Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

BlackOwl MiTo QV - 34PJ1909

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

E.Ç.M. (MiTongin)

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel bir birliktelik. Emin adımlarla büyüyen bir iş olur inşallah. Çok sevindim. Uzaklarda da olsak gelip göremesek de yaptığınız iş o kadar önemli ki. Umarım birgün gelip hayırlamak mümkün olur. Bol kazançlar..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çok teşekkürler. q2 de keşke dükkanda görebilsek diye bekliyoruz. hayırlısı olsun diyelim  :serefe:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

E.Ç.M. (MiTongin)

İki tarafa da hayirli olsun. İnsallah Paddock'ta giderek büyür.
Aminnn  :nazar:
*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

Uzun süredir forumda yazılarına denk gelmiyordum. Meraklanmıştım.  :-[

Hayırlı şeyler olmuş bu zaman aralığında. :nazar:
Belki ilerleyen zamanda Giulia ile görürüz.  8)  :haydi:
:)) deve kuşu gibi kafayı gömdüm işe. giulia yı dükkana sokunca içerde bırakıp kapatmayı düşünüyoruz  :lol:
*Smiles per gallon*

LUCI0

Hayırlı olsun Engin,  bol kazançlar.Yeni sahibine kazasız sürüşler...

E.Ç.M. (MiTongin)

Hayırlı olsun Engin,  bol kazançlar.Yeni sahibine kazasız sürüşler...
çok sağol arda  :arkadasim:
*Smiles per gallon*

Kurzuk

çok teşekkürler. q2 de keşke dükkanda görebilsek diye bekliyoruz. hayırlısı olsun diyelim  :serefe:
Q2 oraya gelecek Bir pazarlama hocası olarak Paddock'un yarattığı şu etkiyi önek olarak derslerimde kullanmaya başladım: "Bir Alfa Romeo sahibiysen Paddock'a uğramadıkça arabanda hep bir eksiklik varmış gibi hissedersin."

Bu arada bir düşüncem daha var uygun bir zamanda sizi Adana'ya davet edelim diyorum. Bizlerin arabaları İstanbul'a getirmemizden daha ekonomik olacaktır :)) Buradaki tanıdık ve tam donanımlı bir yerle anlaşırız. Sizler de olmazsa olmazlarınızı getirirsiniz. Hep beraber çalışır Adana'daki Alfaları Paddocklarız. Akşamları da göl kenarında kebap yer dinleniriz.

2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

hkmtctnky

Paddock işini yeni gördüm abi hayırlı olsun :alfisti: artık rossonun boya korumasına İstanbul'a gelmek farz oldu desene :lol:
'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

E.Ç.M. (MiTongin)

Q2 oraya gelecek Bir pazarlama hocası olarak Paddock'un yarattığı şu etkiyi önek olarak derslerimde kullanmaya başladım: "Bir Alfa Romeo sahibiysen Paddock'a uğramadıkça arabanda hep bir eksiklik varmış gibi hissedersin."

Bu arada bir düşüncem daha var uygun bir zamanda sizi Adana'ya davet edelim diyorum. Bizlerin arabaları İstanbul'a getirmemizden daha ekonomik olacaktır :)) Buradaki tanıdık ve tam donanımlı bir yerle anlaşırız. Sizler de olmazsa olmazlarınızı getirirsiniz. Hep beraber çalışır Adana'daki Alfaları Paddocklarız. Akşamları da göl kenarında kebap yer dinleniriz.

inanki çok güzel olur. 2 aydır pazarları bile çalışıyoruz. malum yeni dükkan yeni heyecan sloganı ile sıfırdan başlamış gibi emek veriyoruz. bu ara çok daha yoğun geçiyor. perşembe cuma You are not allowed to view links. Register or Login ctesi uçakyolcusutr önümüzdeki hafta da altın elbiseli adamı ağırlıyor olacağız. tabi akabinde gelecek talepleride düşünerek su içmeye vakit bulamayacağız sanırım  :S çoğu kişi için tablo güzel gözükebilir ama çok bedel ödüyoruz. yaptığımız işe ve bir araç için ayırdığımız zamana karşı büyük paralar kazanamıyoruz. Bu işe butik olarak bakıyoruz. çoğu insanda sanayileşmemizi istemediğinden bazen düzenli bir çalışma saati ve pazarları kapatarak devam etmeyi düşünüyoruz  :kahve: adanaya da bir pazar kaçamağı olabilir  :serefe:
*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

Paddock işini yeni gördüm abi hayırlı olsun :alfisti: artık rossonun boya korumasına İstanbul'a gelmek farz oldu desene :lol:
eywallah hikmetim. cansın  :serefe:
*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

gözümde canlanır koskoca mazi  :'(

Selamlar Dostlar

Paddock Detailing ortalığından sonra aracımı You are not allowed to view links. Register or Login satıp bir daha da kafamı kaşımaya vaktim olmadığından konu böylece kalmış. artık aramızda değil piji! amaaa bir piji gider bir piji gelir 8) bu konuyu kapatalım artık sayın yönetim :alfisti:

görüşmek üzere 
*Smiles per gallon*