Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34T9365 - 166 2.0 V6 TURBO

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sariertan

Facebook sayfasında paylaştım burada paylaşmak şimdiye nasip oldu. Deneme amaçlı folyo almıştım. Deneme amaçlı olduğundan aracın kaportadaki kusurlarını yaptırmadım. Deneme derken oldu bu iş. Seneye kısmetse yeniden kaplayacağım. Daha kaliteli bir folyo ile ve kaportayı düzelterek yapacağım. O zaman mermi gibi çıkacak inşaAllah.

Deniz

Tavan ve aynaların parlak olması güzel olmuş spor bir hava katmış arabaya. Güle güle kullanın.

Alper

Maşallah abi.
166 aşkı depresiyor seninkini görünce. 

sariertan

Sendeki aşk da fena Alper. Bu seni hız olarak kesmeyebilir ;)

TRSemih

Far karartma, jantlar, renk derken beyaz halinden cok cok iyi olmus. Gule gule kullanin.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

wolkanku

abi jantın değiştirilmesinden yanayım.
onun haricinde renk enteresan bir renk.
kesinlikle silver renkte çok kollu bir jant ile ezer geçer :)
eğer ET'si bu jant ile aynı olursa arkaya spacer ister :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

sariertan

Teşekkür edeirm arkadaşlar.

Volkan öylede olabilir ama bu şekilde benim çok hoşuma gitti. 18 olmasına rağmen 19 diyenler oldu jant için. Renk fırça izli mavi olduğundan alangirli duruyor. Jantı takmadan öncede ilgi çekiyordu lakin bu jantlardan sonra ilgi çok arttı. Jantı temizlemeside çok kolay artık iç kısmını bile temizliyebiliyorum. Kesinlikle değiştirmeyeceğim. Bundan öncede bunlar takmıştım. Birini sen zaten farketmişsin =)

ATA

Bu rengi canli canli gormek lazim :) jantlar öncekilere göre daha güzel bencede.

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

sariertan

Renk olarak fırça izli metalik mavi istedim ama istediğim renk gelmedi. Bu renk gece mavisi gibi bir renk. Fakat iyi ki bu geldi. Her işte hayır var derler, o durum oldu benim ki. Bu renk ve folyonun efekti harika oldu. Lakin bakımı çok zor. Tırnak izleri gitmiyor. Ve ister istemez araça dokunan ve tırnaklayan çok oldu =( He bir de fırça izi olduğundan kaplaması çok zor oldu. Görenler iyi sabır varmış sende dediler =)

OğuzCanAlantor

Lip ve küçük ayrıntılar güzel olmuş , renk güzel yakışmış bence koyu renk bir janta gidilebilir. maşallah  :nazar: 

sariertan

Aslında Lip kaplandı. Sonradan iyi tutmadığından plastiği attı ve altıda sürtünce çıkardım kaplamayı.

Ormanci

Bence inci beyaz kaplama ve çok kollu bi Alfa Jantı çok çok daha güzel olur.

Alfadanadam

Renk fena olmuş ya. Kim demiş 166 küçük emrah gibi bakıyor diye. Bir de bunu  görsünler :)

sariertan

You are not allowed to view links. Register or Login
Renk fena olmuş ya. Kim demiş 166 küçük emrah gibi bakıyor diye. Bir de bunu  görsünler :)

Hahahahaha bu güzel bir noktaya parmak basma oldu. Biraz da olsa o bakış gitti evet ;)

sariertan

Tolga033

Değişiklik iyidir.Renk yakışmış.  :nazar:

Gouki

sariertan

Teşekkür ederim. Kaporta düzelsin daha da efsane olacak inş.

sariertan

İş gereği geçen hafta başından beri Kırıkkale'deyim. Hafta sonu eve geldim ve pazar sabahı arabamı özlemenin ve yolların boş olmasının verdiği gaz ile biraz hızlı gittim. Önümde ilerlemeyen araçlar yüzünden hızımı düşürüp yeniden hızlandım. Derken o da ne acayip sesler geliyor araç dan. İndim rölantiyi dinledim bir şey yok. Gaza bastığımda yada ilk çalıştığında metal bir şeyler kırılmış da içerde dönüyor gibi korkunç sesler. Kalkışlarda ses Nirvana yapıyor ve hafif yokuş varsa yarım debriyaj yapmadan kesinlikle kalkmıyor ve duruyor. O bu derken galiba debriyaj setini dağıtmışım. Şu anki teşhisim bu oldu. Debriyaja bastığımda hiç hissetmediğim titreşimler hissediyorum =( ve ses hafifliyor. İlk olarak aha motor dağıldı bir şey oldu dedim sonra acaba şanzıman mı dedim. Ama büyük olasılıkla debriyaj setim parçalandı. Valeo marka ve daha 15.000 olmamıştı değişeli. Demek yüksek güce dayanamamış diyorum. Ve o olmasa başka yerden belki patlak verecektim diyerek avutuyorum kendimi. Şimdi evin önünde yatıyor hafta sonu bir servis yolu gözüküyor. Kapalı garajım olsa borç harç bir lift alır ve bu işleri de kendim hallederdim =)) Çok seviyorum arkadaş arabam ile uğraşmayı. O da bunu biliyor da beni uğraştıracak işler açıyor başıma herhalde =)))

jenson

Bu rengi canli canli gormek lazim :) jantlar öncekilere göre daha güzel bencede.

Tapatalk

Kadife gibi duruyo dimi :)

erk1n

Geçmiş olsun. Sonuçları paylaşırsanız sevinirim.

Ayrıca bakım günlerinize bende aracımla gelip katılabilirim =)

166 'ın orjinal debriyaj seti markası nedir?

Sachs, Luk, Valeo..

Kimileri Sachs 'ın daha iyi olduğunu söylüyor. İtalyan Mecarm çok iyiymiş ama Türkiye'de yoktur muhtemelen.
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...

sariertan

Geçmiş olsun. Sonuçları paylaşırsanız sevinirim.

Ayrıca bakım günlerinize bende aracımla gelip katılabilirim =)

Teşekkür ederim. Takılan Valeo idi. Gene aynısını taktırmayı planlıyorum. Farklı marka fiyat nedir bilemedim şimdi.

Bu arada bakıma beraber girmek indirim de getirebilir =)

sariertan

Ebay da varmış

erk1n

Luk ile Valeo 'yu Türkiye'de mantıklı fiyatlara bulabilirsiniz. Sachs 'ın 166 için olanı bulunur mu bilmiyorum. Mecarm ise Türkiye'de yok.

Carium'da benim baskı balata setim geçen hafta değişti. Fiyat olarak normaldi. Hangi set kullanıldı bilmiyorum, bir ara soracağım Zeki Usta'ya.
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...

HAKAN-K

Geçmiş olsun  :alfisti:
Naz yapmayı seviyorlar iyi anlıyorum sizi  :haydi: