Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 156 2.0 TS / İZMİR

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ogzhnkymc

Merhaba abiler kardeşler ..
Daha önce hiç Alfa kullanmadım. Önceki araçlarım ( 1994 Civic ve 2008 Civic ). Açıkcası aracı almadan önce çok tedirgin oldum.Forumlardan okuduğum kadarıyla herkesin ağzına dolanmış Arıza veren araç,Parçası pahalı vs.. 2000 model 156 2.0 TS aldım yaklaşık 1 hafta önce. Yol tutuşu ve motorun güçlülüğü ciddi anlamda hoşuma gitti.Fiyat olarak ve donanım olarak mükemmel bir araç.Araçlarımın bakımını tam ve eksiksiz yaptırdığım için Alfa'yı test etmek istedim.Bu sayede siz ALFİSTİ lerle tanışmış olacağım.Şuan hala birçok Honda Ailesinde aktifliğim mevcut. Arabalar araç Dostluklar amaç diyerek yaklaşık 4 yıldır bu tarz gruplarda yer aldım.Sizlerde uygun görürseniz aranıza katılıp Alfa'yı daha iyi tanımak isterim. Saygılarımla .. Hayırlı Cumalar.

Kaan

Hoşgeldiniz. Güle güle kullanın. Alfa'y la tanışmak için 156 ile başlamak çok iyi bir seçim bence. Forumda yıllardır konuşulan çok şey var. Eski konulara göz atarak çok şey öğrenebilirsiniz. Ayrıca resimlerinizi de görmek isteriz.
1 hayal
5 duyu
6.his

ku2

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Reha

Hoşgeldiniz. Alfa'dan vazgeçemeyeceksiniz :yukari-ok:

blueoyester

you are my desire alfa romeo
[url="http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg"]http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg[/url]

Alfadanadam

Aramıza hoşgeldiniz.
Amaç doğru, yer doğru  :)

burak_unsal

Aramıza hoşgeldiniz...
Alfa alma aşamasında duyduğunuz söylentiler hepimizin aşina olduğu şeyler açıkçası, önemsemeyin  :)
En kısa zamanda Alfa'nızın fotoğraflarını da görmek isteriz.  :alfisti:
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

Erdinc küflü

defrost

DcD-Semih

Hoşgeldiniz güzel bir seçim güzel bir başlangıç olmuş. Müsait bir ara resimlerle konunuzu süslerseniz çok daha iyi olacaktır.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

mahoretti

coyote

Ön takımı biraz nazlıdır filan ama, fiyat/performans açısından hiç bir araç, kolay kolay 156'nın eline su dökemez.
Aramıza hoşgeldiniz.  :clover:

ozroztrk

Recep Küçük

Hoşgeldiniz kazasız belasız keyfini sürmek dileğiyle

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

snrakm

Hosgeldiniz ,  Maşallah Alfa'nıza nazar değmesin kazasız belasız kullanırsınız inşallah...

hannibal

Hoşgeldiniz. Virüsü kapmışsınız, tutkulu bir insansanız, kalbinizin sesini dinliyorsanız vazgeçemeyeceksiniz :)

krm1983

Aramıza hoşgeldiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

alfaadana

2011 Giulietta 1.4 170 Hp.

Tolga033

Hoşgeldiniz. 156 hayırlı olsun,kazasız belasız.

dogan48586

2008  147 1.6 distinctive { ROSSO }

AbesLang

brkcnn

Kazasız, belasız..  Hayırlı olsun.. Hoşgeldiniz..

Gouki

Oğuzhan bey aramıza hoşgeldiniz.

Adza

Ogzhnkymc

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim..