdığın mod.lardan sonra 0-100 kaç olduki..?
Bg gücün artmadı. Ağırlığın aynı. Sadece vites oranı ile oynasan ne kadar sn. kazandın sence 0-100de..?

Saab'ın değerleri burada..
Bence zor senin BMWnin Saab'ı geçmesi...ilk 5 vites beraber yürümesi..!!
159 ile Saab'da zor..
Saab kapatır gider.
gönderdiğin saab manuel abi. bmw'nin de otomatik vites değeri o. manuel 320i m50 ve m52 150 hp ile 9,2 saniyedir 0-100.

ayrıca benimkinde kısa şanzıman, shortshifter, bronz baskı balata, son susturucu ve kat.iptali ve dereceli var. Bunlar olmasa bile, speclere bakarak özellikle manuel bi bmw'yi tartmak pek mantıklı gelmiyor bana. durduğu yerden normal bi kalkıştan sonra sıkılırsa, saab'daki best launch ile bmw'de yakalanması muhtemel best launch çok farklı olur, bmw'ninki çok sapar. en basitinden, bmw lpg'de iken bile, 8,6 sn'lik selespeed GT'den daha iyi 100'e çıktığımdan eminim. bir de işin cilvesi, otomatik bmw'lerin torku manuellerden daha fazladır. o yüzden otomatikten çevrilmiş bir bmw, orjinal manuel bmw'den iyi yürür.

arkadaşımda TSI 140 hp'lik yeni leon FR var. bmw otomatikken herhangi bir alakamız olmuyodu kalkınca. şimdi kendisi 4.vitesi görmeden pes ediyor, kalkışta kafayı değil 1-2 boy çıkartıyo bmw, ve 2.viteste de uzaklaşıyor. bu da fikir vermesi açısındandı

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Tolga033

HAAAA HAAA hahahahahahahahahahahahaha
:( :D

max-ime

Doga 175lik cikti ya konusup durursun :D :D

max-ime

Tolga sen de pis pis gulme :D

erdem1904

Sen gene benle takılmaya devam et o zaman Uğur :D Bir ara deneyelim :D
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Tolga033

Tolga sen de pis pis gulme :D
Abi senin olaya üzüldüm ,Özdemir'in yazdığına güldüm.  :D

max-ime

Sen gene benle takılmaya devam et o zaman Uğur :D Bir ara deneyelim :D
Ahaha :) Abi yazilim olabilir yaa, iyi gidiyor cunku :)

Sagolasin Tolga :)