Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bilecik - 11 ER 966 - 159 1.9 JTD Sonunda :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

driftking11

Arkadaslar hepinize tekrar merhaba.. uzun zamandır siteye üyeyim, ismim Emre, Bilecik'te İnşaat Mühendisiyim, Yaş 25... ilk üye olduğumda 1.4 155 hp'lik bi mitoya sahiptim... Bilecik gibi küçük bi ilde bir de mito sahibi olmak çok özeldi çünkü tektim:)) ancak cok fazla bilgi sahibi olmadığım ve görüntüsüyle beni büyüleyen bi araç cıktı karsıma.. 159.. ilk gördüğümde bnm olmalı dedim ve basladım araştırmaya.. hem mito gibi 2. eli zor bi aracı satıp hemde istediğim 159 u bulmak zor olucaktı:)) sonunda veloce volkan cıktı karsıma ve baykusla vedalaşıp angry bird'üme kavustum:)) ona böyle diyorum cunku tanıdıklarım ne kadar sinirli bi araba dikiz aynamda görmek korkutuyo diyo:)
Paylaşmak şimdi nasip oldu ama aracı yaklaşık 3 ay önce aldım... İlk aldığımda değişeni olmadığı lokal boyaları olduğunu biliyordum... ancak boyası yıpranmıs durumda sürtmeler ve güneş yanıkları mevcuttu... uzun süre kullanmayı düşündüğümden ve takıntı yapmayacağımdan tavan hariç jantlar dahil komple boyattım.. yarın birgün satarsam die de boyanmadan önceki hallerini fotoladım umarım olmaz ama hayat bu:) ayrıca filtre yağ bakımları direksiyon yağına varana kadar yapıldı..su an tüm aksamlar sorunsuz, biraz turbomuz ıslık calıyo onuda yakın zamanda revize ettirmeyi düşünüyorum bakalım...
Araç özelliklerine gelince... 190.000 kmde distinctive plus+sunroof+manuel yani tam olması gerektiği gibi:) 159 kullanmanın ayrıcalığına erişmiş bi kardeşiniz olarak aracım foruma takdir olunur:))))
2009 Mito 1.4 155 hp distinctive
2006 159  1.9 jtdm distinctive plus

driftking11

vieri

Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın.  :nazar:

TRSemih

renk kombinasyonu ve donanım harika. uzun yıllar keyifle kullanmanızı dilerim.
şoför koltuğunun sürtünmeden dolayı rengi atan kısmı deri boyası ile tekrar eski görünümüne kavuşacaktır, aklınızda olsun.

:nazar:
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

osm156

"Ruhumuz olmadan sadece birer makineyiz"

driftking11

tesekkürler arkadaslar:) deride bi tek o noktada yıpranma var aklımda zaten önerebilceğiniz bi ürün varmı renk tonunu tutturabileceğimiz?

fevkalbeser12

Çok güzel bi iç ve dış. Hayırlı olsun, çok beğendim :)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Doğa Tosun

hayırlı olsun, lastik ebatınız olması gerekenden küçük.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

driftking11

tesekkürler:) cinturato p7'ler vardı aldıgımda ve iyi durmdalar su an 225/45/R17.. bittiğinde performans diil 55 yanak 4 mevsim düşünüyorum.. öneriniz nedir?

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login
tesekkürler:) cinturato p7'ler vardı aldıgımda ve iyi durmdalar su an 225/45/R17.. bittiğinde performans diil 55 yanak 4 mevsim düşünüyorum.. öneriniz nedir?

Öncelikle hayırlı olsun. Maşallah çok güzel görünüyor. O boyayı umarım koruyabilirsiniz. Çünkü yanıyor maşallah.

Lastik ebatı orj. 225/50/R17 dir. 55 almayın orjinalini alın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Passione

Araciniz hayirli olsun cok guzel gozukuyor. 4 mevsim lastikleri tavsiye etmem normal yaz lastiklerinden cok daha gurultu yaparlar. Kisin kis lastigi gibi yazinda yaz lastigi gibi is yapmazlar. Niye uretirler anlamis degilim :) orjinal ebatlarin disina cikmayin derim 225/45 R17 araciniz agirligi altinda zayif kalacaktir. Goruntu acisinda da camurlukta bir hayli bosluk yaratacaktir.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"centocinguantanove"

sifyan

Zevkle keyifle kullanın inşallah. Pazaryeri'nde 35 plaka vardı bir aralar. Bu o araç mıdır?

tayfun

of of of diye iç geçirdim resimlere bakarken. Allah nazarlardan sakınsın . boya iyce gazını atıp kendine geldikten sonra kaput ve tampona şeffaf film çekip korumakta fayda var.

milano 75

hayırlı olsun,renk harika ,boyacıda temiz iş You are not allowed to view links. Register or Login ara birmotta bi siyah görmüştüm kısmen boyalı,ilk tepkim sövmek olmuştu  :nazar:
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

hi_cazz

hayırlı olsun,renk harika ,boyacıda temiz iş You are not allowed to view links. Register or Login ara birmotta bi siyah görmüştüm kısmen boyalı,ilk tepkim sövmek olmuştu  :nazar:

Benim araçtada var o sövülecek boyalardan. Toplucam hepsini nasipse. Benimkini boyayan kör olmuş Mehmet abi

francobaresi

Deri boyasi sormus arkadas arada kaynamasin tekrar hatirlatayim:) benim de ihtiyacim varda bej deri boyasina, oneriler var mi :)

Cuore sportivo

koroglubrk

10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

reunion

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Şu deri rengi beni benden alıyor:)

driftking11

herkesten Allah razı olsun :) lastik konusunda marka model tavsiyesi olan  varmı peki? bide bu turbo revizyon olayını yaptırıp memnunum veya deilim diyenler varmı?

OğuzCanAlantor

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :nazar:

Erkay KAHYA

blueoyester

hayırlı olsun kırmızı deri çok yakışıyor 159a
you are my desire alfa romeo
[url="http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg"]http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg[/url]

erhankocabas

Maşşallah aracınız çok güzel, iyi günlerde kullanın :)
Alfa 159 1.9 JTDm Distinctive Plus  - Q-tronic

Ugur55

Hayırlı  olsun aracınız boyayla birlikte yakms ortalıgo.nazar degmesin tas gelmesin :nazar:
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

ar.159

Hayırlı olsun Bilecik'in dilinden düşmez bu araba
Benim arabamda hiç hasar kaydı yok ön plakalı söktürürken tamponu boyattım yazada Kaputu boyayacağım boya iyidir bence en iyisini yapmışsın

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford