Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 AEK 99 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

Özdemir bence hiç bulaşma. Çok kötü görünüyor.

Note 3 ile tapatalklandı

OğuzCanAlantor

You are not allowed to view links. Register or Login
Şahsen hiçbir zaman yaptirmayacagim bir sey.Ben hiç sevemedim beyaz arabada siyah jant ama gun metal güzel oluyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen Serkan abiye katılıyorum :yukari-ok:  Özdemir jant konusunda replika - orjinal ne düşünüyorsun. Eğer imkan varsa Ti

Bunlar 19

ozoozo

Yalnız mat olacak bu çok kötü hem fikiriz :) , Özgün reyiz görünce atar bir foto vardı , Ankarada brisi yapmış mat siyah güzeldi.

Şimdi arka dif siyah,marşpiyeller siyah,ön siyah jantlarında mat olması sırıtmaz diye düşündüm.

Oğuz kardeşim benim niyetim istemiye istemiye replika 8c , şu kar kış bitsin almayı düşünüyorum fakat replika olması da beni soğutuyor. Şuan satılık olan ti ler 19 , acaba kilodan dolayı performansta sıkıntı yaşarmıyım o aklıma geldi , Jant Lastik 4000 küsür yazmıştı Sercan ilanda. Tabi ki trint çıkartamam ama toparlaya bilirim hiç belli olmaz :D Sercanın ilanıyla alakası yok fakat acaba bir janta 4 bin 5 bin değer mi diye düşünüyorum 1-1.5 a 8c replika ve lastik alabilirim diyorum. Şuan tek eksik jant arabada.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Gouki

Bugün caddenin ortasında durup fotoğraf çektim :D Bahsettiğim Giu buydu Özdemir'im jantları plastidiple boyayan.

ozoozo

Bugün caddenin ortasında durup fotoğraf çektim :D Bahsettiğim Giu buydu Özdemir'im jantları plastidiple boyayan.

Hah eline sağlık abi.

Bunun hakkında düşünceleri merak ediyorum ?

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

sbk0655

Benim düşüncem hala aynı ama zevk senin güzel kardeşim hoşuna gidiyorsa yap,  senin fikrini de etkilemeyim.

ozoozo

Benim düşüncem hala aynı ama zevk senin güzel kardeşim hoşuna gidiyorsa yap,  senin fikrini de etkilemeyim.

Abi her şeyi yaptırıyorken fikir aldım , siz yakışmaz diyorsanız yakışmaz :) ben en iyisi 18 e yöneleyim 1000 e 18" 8c ler var hatta sahibinden de 850 e görmüştüm. Birde istanbulda çok iyi lastik satan bir firma vardı çıkma pzerolar 7mm derinlik 500-600 e alırım mis.

sbk0655

Bu benim fikrim begenenlerde olacaktır mutlaka,  senin fikrin önemli burada beğeniyorsan  plastidip ile yapabilirsin .

sbk0655

Ben giu da 8c jantini seviyorum,  dediğin lastikci de Artvinli ticaret.

ozoozo

Ben giu da 8c jantini seviyorum,  dediğin lastikci de Artvinli ticaret.

Aynen abi orası. Plastidip yaptırdığım yer 250 mi 300 mü ne fiyat vermişti 4 jant + spoiler. Belki sadece spoileri yaptırırım.

Tolga033

Bende gun metal derim ama zevk senin,renk senin.  :arkadasim:

OğuzCanAlantor

Özdemir bugün bir yerle 17 Ti jantı vardı. Zaten aracında 3.5 yay var belki onu 5 yaparsan 17 Ti ile güzel durur.O elemanınki gibi durmuycağı kesin ama Guiyi değiştirceğinden eminim :) Tr de Ti jantlı Gui varmı ?

ozoozo

Özdemir bugün bir yerle 17 Ti jantı vardı. Zaten aracında 3.5 yay var belki onu 5 yaparsan 17 Ti ile güzel durur.O elemanınki gibi durmuycağı kesin ama Guiyi değiştirceğinden eminim :) Tr de Ti jantlı Gui varmı ?

Nerdeydi Oğuz ben daha hiç görmedim ya bence 17 bile güzel durabilir hemde benim işime gelir :) lastikten kurtarırım , bijon aralığı vs uyuyor dimi ? Ben hiç görmedim Ti jantlı. Bir ara yanlış hatırlamıyorsam Okan abi qv ye taktı yani değiş tokuş yapmışlardı sanırım.  17 ti olduğuna eminmisin :P

OğuzCanAlantor

Nerdeydi Oğuz ben daha hiç görmedim ya bence 17 bile güzel durabilir hemde benim işime gelir :) lastikten kurtarırım , bijon aralığı vs uyuyor dimi ? Ben hiç görmedim Ti jantlı. Bir ara yanlış hatırlamıyorsam Okan abi qv ye taktı yani değiş tokuş yapmışlardı sanırım.  17 ti olduğuna eminmisin :P

Bugün internette dolaşırken gördüm direk aradım hatta fiyatta iyi geldi. 1000 Tl fiyat istedi 18 görünüyordu, aradım 17 var elimizde dedi istersen telefonunu veriyim :)

ozoozo

Bugün internette dolaşırken gördüm direk aradım hatta fiyatta iyi geldi. 1000 Tl fiyat istedi 18 görünüyordu, aradım 17 var elimizde dedi istersen telefonunu veriyim :)

Birebir Ti dimi kardeşim şuan beni heveslendirdin :D hemen alayım arayayım pazartesi. Pazar kapalıdır büyük ihtimal. İlan linki vs varmı

Doğa Tosun

araban dizel qv resmen abi, +20 kg bile gelse gık demez bence :D
ama şahsi fikrim, 18" replika 8c (koyu plastidip'lenmiş) fena olabilir..
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ozoozo

Özgün reyizlede konuştuk 17 ti çok küçük durur düşüncesindeyiz :) en iyisi 8c replikamızı alıp kafamızın rahat etmesi ;) Hem 19 orjinal Ti macera olur benide zorlardı :)

Rotweiler

Bu arada,
geçmiş sayfalardan konusu vardı.

Bak bu canbuslarda resistor var abi. Bunları bi dene, 10 tanesi $6 nede olsa.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Baskan

Kardeşim 18 için benim kombinem bu oldu..

ozoozo

Bu arada,
geçmiş sayfalardan konusu vardı.

Bak bu canbuslarda resistor var abi. Bunları bi dene, 10 tanesi $6 nede olsa.

Hocam sağolasın hallettim zaten pek gerek kalmadı :)

ozoozo

Kardeşim 18 için benim kombinem bu oldu..

Abi Oğuz bir link attı onları yarın arayacağım birebir Ti 18 varsa görüşeceğim , ah keşke şu yanları olmasa hafif çıkıntıları birebir Ti ama düşünebilir 850 de uygun geldi. Sen ne zaman başlıyorsun abi :)

Edit : sahibinden deki ilanda 5x112 diyor abi bizim ki 110 değil mi ?

Baskan

O çıkıntılar araca önden dikey olarak baktığında harika bir görüntü veriyor jantı birebir görmen, ne demek istediğimi anlatacak aslında sana..
Evet 5x112 bu jantın ebatı malum vag grubu için üretilmiş, ancak aradaki 2 mm farkı sarhoş bijon ile absorbe edilebiliyor. Sıkıntısız, balans problemsiz.

ozoozo

O çıkıntılar araca önden dikey olarak baktığında harika bir görüntü veriyor jantı birebir görmen, ne demek istediğimi anlatacak aslında sana..
Evet 5x112 bu jantın ebatı malum vag grubu için üretilmiş, ancak aradaki 2 mm farkı sarhoş bijon ile absorbe edilebiliyor. Sıkıntısız, balans problemsiz.

Bu sarhoş bijon vs ben sıcak bakmıyorum abi açıkcası.. Her ne kadar sağlıklıda olsa içim rahat etmiyor zaten 4 teker üzerindeyiz bari onu sağlama alayım mantığındayım. Şu Ti ilanını bir arayayım belki jantları şimdi alırım lastiği bahara. Şuan için zaten Ankara da kış lastiklerini çıkarmam mümkün değil Mart sonuna kadar da öyle olacak gibi.

hi_cazz

burda mevcut 18" Ti replika Özdemir. Ben alırsam burdan alacağım.

Baskan

üstteki link You are not allowed to view links. Register or Login vs. bir iki tane daha böyle linkler var ben hepsini aramıştım zamanında..
Adamlar öyle bir jantın olmadığını ve hiçbir zamanda olmayacağını söylemişlerdi :) inşallah denk gelir niyeti kaydırırım 18 ti jantlara..