Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ADANA'dan GTV V6

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kurzuk

Hayırlı olsun çok güzel durmuş. Boya da gerçekten iyi duruyor. Güle güle kullanın
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

01hakan

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı olsun çok güzel durmuş. Boya da gerçekten iyi duruyor. Güle güle kullanın
Teşekkür ederim Artık Bi Buluşma Ayarlarız Ben Tamamım. Sizin Aracınızı Merak ediyorum Hemde Tur Istemiştiniz Turlarızda
COURE SPORTİVO

E.Ç.M. (MiTongin)

Mis gibi olmus masallah. Farlar ve jantlar sonrasi parmakla gosterilir bir hal alir emin ol  :nazar:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

01hakan

Mis gibi olmus masallah. Farlar ve jantlar sonrasi parmakla gosterilir bir hal alir emin ol  :nazar:
Düşüncem 18 8C jantları Farların kaplamasını Sökecem Sonra Duruma Bakılır

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

COURE SPORTİVO

octinum

Olmuşmu Dostum

Olmaz olur mu, harika olmuş.  :yukari-ok: Detayları da (farların orijinale dönmesi vb.) yavaş yavaş hallolur, sonra Google'da fotoğraf aratınca çıkan görsellerden olur.  :clover: :nazar:

Jantlar için, 8C jantını bir deneyin istiyorsanız, içinizde kalmasın. Siyah olmasını tavsiye etmem ama. Siyah GTV'yi boğabilir. "Gunmetal" dedikleri bile boğabilir. En güzeli gümüş gri jantlar olur bence. Hatta Vela filan olur da arabayı çocuğunuza bırakmalık tutmaya karar verirseniz 10 yıl sonra bunu otomobil klasikleri sayfalarında görürüz.  :yukari-ok:

18 inçe de o kadar takılmayın; 17" görünüm için ideal diye düşünüyorum. Siz arabayı yapacaksınız diye özellikle alıcı gözle baktım İnternette; 18" jantlı GTV'lerde genelde jantlar fazla öne çıkmış. Lastik yanakları da iyice görünürden kaybolur gibi olunca özellikle çok kollular bisiklet tekerleği gibi kalmış sanki.

01hakan

Olmaz olur mu, harika olmuş.  :yukari-ok: Detayları da (farların orijinale dönmesi vb.) yavaş yavaş hallolur, sonra Google'da fotoğraf aratınca çıkan görsellerden olur.  :clover: :nazar:

Jantlar için, 8C jantını bir deneyin istiyorsanız, içinizde kalmasın. Siyah olmasını tavsiye etmem ama. Siyah GTV'yi boğabilir. "Gunmetal" dedikleri bile boğabilir. En güzeli gümüş gri jantlar olur bence. Hatta Vela filan olur da arabayı çocuğunuza bırakmalık tutmaya karar verirseniz 10 yıl sonra bunu otomobil klasikleri sayfalarında görürüz.  :yukari-ok:

18 inçe de o kadar takılmayın; 17" görünüm için ideal diye düşünüyorum. Siz arabayı yapacaksınız diye özellikle alıcı gözle baktım İnternette; 18" jantlı GTV'lerde genelde jantlar fazla öne çıkmış. Lastik yanakları da iyice görünürden kaybolur gibi olunca özellikle çok kollular bisiklet tekerleği gibi kalmış sanki.
Evet Araba Bir Sene Sonra ogluma verecegim Jant Suan 18 tam dolduruyor 17 siritiyordu biraz belki mat kaplamadan Dolayi oyledir ama
Siteden Jant satan varsa gorusmek isterim
COURE SPORTİVO

milano 75

hayırlı olsun,boya güzel olmuş.yerinizde olsam 8c ye girmem,gtv ye yakışmıyor kesinlikle.vela şekli itibariyle yarım ölçü büyük gözüken jantlardan,17 vela hem dolgun durur,hem konforlu olur
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ealprsln

Abi sakın 8C'ye girme, bence GTV'ye en yakışmayan Alfa jantlarından. Farlar da artık normale dönsün...
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

01hakan

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Şimdi Nasıl Güzelmi
COURE SPORTİVO

Adza

francobaresi

cok iyi olmus

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

wolkanku

Maşallah evrim geçirmiş şahane duruyor

Velalar alınıp açık renk bir gunmetal tonuna boyanırsa daha da dokunacak birşey yok
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Theillest

Süper olmuş.

Xperia Z3 cihazımdan gönderildi

Volk02

La Meccanica Delle Emozioni 🏁

vieri

Harika olmuş.  Gtv aşkım kabardı. :) :nazar: Yalnız sol egzoz çıkışının üstündeki çizik değildir umarım.  :kahve:

TRSemih

Kendine gelmiş. Maşallah
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Kaan

Allah nazarlardan saklasın çok güzel oldu. Jantta gelince gerçekten çok çok iyi bir gtv çıkıcak ortaya. Kaplamadan sonra boya ile bakmaya doyulmuyor.  :nazar: :alkis:
1 hayal
5 duyu
6.his

octinum

Harika oldu bu yahu. Detay dokunuşlar da gelince geriye binmesi kalır.
You are not allowed to view links. Register or Login 'un aksine ben bi' tur istemeyeceğim, çayımı kahvemi alıp karşısına oturasım, izleyesim var. :) Benim SS'le tur atabilirsiniz bu arada. :)

01hakan

Buluşma Ayarlayalım ozman herkes atsın bi tur sohbet falan
Harika oldu bu yahu. Detay dokunuşlar da gelince geriye binmesi kalır.
You are not allowed to view links. Register or Login 'un aksine ben bi' tur istemeyeceğim, çayımı kahvemi alıp karşısına oturasım, izleyesim var. :) Benim SS'le tur atabilirsiniz bu arada. :)

COURE SPORTİVO

Kurzuk

Bu mudur? Budur Jantla birlikte evladiyelik bir GTV oldu. Siz çayınızı için ben sürerim Buluşma için sessiz kalıyorum çünkü gerçekten mesai saatleri dışında evde çok işim var bu ara. Hafta sonuda kışın fazla zaman geçiremediğim kızıma zaman ayırıyorum. Ama ilk fırsatta yazacağım.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

01hakan

Bu mudur? Budur Jantla birlikte evladiyelik bir GTV oldu. Siz çayınızı için ben sürerim Buluşma için sessiz kalıyorum çünkü gerçekten mesai saatleri dışında evde çok işim var bu ara. Hafta sonuda kışın fazla zaman geçiremediğim kızıma zaman ayırıyorum. Ama ilk fırsatta yazacağım.
Yaz bitmeden Ayaralariz Güzel bi tane Adana Mersin Buluşması 

COURE SPORTİVO

ssg

Hayırlı olsun, boya çok güzel olmuş. Nacizane tavsiyem sahibindendeki velaları kaçırmayın derim.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

E.Ç.M. (MiTongin)

Sezlongta güneşlenirken kalktim resimlere  bakiyorum  :nazar: 100 tl verip app %20 guzellik katacaktır  :yukari-ok:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Fatihob

Özellikle ön fardakileri sökmeniz çok güzel olmuş. Nazar değmesin.
..

Tolga033

Maşallah. Farlar orjinale dönünce tam olmuş.

Sent from my iPhone using Tapatalk