Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

bende yakalandım bu hastalığa :) 159 1.9 jtdm q-tronic

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

martini_lancia

You are not allowed to view links. Register or Login
Oto yıkamacılarin geneline bı gıcık oluyorum. İş bilmeyen çok fazla . Nazaran daha iyi olduğunu düşündüğüm bı yikamaciya giderken bagaj amortisörünün başlığını kırınca daha da gelmem dedim. Ve o hafta şansıma Koçtaş'ta tesadüfen inanılmaz bı indirime denk geldim. Karcher k5 basınçlı yıkama makinesi aldım. Zaten begendigim bakım ürünlerini alırken baya bir set yapmışım.  Evin önü müsait, vakitte olunca bı bahar temizliğine giriştim. Valet pro neutral, demir tozu temizliği, kil , cila, plastikler ve fitillerin bakımı derken kesinlikle yıkamacılarin yaptığı işten daha iyisini yaptığımı düşünüyorum. Polisaj işine girmedim. Çünkü ön camurlugu hala yaptirmadım arabanin bı parçası boyanirken her yerine boya tozu illaki bulaşıyor. O yüzden sonraya bıraktım. Zaten inanılmaz çizik falan yok.kediler sağolsun araba hep cilalı olduğu halde yolumu gözlüyorlar ben indiğim an kaputun üstünde uyuyorlar. En son bı arkadaşın tavsiyesiyle sonax bsd uyguladım ama pütürlü hissi hiç hoşuma gitmedi. Okullar kapandıktan ve boya işini hallettikten sonra daha detaylı uğraşırım diye umuyorum :)  çoğu kişinin boş iş diye baktığı bu uğraş sadece aşkla açıklanabilir heralde.

Size tavsiyem "Menzerna Power Lock" uygulamanız yönünde olacaktır.Büyük boy olanından almıştım,kısmet buymuş kendi aracım hariç 2 arkadaşımın araçlarını yaptık.Muazzam bir derinlik ve koruma sağlıyor.3d kırmızı pad ve kaliteli mikrofiber bez ile uygulamanızı tavsiye ederim.
2002 Cosmo Blu manual 156 2,0ts.

ekerem

Size tavsiyem "Menzerna Power Lock" uygulamanız yönünde olacaktır.Büyük boy olanından almıştım,kısmet buymuş kendi aracım hariç 2 arkadaşımın araçlarını yaptık.Muazzam bir derinlik ve koruma sağlıyor.3d kırmızı pad ve kaliteli mikrofiber bez ile uygulamanızı tavsiye ederim.
Menzerna yi hiç denemiştim. Genelde 3D ve mequiars aldım. Bu ligi için teşekkürler denicem :arkadasim:
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

umitkilic

Bu powerlock her yerde karşıma çıkıyor.kullanan herkes öve öve bitiremiyor.Bir zamanlar sonax bsd için de öyle bir durum vardı ama havası çabuk söndü bsd nin

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ekerem

Uzun zamandır paylaşım yapmıyorum. Biraz doldurayım burayı. Eskişehir'e tayinim çıktı.1 ayda 5000km yapmışız Eskisehir'de artık km hızlı yükselmez diye umuyorum. koştururken ev alma telaşına girip zor gelen bir kararla 159'u satmaya kalkıştık ama olmadı. Ev alamadığımıza sevindik neredeyse :) Faizler de bi anda vurunca daha da satmaya kalkmayız diye umuyorum. Hal böyle olunca kiralık eve bakarken 159 da ailenin bir ferdi olduğundan garajlı ev baktık ve bulduk çok şükür.
    Taşınma işleri falan hallolduktan sonra biraz arabayla ilgileneyim derken biraz abarttım sanırım bir şahin parası gitti :o
Önce içi bej renkli olduğundan yıllık döşeme temizliğini yaptım. Daha önce de kullandığım sonax kumaş temizleyiciyi çok seviyorum. Uygulama yaparken farkedememiştim ama fotoğraflara bakınca farkı daha iyi anladım.

Aklımın bir köşesinde takılı olan amortisör takozlarını değiştirmek için sipariş verdim. Taktırmaya gittiğimde usta boşuna almışşın bi fark olmaz deyip moralimi bozsa da kesinlikle fark var. Amortisörleri yeniledikten sonra yükselen konfor şimdi en üst seviyeye çıktı sanki. Özellikle kasislerden geçerken farkı çok hissediyorum.

Ve bir yıldan fazladır hayalini kurduğum Ti jantlara sonunda kavuştum. Tabi Alfayedek You are not allowed to view links. Register or Login sayesinde. Sağolsun çok yardımcı oldu. mükemmel paketleme ve hızlı kargo için kendisine çok teşekkür ederim. Hemen teslim alır almaz taktırmaya koştum. ve artık yüzümde gülümsemeyle geziyorum :)

Garajı büyük görmüştüm ama 159 girince küçük kaldı sanki :D

Öncesi sonrasında ışık farkı olsa da sonax'ın etkisi güzel.

Bu janta bayılıyorum 8)

156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

ucarozcan

Hayırlı olsun, maşallah jantlar ne güzelde parlıyor.
Araba şimdi daha bi dikkat çeker.
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

Tengri79

Güle güle kullanın hayırlı olsun.Bende amortisör takozlarını keyfe keder değiştirdim usta gerek yokmuş desede ama fark gerçekten hissedilir düzeyde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ekerem

Hayırlı olsun, maşallah jantlar ne güzelde parlıyor.
Araba şimdi daha bi dikkat çeker.

Çok teşekkürler hocam. araba yeniden doğdu sanki :D
Güle güle kullanın hayırlı olsun.Bende amortisör takozlarını keyfe keder değiştirdim usta gerek yokmuş desede ama fark gerçekten hissedilir düzeyde

Gerçekten öyle hocam :alfisti:
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

ErdgnUznkpr

yeniden doğmak terimi az kalmış bence.

maşallah, ti jant yan profilden resmen aracın kaderini değiştiriyor.  :nazar:

kazasız belasız sürüşler.

OğuzCanAlantor

esatkaracan

ealprsln

THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

ozroztrk

Öncelikle yeni şehriniz hayırlı olsun. Jantlarla birlikte aracın çehresi değişmiş. Güle güle kullanın :nazar: :clover:

ekerem

Herkese çok teşekkür ederim. Hoşbulduk You are not allowed to view links. Register or Login . Eskişehir'de de baya Alfa varmış. Nerdeyse bı kaç sokakta bir rastlıyorum.
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

MusamPa

02 - 156 2.0 TS Executive
09 - 159 1.9 JTDm Distinctive+

osm156

Hayirli olsun eskisehirin neresindesiniz araci bakim onarim icin nereye gotutuyorsunuz ?
"Ruhumuz olmadan sadece birer makineyiz"

ekerem

Sağolun. Merkezdeyim Tepebaşı Ertuğrulgazi mahallesinde. Tavsiye üzerine çağla oto Enver ustaya gittim. İşçiliği iyi geldi. İnşallah sadece bakımlar için giderim :alfisti:
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

ekerem

Selamlar,
Malesef bu konuya son kez yazıyorum. Ne kadar dirensem de satmak mecburiyetinde kaldım. Değerini bilecek Bi arkadaşa gitti. Ekspertizde söylediğimden de iyi çıkıp stok yazılımda 167 beygir çıktı. Çok şaşırsam da  Turbo yu yaptırmış olmamın ve her parçayı özenle takip etmem etken diye düşünüyorum.
Uzun bi süre arabasız kalıcam. Artık alfadan başka arabaya binemem diye düşünüyorum. Hepimizin gönlümüzdeki araçlara sahip olması dileğiyle.
Bi gün yeni bi konuyla görüşmek üzere.

Güle güle dostum.
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

Tengri79

Adınıza ve satma sebebınızı oluşturan (tayın v.s) sebeblere hastalık sevıyesındeki tutkunuzun son bulmasına bir meslektaş ve alfasever olarak üzüldüm.Umarım gonlunuzce olur

Alfadanadam

Hayırlısı olsun. Allah daha güzellerini nasip etsin.

ekerem

You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login  çok teşekkürler.
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

ucarozcan

Hayırlısı olsun. İnşallah giulia ile yollarda görürüz seni.
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

ekerem

Hayırlısı olsun. İnşallah giulia ile yollarda görürüz seni.
Okuyunca gülümsettin hocam çok sağol  :D Turkiye de loto çıkmazsa giulia hayali imkansıza yakın. Hayalperestligimi devam ettirerek yurtdışı öğretmenliğe başvurdum. Yurtdisinda giulia fiyatları ve 5 yıl çalışınca bir aracı yanında Tr'ye getirme hakkı verilmesi beni baya bi heyecanlandırmistı. Fakat sınavı geçsekte ülkemizin güzide seçim yöntemi mülakatı aşamadık. Belki Bi gün kısmet.
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

Mustafa Tüfekçi

Hocam tam dedim gerçek alfist bı 159 cu buldum derken son mesaj beni yıktı.

Ben de dün itibariyle 2007 bi 159 jtdm aldım. Tam kafamdaki sorulari yaptığınızı görünce sevindim ama son mesaj beni yıktı. Neyse sağlık olsun.

Benim turbom da da ıslık var araç 250 binde daha önce bı revizyona girmiş. Şimdi bende hibrit turbo düşünüyorum. Hatta feka turbo da yapabilirim diyordum. Usta ve esnafliklari tahmin ettiğim gibi fos mu. Islık dışında bir sıkıntı yaşadıniz mi sportif sürüş için mercedesilten vazgeçip aldım inşallah pişman olmam. Daha noterden çıkar çıkmaz Bostancı da soluğu aldık hatri sayılır bı ön takım ve fren sistemi bakımı yapıldı. Araçta dpf iptal büyük pal turbo yapıp yazılım ile 180+ bı güç beklentim var. Şuan yol tutuş ve direksiyon karakteri tatmin edici. Performans turbo sesi yüzüyle çok dolu dolu basmıyorum turbo ve yazılım ile mutlu olurum inşallah.

Hayırlı günler

Mustafa Tüfekçi

Hocam tam dedim gerçek alfist bı 159 cu buldum derken son mesaj beni yıktı.

Ben de dün itibariyle 2007 bi 159 jtdm aldım. Tam kafamdaki sorulari yaptığınızı görünce sevindim ama son mesaj beni yıktı. Neyse sağlık olsun.

Benim turbom da da ıslık var araç 250 binde daha önce bı revizyona girmiş. Şimdi bende hibrit turbo düşünüyorum. Hatta feka turbo da yapabilirim diyordum. Usta ve esnafliklari tahmin ettiğim gibi fos mu. Islık dışında bir sıkıntı yaşadıniz mi sportif sürüş için mercedesilten vazgeçip aldım inşallah pişman olmam. Daha noterden çıkar çıkmaz Bostancı da soluğu aldık hatri sayılır bı ön takım ve fren sistemi bakımı yapıldı. Araçta dpf iptal büyük pal turbo yapıp yazılım ile 180+ bı güç beklentim var. Şuan yol tutuş ve direksiyon karakteri tatmin edici. Performans turbo sesi yüzüyle çok dolu dolu basmıyorum turbo ve yazılım ile mutlu olurum inşallah.

Hayırlı günler

Mustafa Tüfekçi

You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login  çok teşekkürler.