Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bella'yı takdimimdir: 156 2003 Mk1.5 Selespeed - 34 GH 8783

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

octinum

Tamam ya tamam, üç hafta sonra o tampon ekini de tamir edeceğim. Hatta sen gaz vermeye devam edersen LPG tankını da sökeceğim. Benim aldığım gaz yetecek.  :D

Sen söyleyince düşündüm, hakikaten güzel olur ya. Dediğin gibi en kötü ihtimalle kırık bölgeler boyanana kadar bir şekilde kamufle edilir. Yapılacaklar listesine eklendi, fotoğrafta seni etiketleyerek paylaşacağım. :)

Muratözdemir

Birth of a Bella :)))

ONEPLUS A3003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

octinum

Buralarda kimse basmayinca kirli mirli demedim kendimi bastım. karartilmis farlar beklediğimden fazla değiştirdi. Elne sağlık @nanotechmilas :)[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

OğuzCanAlantor

Muratözdemir

Bir zamanlar istanbulda. :)[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Muratözdemir

Bir zamanlar istanbulda:)[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Muratözdemir

Neden bu kadar iğrenç çözünürlük.

octinum

Senin araba objektifi kamastirmistir. :)
Ne guzel 156ydı o be... :(

Muratözdemir

Tekrar deniyorum ama son kez konunu kirletmeyeyim daha fazla :) [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Abi kardeş ne güzel foto yaw.

octinum

Turtle Wax Extra Gloss'la sezonu açtık. İki hafta sonra ikinci kat uygulama, sonra 3D wax denenecek. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

DcD-Semih

Hocam ön plaka sanki beni küçült biraz diyor :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

octinum

You are not allowed to view links. Register or Login
Hocam ön plaka sanki beni küçült biraz diyor :)

Ha diyor onu evet galiba. :D
Yaz sonu arabayı hanıma satıyorum. Sigorta fiyatları nedeniyle 01 plakaya çevireceğim, hem hazır sigorta tavan fiyat gelmişken hanımın hasarsızlığı biriksin yavaş yavaş. Önerin ne bu arada? Yasal olması gerek ama. :)

DcD-Semih

Abi o işi bende araştırıyorum, benim önde kare var çok da yakışıyor öne kare plaka ama ne mühür var ne başka bir şey. Trafikte abimin bir tanıdığı var bakalım orjinal mühürlü kare plaka çıkarmaya çalışıcam olur inşallah :)

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Muratözdemir

Maşallah :)

octinum

Abi o işi bende araştırıyorum, benim önde kare var çok da yakışıyor öne kare plaka ama ne mühür var ne başka bir şey. Trafikte abimin bir tanıdığı var bakalım orjinal mühürlü kare plaka çıkarmaya çalışıcam olur inşallah :)

Kare plaka olur yahu, onun standardı var. Ben de kare düşünüyordum ama başka fikir var mı diye merak ettim.
Ben de şu kanunu bir okuyayım. Onda boyutlar filan çok net vardı. Ona göre bastırıp mühürletebiliriz eğer kanun müsaade ediyorsa.

octinum

Maşallah :)

Hepimizinkine.  :yukari-ok:

Theillest

Kare candır abi poliste çevirmişti bi sıkıntı çıkmadı bellayada maşallah yaz geldi artık wash and wax zamanı :) [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

octinum

Gece gece dayanamadım yav. Ama değdi.  :nazar: :clover: :alfisti:
Malum-u aliniz burun ameliyatı oldum. Öncesinde de epeyce bir süre yoğundum, hatta nasıl olsa amortisörler gelsin komple gireceğim diye arabayı garaja indirmiştim. Üç silindir çalışıyordu.

Bir saat kadar önce bizim EM 750 Mk2 156'nın yanına (Miraçhan) gittim. EM750 de yatışta, SS pompa motor arızası. Miraç Hollandaya gidiyordu ona denkgeldi, kalacağı otele sipariş etti sıfır pompa komplesini. Kargosu filan dahil 900 civarına otele gelmiş. Türkiyede çıkmasını o paraya satıyorlar.

22:00'a doğru gidip EM750'nin bobin dizisini ödünç alıp Bellaya taktım. Arabanın hayatı değişti. :) Keyfim yerine geldi. Amortisörler de Türkiyeye gelmiş, onlar gelene kadar yarın bizim ustaya gidip genel bir kontrolden geçeceğiz. Eksiğimiz ne var belirleyip, sipariş edilmesi gerekenleri sipariş edeceğiz. Ondan sonra dans, renk.  :alfisti:

01hakan

Gece gece dayanamadım yav. Ama değdi.  :nazar: :clover: :alfisti:
Malum-u aliniz burun ameliyatı oldum. Öncesinde de epeyce bir süre yoğundum, hatta nasıl olsa amortisörler gelsin komple gireceğim diye arabayı garaja indirmiştim. Üç silindir çalışıyordu.

Bir saat kadar önce bizim EM 750 Mk2 156'nın yanına (Miraçhan) gittim. EM750 de yatışta, SS pompa motor arızası. Miraç Hollandaya gidiyordu ona denkgeldi, kalacağı otele sipariş etti sıfır pompa komplesini. Kargosu filan dahil 900 civarına otele gelmiş. Türkiyede çıkmasını o paraya satıyorlar.

22:00'a doğru gidip EM750'nin bobin dizisini ödünç alıp Bellaya taktım. Arabanın hayatı değişti. :) Keyfim yerine geldi. Amortisörler de Türkiyeye gelmiş, onlar gelene kadar yarın bizim ustaya gidip genel bir kontrolden geçeceğiz. Eksiğimiz ne var belirleyip, sipariş edilmesi gerekenleri sipariş edeceğiz. Ondan sonra dans, renk.  :alfisti:
Geçmiş olsun dostum adanada 156 artiyormu bana mi oyle geliyor

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

COURE SPORTİVO

octinum

Teşekkürler. Evet artıyor, sürekli alıyorsunuz durduramıyoruz ki.  :alfisti: :haydi: Hele Selespeed'ler, 4 olduyduk iki sedan iki Sportwagon, sonra biri sattı geçici olarak Doblo almak zorunda kaldı. Piyasada Alfa göbekli OZ jantlarla gezen bir Doblo görürsen bizim You are not allowed to view links. Register or Login 'dir . :)

01hakan

Teşekkürler. Evet artıyor, sürekli alıyorsunuz durduramıyoruz ki.  :alfisti: :haydi: Hele Selespeed'ler, 4 olduyduk iki sedan iki Sportwagon, sonra biri sattı geçici olarak Doblo almak zorunda kaldı. Piyasada Alfa göbekli OZ jantlarla gezen bir Doblo görürsen bizim You are not allowed to view links. Register or Login 'dir . :)
Geçen lacivert sportwagon gördüm bu arada hiç trafikte denk gelmiyorum sizinkilerle falan

COURE SPORTİVO

ali kaynak

Lancia delta III

judge_85

Sigorta ile ilgili, bildiğim kadarıyla bir araç sizin üstünüze ve o aracı satıp başka araca sigorta devri yapmaz iseniz indiriminiz olmamakta. Bende öyle oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
2016-05 / 93756KM

octinum

Geçen lacivert sportwagon gördüm bu arada hiç trafikte denk gelmiyorum sizinkilerle falan

Ya bizim tayfa çok belli yerlerde; zaten dördümüz Temsadayız, bunlardan da biri Mersine taşındı. Açıkçası bizim ustaya ziyaretler dışında şehrin o tarafına uğramıyorum bile. Alparslan Türkeş'ten otoyola gidiş, otoyoldan Mavi Bulvar->Süleyman Demirel dönüş. :)
Lacivert Sportwagon yeni geldi aramıza, SS o da. Çok değerli bir arkadaşımız aldı, iyi de bakıyor severek. :)

octinum

maşallah canavar a :)

Sen ne yaptın en son ya, ortalarda görünmüyorsun? Avukatın Rosso SS'i ne yaptın en son onu hatırlıyorum ben.  You are not allowed to view links. Register or Login