Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 AEK 99 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Özdemir, moka kahve nasıl olur?

Karbon kaplayalım abi ? :D

Semih abi fiyat ve ödeme şekilleriyle ilgili bilgi alacaktı , artık Murat beyden gelen tepkiye göre Ankaraya döner dönmez yaptırabilirim. Renk konusunu birde yüz yüze konuşunca netleştiricem belki farklı bir şey önerirler.  Collezione daki harbiden şık duruyor ama bakalım hayırlısı :)

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

ozoozo

Özdemir, moka kahve nasıl olur?

Karbon kaplayalım abi ? :D

Semih abi fiyat ve ödeme şekilleriyle ilgili bilgi alacaktı , artık Murat beyden gelen tepkiye göre Ankaraya döner dönmez yaptırabilirim. Renk konusunu birde yüz yüze konuşunca netleştiricem belki farklı bir şey önerirler.  Collezione daki harbiden şık duruyor ama bakalım hayırlısı :)

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Yiğit Doğukan

Özdemir Collezione'da ki taba mı yoksa kahverengi mi neyse artık bence müthiş. Bunun açık tonları beyazda sırıtır ancak bu tonun sırıtacağını sanmıyorum. Taba'da kesinlikle destekçinim  8)

ozoozo

Özdemir Collezione'da ki taba mı yoksa kahverengi mi neyse artık bence müthiş. Bunun açık tonları beyazda sırıtır ancak bu tonun sırıtacağını sanmıyorum. Taba'da kesinlikle destekçinim  8)

Benim hoşuma giden collezione daki renk.

Fakat Tolga,Serkan,Evren abilerin kırmızı çok yakışır demesi ve benimde beğenmem sürekli aklımın bir yerlerinde :)

sbk0655

Bir dakika,  ben 156 ve 159 daki taba renk için söylemiştim. Ama bu kahveye yakın olan koyü renk bambaşka bir şey ona lafım yok çok da yakışır.Sen kafanı çok karıştırma gidelim bir bakalım yerinde görelim.

Rotweiler

Abi aynı şeyeben de talibim benim 159 için.
İçleri kadife siyah güzel ama, deri bambaşka durur. Araç rengi gümüş gri.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

ozoozo

Bir dakika,  ben 156 ve 159 daki taba renk için söylemiştim. Ama bu kahveye yakın olan koyü renk bambaşka bir şey ona lafım yok çok da yakışır.Sen kafanı çok karıştırma gidelim bir bakalım yerinde görelim.

Aynen öyle abi , bir Ankaraya gelim görüşelim bir beyin fırtınası dönsün :D bu arada döşemeyi arkadaşa döşeyemedik Ankara ekibine kaldı :D :D

sbk0655

Hahaha. Demek bize döşemeye karar verdin.Yaparız ne demek el birliği ile toplarız parayı.Öğrenci kardeşlerimize yardımcı oluruz.Ama derslerden iyi not alıp sınıfı gececeksin.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozoozo

Hahaha. Demek bize döşemeye karar verdin.Yaparız ne demek el birliği ile toplarız parayı.Öğrenci kardeşlerimize yardımcı oluruz.Ama derslerden iyi not alıp sınıfı gececeksin.

Estf. abi meselaaa yani  >:D , Babam gibi konuştun abi  :duvar: düşünmen yeter , ben kendi kendime döşeyeyim siz üzerine oturursunuz  :haydi:

sbk0655

Bence duralım bunun sonu hayır görünmüyor.Siz oturun falan ne biçim laflar böyle.

ozoozo

Bence duralım bunun sonu hayır görünmüyor.Siz oturun falan ne biçim laflar böyle.

hahahahha abi vallahi o şekilde kastetmemiştim ama sen ince görüyorsun yapacak bir şey yok.  :S  :arkadasim:

ozoozo

Bugün Y şeklinde borularımız çekildi , zaten giulietta larda ortada vs susturucu yok , dpf yide geçen aylarda iptal edip downpipe yaptırmıştık geri kalan zaten düz boruydu , bugün ise geri kalan kısımı ve Y şeklinde işlemi bitirdik 60'lık düz boru yaptırdık , Döşeme işini ciddi ciddi kafama koyduğum işin boşuna Ankara'da Nevzat Ustaya 350-400 lira vermek hatta 450 lira vermek biraz havaya para üflemek gibi bir şey olacaktı çünkü tek artısı Nevzat ustanın adı olacaktı , şimdi işçiliği süper Nevzat ustanın lafım yok ama Y şeklinde boruyu da sabah forumda sorduğum üzere gayet basit olduğu için benim işçilikle işim yoktu. Sonuç olarak aracın alt kısım komple düz boru oldu ve ses benim "aşırı" hoşuma gitti belki aramızda beğenmeyenler çıkacaktır ama ben bayıldım.

Garajda tek başıma olduğum için basit bir video çektim sadece sesi duymanız amaçlı , araç giderken çok daha güzel bir ses çıkıyor onuda gece arkadaşlarla buluştuğumda çekmeyi planlıyorum.

Herşeyin özeti "dizel" giulietta yazılım+filtre+dpf+komple düz boruyla gerçekten "aşık" olunacak bir araba haline geilyor şuan arabama çok daha bağlandım..

Video nun daha güzelini gece çekerim , buyrun ;

Döşeme işi için sağolsun Semih abi Murat bey ile bugün görüşmüş , döşemeye bir süredir ara vermişler ancak bu işi yapan ustaları akotadaymış , cumartesi günü bize dönecekler inşallah olumlu olur , bu işi kafaya koydum ya erken ya geç halledeceğim :D

Oğuz

Güzeeel hayırlı olsun :)
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ozoozo

Teşekkür ederim kardeşim :)

Oğuz

Var mı gidişte bir sıkıntı, alt devirlerin ölmesi falan ?
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ozoozo

Var mı gidişte bir sıkıntı, alt devirlerin ölmesi falan ?

Gözlemlediğim kadarıyla hiç bir sıkıntı yok kanka , üst devirlerde de gözle görülür bir hoplama var :)

Tolga033

Gerçekte eminim daha güzeldir sesi. Hayırlı olsun.  :)

TRSemih

Magirus spec olmus masallah. Canli gormek duymak umidiyle..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

universeee

Özdemir bu aralar çok can çektiriyorsun bak basacam mekanını!!!  :nazar:

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan ;) Bu sesin giderken çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Kısmet olursa onu da duyarız.
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

ozoozo

Hepinize çok teşekkür ederim :) bu iş bana yakıt anlamında can yakacak çünkü çok hoşuma gitti gazlıyorum paso :)

Kısa bir video çektik aslında tam net değil ama az çok belirli oluyor ;

Yiğit Doğukan

Özdemir hayırlı olsun. Sen o sesi duymak için arabada uzun bir süre müzikte dinlemezsin artık :D

ozoozo

Özdemir hayırlı olsun. Sen o sesi duymak için arabada uzun bir süre müzikte dinlemezsin artık :D

Teşekkür ederim kardeşim , video dan pek belli olmuyor inşallah ben dönmeden sende gelirsen bir buluşma ayarlarız , görüşmüş oluruz :) ben 1 i veya 2 si gibi yola çıkmış olacağım , sende yolculuk ne zaman antepe ?

Yiğit Doğukan

Teşekkür ederim kardeşim , video dan pek belli olmuyor inşallah ben dönmeden sende gelirsen bir buluşma ayarlarız , görüşmüş oluruz :) ben 1 i veya 2 si gibi yola çıkmış olacağım , sende yolculuk ne zaman antepe ?

Karseşim ay sonu yola çıkmayı düşünüyorum ama bu sürenin bir kaç ay daha uzama ihtimali var. Ancak şu anki plan 30 Ocak gibi Antep'te olmak. İnşallah değişiklik olmazsa sen gitmeden güzel bi buluşma yaparız

ozoozo

Karseşim ay sonu yola çıkmayı düşünüyorum ama bu sürenin bir kaç ay daha uzama ihtimali var. Ancak şu anki plan 30 Ocak gibi Antep'te olmak. İnşallah değişiklik olmazsa sen gitmeden güzel bi buluşma yaparız

Tamamdır başkan , ben haber beklemedeyim o zaman :) Taner abiye,ferhat abiye falanda haber ederiz sanıyorum ki 5-6 araba oluruz bir mini buluşma patlar :)  :arkadasim:

tolga_ozhan

Özdemir güle güle dip gaz yap :)