34 ALP 08 GT 2.0 JTS SS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

bu reklam firmasi sanirim bir iletisim var mi ? Veya kargo verme sanslari varmi evin duvarina farkli bir renk guzel durur sanirim :)

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk

tolga_ozhan

Alıntı yapılan: ozoozo - 08 Kasım 2013, 09:55:25
bu reklam firmasi sanirim bir iletisim var mi ? Veya kargo verme sanslari varmi evin duvarina farkli bir renk guzel durur sanirim :)

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk

Ben kendim için ve bir kaç kişi için daha yaptırmaya gideceğim.
İstediğin rengi bana söylersen yaptırıp kargoya verebilirim.

tolga_ozhan

Sonunda beklediğim head unit'im geldi. :) (Made in China)
Vergi vs... birşey ödemeden kapıdan teslim aldım.
igo 8 ve Türkiye haritası yüklü sd kart,
direksiyon kumandaları çalışıyor,
bluetooth audio destekliyor
tv, geri görüş vs.. özellikleri var

En en önemlisi bu cihaz dış görünüş ve renk açısından GT ve 147 için üretilmiş.

1-2 gün içinde montajı bizzat yaparım :)

Ayrıca niyetim bu cihaz ile Bluetooth vasıtasıyla Alfaobd kullanarak ayaklı servis gibi gezmek.

[IMG]http://img.tapatalk.com/d/13/11/09/6a2yguse.jpg[/img]

Gouki

Tolga abi nasil basardin bunu kapidan teslim almayi :) Hayirli olsun.

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tolga_ozhan

Alıntı yapılan: Gouki - 08 Kasım 2013, 18:46:30

Sağolsun bizim Çin'li abi paketin üstüne LCD monitör ve 100 USD yazınca paketi açan bile olmamış.
Ben kesin takılır, gider vergi'yi veririz diyordum ama paşa paşa geldi beni buldu. Alınca öptüm zaten :)

emin

hayırlı olsun abi çok sevindim bu arada benim miata'da var bi ekran ama söktüreceğim orjinalliğini bozuyor orjinalini takmayı düşünüyorum. zaten türkiye haritasını yanlışlıkla SD cardtan sildim nasıl tekrar  yüklenebilir acaba bir fikrin var mı?
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

tolga_ozhan

SD kartın içindeki navi programın nedir. İgo'mu ?

emin

içine mp3 atayım derken komple kartı formatladım, hiçbir fikrim yok. kaldı öyle. neyse abi konuyu dağıtmayalım senin :D bana da orjinale dönmeye bahane oldu, aracı bu şekilde aldım. Kış lastiği ve hardtop'a geçerken orjinal yaylara da geri dönsem mi diye düşünüyorum.

Tolga abi 17 kasım da pist günü var katılmayı düşünür müsün?

tolga_ozhan

Alıntı yapılan: emin - 08 Kasım 2013, 20:59:19
içine mp3 atayım derken komple kartı formatladım, hiçbir fikrim yok. kaldı öyle. neyse abi konuyu dağıtmayalım senin :D bana da orjinale dönmeye bahane oldu, aracı bu şekilde aldım. Kış lastiği ve hardtop'a geçerken orjinal yaylara da geri dönsem mi diye düşünüyorum.

Tolga abi 17 kasım da pist günü var katılmayı düşünür müsün?

Hımm komple program'da gitmeseydi benim Turkey.fbl (harita dosyasının kedisi olur) dosyamı sana dropbox ile falan paylaşırdım. Neyse dön bakalım orjinale. Bu cihazda orjinal görüntüde olmasa uğraşmazdım bende almakla.

Hardtop konusunu konuştuk. Zaten kış süresince takacağın için, yerinde bir haraket olur. Kış lastiği bence istanbul'da yaşayan birisi için sadece masraf :) Katılmayabilirsin tabii ki bana. Yay'larını bilmiyorum ama markasına güveniyorsan ve 3cm civarı ise dokunma derim. Zararı olmaz, faydası olur.

Olur gelirim piste, sizinle olmak güzel olur pist falan bahane :)
Öncesinde kayıt falan yaptırmak işleri nasıl oluyor PM atarsan sevinirim.

milano 75

Alıntı yapılan: tolga_ozhan - 08 Kasım 2013, 18:51:26
Alıntı yapılan: Gouki - 08 Kasım 2013, 18:46:30

Sağolsun bizim Çin'li abi paketin üstüne LCD monitör ve 100 USD yazınca paketi açan bile olmamış.
Ben kesin takılır, gider vergi'yi veririz diyordum ama paşa paşa geldi beni buldu. Alınca öptüm zaten :)
posta çinden gelince 3 kuruşluk mal muamelesi görüyo,bende aliexpresden ekran falan getirtmiştim,hiç sorun olmadı.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

tolga_ozhan

Montajı tamamladık :)
Konsoldaki piano black kaplamayı sökünce yer yer boyada beraber kalktı.
Bir daha ya boya yada carbon gri kaplama gerekecek.

İgo ile navigasyon, bluetooth ile telefon görüşmesi ve bluetooth şarkı oynatabilme özellikleri harika.
Tampona kıyamadığım için geri görüş kamerası takmayacağım. Düzgün bir karasal yayın ağımız olsa TV anteni düşünebilrdim ama şu an çok gereksiz kalacak.
Ekran çözünürlüğü ve dokunmatik kalitesi piyasadaki ipad, samsung vs... tabletler ile yarışabilecek kadar tatminkar.

147 ve GT kullanıcılarına double din yerine şiddetle tavsiye ederim.

[IMG]http://img.tapatalk.com/d/13/11/10/y4eqyhem.jpg[/img]

KAKIRMAN

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Yiğit Doğukan

Genelde böyle şeyler emanet durur ama bu cuk oturmuş.  :yukari-ok: Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.  :nazar:   

Alfadanadam

Çok gzel olmuş dostum. Güzel gnlerde kullanırsın inşallah. Kapıya gelmesi tam bomba, kebdi yaşadıklarımı düşününce şaka gibi hatta...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

emin

ATA

Çok beğebdim. Bu aracin içine yapilacak en iyi iyilik bu herhalde :)
Boyasi çikan yer flaşörlü olan tuş takimi sanirim. Ya sirf orayi boyat derim yada yeni ekrani sökmeye kiyabilirsen 147ti'lardeki koyu fümeye boyat derim. Karbon kaplama falan yalan olur bu  güzelliğe

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

bugra

cook guzel olmus. Fonksiyonelliginin yaninda goruntusude guzel degistirmis konsolu.Keyifle izliyoruz. ;)

tolga_ozhan

Herkese teşekkürler. Muhtemelen soyulan yerleri yeniden aynı renge boyatma yoluna gideceğim yakın zamanda.

KAKIRMAN

Boyamaya gerek yok bence çıkması vardı bunun yılmazda yanlış hatırlamıyorsam. Bir şekilde anlaşılıp takasa da girilip mevzu hallolur.

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

The Machina List

Gouki

Çok yakışmış Tolga abi. Hocama katılıyorum, ebay.co.uk'ta da komik fiyatlara olabiliyor.

tolga_ozhan

Alıntı yapılan: KAKIRMAN - 10 Kasım 2013, 20:56:26
Boyamaya gerek yok bence çıkması vardı bunun yılmazda yanlış hatırlamıyorsam. Bir şekilde anlaşılıp takasa da girilip mevzu hallolur.

Yılmaz Usta'da duranları bende görmüştüm ama onlar 147'nin manuel kliması için. Çok benzediği için ilk başta bende yanılmıştım.
İnternetten ve bostancı çıkma dünyasından araştıracağım yarın. Bakalım boya kaça geliyor, parça kaça geliyor.

KAKIRMAN

Hımm manuel olayını bilmiyordum. Ama şahsi görüşüm varsa orijinal çıkma öncelik  o olsun...

The Machina List

ByAKINCI

Alıntı yapılan: tolga_ozhan - 10 Kasım 2013, 01:18:06
Montajı tamamladık :)
Konsoldaki piano black kaplamayı sökünce yer yer boyada beraber kalktı.
Bir daha ya boya yada carbon gri kaplama gerekecek.

İgo ile navigasyon, bluetooth ile telefon görüşmesi ve bluetooth şarkı oynatabilme özellikleri harika.
Tampona kıyamadığım için geri görüş kamerası takmayacağım. Düzgün bir karasal yayın ağımız olsa TV anteni düşünebilrdim ama şu an çok gereksiz kalacak.
Ekran çözünürlüğü ve dokunmatik kalitesi piyasadaki ipad, samsung vs... tabletler ile yarışabilecek kadar tatminkar.

147 ve GT kullanıcılarına double din yerine şiddetle tavsiye ederim.

[IMG]http://img.tapatalk.com/d/13/11/10/y4eqyhem.jpg[/img]

Çok güzel olmuş Tolga Bey  :) Epeydir bu double din modelini araştırmaktaydım.İyi bir referans oldunuz teşekkürler.Navigasyon , telefon görüşmesi v.s modlarda ve ekran video performansını gösteren birkaç resim paylaşır mısınız?  Nasıl alabileceğimizi ve hangi yolları izlememiz gerektiğini paylaşırsanız çok sevinirim.İyi günlerde kullanın.  :)
147 Blackline Red

tolga_ozhan

Alıntı yapılan: ByAKINCI - 10 Kasım 2013, 23:04:22

Çok güzel olmuş Tolga Bey  :) Epeydir bu double din modelini araştırmaktaydım.İyi bir referans oldunuz teşekkürler.Navigasyon , telefon görüşmesi v.s modlarda ve ekran video performansını gösteren birkaç resim paylaşır mısınız?  Nasıl alabileceğimizi ve hangi yolları izlememiz gerektiğini paylaşırsanız çok sevinirim.İyi günlerde kullanın.  :)

Yakın zamanda bir video çekip paylaşırım, tüm ekranları kapsayacak şekilde.
Süreç çok basit alibaba.com'dan satıcı ile irtibata geçtim. Adamla detaylar konusunda anlaştık, parayı paypal üzerinden gödnerdim. Aynı gün kargoya verdi, kargo takip numarası ile hem çin hem ptt üzerinden gönderiyi takip ettim ve 15 gün içinde elimde oldu. Ben herhangi bir vergi ödemedim. Fakat burası biraz şans tabii ki.
En fazla %20 gümrük vergisi vermek gerekebilir.
Cihaz 365 USD (navi anteni ve tüm kablolar dahil)
Kargo 100 USD
İçinde navi programı ve güncel harita yüklü 4 GB SD kart 10 USD

Gouki

Bu tarz ürünler gümrüğe takılınca trt bandrolü parası da alıyorlar.