Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 AEK 99 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oğuz

Ellerine sağlık kardeşim, araba beyaz plaka ışığı diye bağırıyor  :D
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Maşallah pırıl pırıl olmuş, darısı bana  :-[

Teşekkür ederim :)  :arkadasim:

Eline sağlık Ozo.

Eyvallah reyiz sağolasın.  :serefe: size de bensiz iyi buluşmalar  :asagi-ok: şaka tabiki de herkese selam abi..  :alfisti:

Ellerine sağlık kardeşim, araba beyaz plaka ışığı diye bağırıyor  :D

Kardeşim sağolasın sorma ya kaç zamandır aklımda şu senin aldığın ve kendin yaptığın link hangisiydi , sana zahmet onu bulma şansın varsa bana da yollarsan linki verelim siparişi , birde sen sanki ara kablo mu yapmıştın ? yoksa direnç vs mi ne yapmışsın bir şeyler yapmıştın ama hatırlamıyorum :D yani direk bağlamamıştın  :))

Oğuz

Ara kablo bu hata giderici :

Led olarak 8-10 ledli dipsiz t10 alınca iş bitiyor. :)

ozoozo

Led de budur dimi kardeşim You are not allowed to view links. Register or Login ?

birde bunu yapması da kolaydır diye umuyorum , plakalığın oradaki plastiği söküp direk bunları yapıyoruz dimi ? herhangi bir işçilik vs kastırmayan cinstendir diye düşünüyorum.

berkaykcr

Araba bebek olmus sımdı verıcen dumanı verıcen dumanı :D
Smoke Giulietta

Oğuz

Led de budur dimi kardeşim You are not allowed to view links. Register or Login ?

birde bunu yapması da kolaydır diye umuyorum , plakalığın oradaki plastiği söküp direk bunları yapıyoruz dimi ? herhangi bir işçilik vs kastırmayan cinstendir diye düşünüyorum.

O olmaz yanı ledli olanlardan alacaksın, yandan aydınlatıyor çünkü. Bu tarz bir şeyler alabilirsin :

Led,ampul ıvır-zıvır şeyler satan yere gidip dipsiz t10 beyaz led istiyorum dersen verirler zaten.İşçilikte hiçbir şey yok, basit bir sök tak yapıyorsun. :)

ozoozo

Araba bebek olmus sımdı verıcen dumanı verıcen dumanı :D

sorma kardeşim , dışarı çıkacağım ulan o kadar emek harcadım toz toprak olacak diyorum , dumanı düşünmek bile istemiyorum  :rock:

O olmaz yanı ledli olanlardan alacaksın, yandan aydınlatıyor çünkü. Bu tarz bir şeyler alabilirsin :

Led,ampul ıvır-zıvır şeyler satan yere gidip dipsiz t10 beyaz led istiyorum dersen verirler zaten.İşçilikte hiçbir şey yok, basit bir sök tak yapıyorsun. :)

Tamamdır kardeşim çok sağolasın verdiğin linki fava ekledim , yarın falan siparişi geçerim.

Alfadanadam

Ellerine sağlık özdemir, güle oynaya kirlet :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tolga033

Eline sağlık. Tertemiz.  :)  :nazar:

ozoozo

Ellerine sağlık özdemir, güle oynaya kirlet :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Teşekkür ederim abicim.  :arkadasim:

Eline sağlık. Tertemiz.  :)  :nazar:

Teşekkür ederim kardeşim , sağolasın.  :serefe:

Mehmet Ulusoy

Uzun zamandır düşündüğüm yazılım ve downpipe serüveni an itibariyle son buldu. Sabah 10 da şaşmazdaydım eve yarım saat önce girdim.  :rock:

İlk önce Quattro Garage da EcuFast yazılım atıldı. ;

Yazılımdan sonra 140 hp gibi bir değerlere çıktığımız söylendi ve beyinden dpf silindi.

Daha sonra Nevzat Ustada downpipe yapıldı ve dpf iptal edildi ;

Kaput açıldı ve flanşlar kestirildi ;

Düz borumuz kesiliyor , nevzat spec  :p

Dpf nin kapladığı alan ;

Downpipe ready  :alkis: ;

Egsoz uçlarımız düzeltildi ve eşitlendi ;

Dpf iptali sonrası Duman atılımı ve ses :) ;

Antep dönüşü ortaya 63 lük susturucu ve Y şeklinde komple egsoz yaptıracağım ve sonra son bulacak :) kara tren gecikir...

Yazılım ve dpf iptali yaptırmak isteyen giu veya dizel kullanıcıları için ;

Yazılımdan sonra aracın değişimi giulietta kullanıcıları için dynamic moda aldığınızda arabanın atikliği ve agresifliğinin üzerine bastığınızda gittiğini düşünün diye bilirim kısaca özetleyecek olursak ve bu olay normal modda oluyor :) fakat dynamic moda alındığında araç gerçekten kontrol edilemeyecek kadar değişiyor ve gidiyor :) Yani özetle normal modda olan araç dynamic mod gibi oluyor ve gidiyor , stock bir giulietta da dynamic moda aldığınızda sadece gaz tepkimesi ve direksiyon sertleşiyordu ancak araca naparsanız yapın gitmiyordu sadece torkun yükselmesiyle gaz alıyordu hopluyordu ancak hopladığı yerde kalıyordu :) fakat şuan ciddi ciddi keyifli bir araba oldu ve gidiyor..

Dpf iptalinden sonra fark edilir derecede araç değişti ve şuan akıp gidiyor , duman atılımı konusunda ise youtube a video attım şuan için bence gayet iyi duman durumu ancak orta susturucu ve Y borudan sonra çift tarafta duman atacağı için , duman artacaktır :)

Şaşmaz da serkan abide geldi yanıma lafladık sohbet ettik sağolsun :) Serkan abime de teşekkür ederim  :serefe: :serefe:

Ankara mi burasi Antep mi? :)

ozoozo

Uzun zamandır düşündüğüm yazılım ve downpipe serüveni an itibariyle son buldu. Sabah 10 da şaşmazdaydım eve yarım saat önce girdim.  :rock:

İlk önce Quattro Garage da EcuFast yazılım atıldı. ;

Yazılımdan sonra 140 hp gibi bir değerlere çıktığımız söylendi ve beyinden dpf silindi.

Daha sonra Nevzat Ustada downpipe yapıldı ve dpf iptal edildi ;

Kaput açıldı ve flanşlar kestirildi ;

Düz borumuz kesiliyor , nevzat spec  :p

Dpf nin kapladığı alan ;

Downpipe ready  :alkis: ;

Egsoz uçlarımız düzeltildi ve eşitlendi ;

Dpf iptali sonrası Duman atılımı ve ses :) ;

Antep dönüşü ortaya 63 lük susturucu ve Y şeklinde komple egsoz yaptıracağım ve sonra son bulacak :) kara tren gecikir...

Yazılım ve dpf iptali yaptırmak isteyen giu veya dizel kullanıcıları için ;

Yazılımdan sonra aracın değişimi giulietta kullanıcıları için dynamic moda aldığınızda arabanın atikliği ve agresifliğinin üzerine bastığınızda gittiğini düşünün diye bilirim kısaca özetleyecek olursak ve bu olay normal modda oluyor :) fakat dynamic moda alındığında araç gerçekten kontrol edilemeyecek kadar değişiyor ve gidiyor :) Yani özetle normal modda olan araç dynamic mod gibi oluyor ve gidiyor , stock bir giulietta da dynamic moda aldığınızda sadece gaz tepkimesi ve direksiyon sertleşiyordu ancak araca naparsanız yapın gitmiyordu sadece torkun yükselmesiyle gaz alıyordu hopluyordu ancak hopladığı yerde kalıyordu :) fakat şuan ciddi ciddi keyifli bir araba oldu ve gidiyor..

Dpf iptalinden sonra fark edilir derecede araç değişti ve şuan akıp gidiyor , duman atılımı konusunda ise youtube a video attım şuan için bence gayet iyi duman durumu ancak orta susturucu ve Y borudan sonra çift tarafta duman atacağı için , duman artacaktır :)

Şaşmaz da serkan abide geldi yanıma lafladık sohbet ettik sağolsun :) Serkan abime de teşekkür ederim  :serefe: :serefe:

Ankara mi burasi Antep mi? :)

Ankara :)

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Mehmet Ulusoy

Tüh ya :( Bende Antep diye sevinmiştim.

Lbe

Ellerine sağlık kardeşim tertemiz etmişsin :yukari-ok:

Benim koltuklarda bir çok leke mevcut.Bu arkasındaki fermuarlarla koltukların kılıfları sökülüyor mu acaba? Sökülüyorsa kuru temizlemeye vereyim diyorum :D

KAKIRMAN

Güzel olmuş OZ...
Bu arada o koltuk kılıflarındaki fermuar olayı benimde kafama takıldı. Deneyen var mıdır rahatlıkla sökülüp takılabiliyor mu?
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

ozoozo

Malesef abi :(

Benim koltuklarda bir çok leke mevcut.Bu arkasındaki fermuarlarla koltukların kılıfları sökülüyor mu acaba? Sökülüyorsa kuru temizlemeye vereyim diyorum :D

Sağolasın kardeşim , benimde arka koltukta leke vardı , millet biniyor benim titizliğim gibi dikkat etmiyor haliyle böyle kola dökülür parça parça lekeler olur ya.. Onun gibi lekeler vardı 3 parça falan aspirinli bez ile sildiğim de geçti , sende Ankaraya döndüğünde dene derim..

Aslında o fermuarlara hiç dikkat etmedim , eğer ki fermuardan çıkarılıyorsa başka şeylerde yapılabilir :D Aynı boyutta , aynı kesimde mesela..

Güzel olmuş OZ...
Bu arada o koltuk kılıflarındaki fermuar olayı benimde kafama takıldı. Deneyen var mıdır rahatlıkla sökülüp takılabiliyor mu?

Teşekkür ederim İlhan abi.. , benim aklıma direk onları temizlemekten ziyade yerine deri diktirmek geldi , çünkü hep içimde ukte kaldı beyaza + kırmızı deri koltuk .. eğer o şekilde sökülüyorsa ölçüleri alınıp deri vs dikilebilir diye düşündüm.  :kahve:

universeee

Sağolasın kardeşim , benimde arka koltukta leke vardı , millet biniyor benim titizliğim gibi dikkat etmiyor haliyle böyle kola dökülür parça parça lekeler olur ya.. Onun gibi lekeler vardı 3 parça falan aspirinli bez ile sildiğim de geçti , sende Ankaraya döndüğünde dene derim..

Aslında o fermuarlara hiç dikkat etmedim , eğer ki fermuardan çıkarılıyorsa başka şeylerde yapılabilir :D Aynı boyutta , aynı kesimde mesela..

Güzel olmuş OZ...

Teşekkür ederim İlhan abi.. , benim aklıma direk onları temizlemekten ziyade yerine deri diktirmek geldi , çünkü hep içimde ukte kaldı beyaza + kırmızı deri koltuk .. eğer o şekilde sökülüyorsa ölçüleri alınıp deri vs dikilebilir diye düşündüm.  :kahve:
Deri yaptırmak için onları söktürüp ölçü aldırman şart mı? Deri kaplama o kılıfların üstüne yapılamıyor mu? Bilmediğimden soruyorum.
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

ozoozo

Güzel olmuş OZ...

Deri yaptırmak için onları söktürüp ölçü aldırman şart mı? Deri kaplama o kılıfların üstüne yapılamıyor mu? Bilmediğimden soruyorum.

Bilmem ki abi , benim de hiç tecrübem yok bu konuda ama bana bunları söktürüp ölçü aldırtmak daha kolay ve daha düşük maliyette geldi gibi...

TRSemih

Eline sağlık Özdemir. Miss olmuş ;)
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

universeee

Valla Özdemir maliyet konusunda hiç farkedeceğini sanmıyorum zira zor olan kısım onları sökmek ve ölçüsünü almak olmasa gerek. Asıl zorluk o deriyi dikip koltuğa hasarsız ve düzgün olarak geçirmekte diye düşünüyorum :) Ama benimkisi sadece bir mantık yürütme. Belki bilen vardır tam olarak. Senin arabaya da gider hani şöyle bordo deri koltukla haaa!! :yukari-ok:

(Gazı verelim sonucunu yaz sonuna kadar alırız herhalde  :haydi:)

TRSemih

Özdemir deri döşeme gibi bir düşüncen varsa (..ki mutlaka olsun);

Bir ara forumda başka bir başlık altında yazmıştım, belki denk gelmişsindir, Akota'nın üst katı kendi döşeme atölyesi. Sıfır Giulietta'ların kumaş döşemelerini yüzüp, deri giydiriyorlar. İşçilik muazzam ve fiyatlarda makul. döşeme ve dikiş rengini de istediğin gibi seçebilirsin. siyah deri, kırmızı dikiş gibi.. zaten plaza da deri giu'yu incelediysen büyük ihtimalle akota imzalıdır. Kapı içleri ve tüm koltuklar dahil bin lira gibi bir ücreti var. bu konuyla ilgili olarak satıştan murat bey'le görüşebilirsin, yardımcı olur.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ozoozo

Eline sağlık Özdemir. Miss olmuş ;)

Sağolasın abi teşekkür ederim , senin kadar yapamıyoruz yahu  :serefe:

Valla Özdemir maliyet konusunda hiç farkedeceğini sanmıyorum zira zor olan kısım onları sökmek ve ölçüsünü almak olmasa gerek. Asıl zorluk o deriyi dikip koltuğa hasarsız ve düzgün olarak geçirmekte diye düşünüyorum :) Ama benimkisi sadece bir mantık yürütme. Belki bilen vardır tam olarak. Senin arabaya da gider hani şöyle bordo deri koltukla haaa!! :yukari-ok:

(Gazı verelim sonucunu yaz sonuna kadar alırız herhalde  :haydi:)

Abi zaten benim her zaman aklımda olan bir şey idi , arabayı alırken çok fark istemişlerdi ondan dolayı sesimi çıkartamadım babama :D ama beyaza kırmızı deri koltuk hep ilanlara baktıkça iç çekiyorum..

Özdemir deri döşeme gibi bir düşüncen varsa (..ki mutlaka olsun);

Bir ara forumda başka bir başlık altında yazmıştım, belki denk gelmişsindir, Akota'nın üst katı kendi döşeme atölyesi. Sıfır Giulietta'ların kumaş döşemelerini yüzüp, deri giydiriyorlar. İşçilik muazzam ve fiyatlarda makul. döşeme ve dikiş rengini de istediğin gibi seçebilirsin. siyah deri, kırmızı dikiş gibi.. zaten plaza da deri giu'yu incelediysen büyük ihtimalle akota imzalıdır. Kapı içleri ve tüm koltuklar dahil bin lira gibi bir ücreti var. bu konuyla ilgili olarak satıştan murat bey'le görüşebilirsin, yardımcı olur.

Hiç denk gelmedim abi ilk defa şimdi duydum ve fiyatta harika gibi görünüyor ? bilmiyorum herkes ne kadara yaptırıyor ama bence iyi gibi geldi belki yaptıranlar fikrini söyleyecektir , deri rengi vs her şey dahil dimi abi ? Birde kalitesi vs nasıl acaba ? Allah allah aklıma girdiniz valla ben bu işi kovalarım :D kırmızı deri çok istiyorum aslında daha önce de hiç düşünmemiştim başka ne renk gider diye , herhalde beyaza kırmızı güzel olacaktır.

tolga_ozhan

Beyaz arabaya kırmızı (hafif bordo'ya yakın) harika olacaktır.

universeee

Beyaz arabaya kırmızı (hafif bordo'ya yakın) harika olacaktır.
Bordo derken aslında demek istediğim tam da bu oluyor!  :arkadasim:

Lbe

Fiyatı hakkında bilgim yok ama işçiliği güzeldi showroomdaki bej deri koltuklu aracın.Hatta koltuk isitma da yapıyorlar