Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bu sefer de Giulietta 35 LDK 13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alperuzi

Evet, "firewall" denilen yerde ya motor tarafına, ya da iç tarafa yalıtım lazım, ikisini de yapmak çok zor. birinde motor iniyor, diğerinde komple ön göğüs iniyor.

muğlalı

Drifting11 arkadaşımız hem kapağa hemde keçeye yalıtım yapmış konu açacak bununla ilgili içeri gelen seside kesmiş

fevkalbeser12

Şu an hanım yds sınavında bende hızlı cila yaptım ufak bi iç temizlik yaptım. Birde Utku'nun temin centro stile etiketini yapıştırdım. Ufak ama şık bi hareket oldu.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

driftking11

You are not allowed to view links. Register or Login
Drifting11 arkadaşımız hem kapağa hemde keçeye yalıtım yapmış konu açacak bununla ilgili içeri gelen seside kesmiş
Arkadaslar ben sadece sünger ile motor kapağı ve kaput izolasyonun içine yalıtım yaptırdım.. Detaylı konu ve resım bnde eklıcem ama kısaca durum su: yaptıgım ıslem hareket halındekı içeri gelen sesi bayaga kesti..nrolantıde cok degısıklık yok ve maalesef dısarıya cıkan seste cok degısmedi.. Ancak bn cevreye yaydıgım sesıde azaltmak istediğimden sırada davlumbazlara bu ıslemi yapmak var.. Ama davlumbazlara ekstra pütürde yapıcam.. Boylece davlumbazlardan cıkan motor sesı azalcak hemde tas sıcraması sesi tekerlek sesı vs minimuma incek dıye dusunuyorum.. Kapı içine gelince 159 da farkedecektır ama cokta gerek olmadıgını dusunuyorum...
2009 Mito 1.4 155 hp distinctive
2006 159  1.9 jtdm distinctive plus

fevkalbeser12

@Ormancı ya teşekkür ederim, verdiği fikir için. Biraz sade duran Giuleitta kapısına renk getirdi.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Passione

@Ormancı ya teşekkür ederim, verdiği fikir için. Biraz sade duran Giuleitta kapısına renk getirdi.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Here is the Alfa Romeo Giulietta fevkalbeser12 Edition!!

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"centocinguantanove"

Ormanci

Hocam uçları biraz içeri alabilirsin, kıyafet vs. takılmaması için :)
Bir de "/" şeklinde kesince de kapının o formuna uyar, iyice standart görünür :)

ozoozo

Abi aklıma ne geldi biliyormusun ;

@wolkanku Volkan abinin hani neonları vardı aslında sadece kapı kulpunun ordaki şerite ışıklandırma yapılabilir mi acaba ? Alt kısım kumandaların orası olmayacak sadece ilk şerit. Çok çok sade bir ışıklandırma olsa sırıtır mı acaba , mercedes yeni c deki gibi ama işte o ışık gücünü iyi ayarlamak lazım biraz daha içeriye gömüp hafif loş bir ortam yaratılabilir.

Sadece bir fikir tabi ki :) böylede güzel olmuş.

Yalnız şu izolasyon ve bitüself vs o işler acaba ne kadar ağırlaştırdı arabayı çok etki ediyor mu ? Çünkü bizim cam tavanlı ve 18 jantlı giu lar zaten eşşek ölüsü gibi ağır ben nasıl hafifletsem diye düşünüyorum , en azından şu 18 jantların kattığı ağırlaştırmayı nötrlesem yine bana yeter.

OZO..!!!

wolkanku

abi o ışık tertibatını ben komple söktüm.
çünkü 14v ile çalışması için inverter kullanıyorsun..
1) hem inverter çok ince cizzzz diye bir ses yapıyor.
2) inverterin parazit sesi, hoparlörden duyuluyor.

ben çok rahatsız oldum ve söktüm.
tahammül edebiliyorsan, neon ile yapabileceklerin senin hayal gücüne kalmış.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

fevkalbeser12

Abi aklıma ne geldi biliyormusun ;

@wolkanku Volkan abinin hani neonları vardı aslında sadece kapı kulpunun ordaki şerite ışıklandırma yapılabilir mi acaba ? Alt kısım kumandaların orası olmayacak sadece ilk şerit. Çok çok sade bir ışıklandırma olsa sırıtır mı acaba , mercedes yeni c deki gibi ama işte o ışık gücünü iyi ayarlamak lazım biraz daha içeriye gömüp hafif loş bir ortam yaratılabilir.

Sadece bir fikir tabi ki :) böylede güzel olmuş.

Yalnız şu izolasyon ve bitüself vs o işler acaba ne kadar ağırlaştırdı arabayı çok etki ediyor mu ? Çünkü bizim cam tavanlı ve 18 jantlı giu lar zaten eşşek ölüsü gibi ağır ben nasıl hafifletsem diye düşünüyorum , en azından şu 18 jantların kattığı ağırlaştırmayı nötrlesem yine bana yeter.

OZO..!!!
Özdemir çok ışıklı şeyler hoşuma gitmiyor. Birde ister istemez orjinal gibi durmaz sanırım aralarda muhakkak kararmalar olabilir. İzolasyon işine gelince sanırım toplasan 10 kilo ağırlık olmamıştır arabaya çünkü bitüself yarısındayken tarttım. 5 kilo bile gelmedi içindeki rulo dahil. Zaten öbür firex sünger ağırlığı bile yok garibin. Hiç kalıbının adamı değil:)
                         jeremy clarkson

TRSemih

Güzel olmuş Kemal, hareket katmış. Eline sağlık.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

aurora

Koltuklar süper, nazar değmesin.

fatihmehmet

Hep bitüselfin ağırlığından korkmuştum. Sizin icin sorun degil de bizimkiler için sorun :)

Yanlış hatırlamıyorsam 1 rulo ile 2 kapıyı yapmıştın dimi abi?
Ben de girişeyim bu işe. Sesten ziyade kapıları kapatırken ki tokluk için istiyorum ben.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

fevkalbeser12

Hep bitüselfin ağırlığından korkmuştum. Sizin icin sorun degil de bizimkiler için sorun :)

Yanlış hatırlamıyorsam 1 rulo ile 2 kapıyı yapmıştın dimi abi?
Ben de girişeyim bu işe. Sesten ziyade kapıları kapatırken ki tokluk için istiyorum ben.

Benim aldığım 30cmx10 metreydi. O şekilde 4 kapıya yetti. Daha sonra 10cmx10 metre daha aldım. Onunla da bagajı yaptım.
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Giu tatilde.
                         jeremy clarkson

Alper

Kemalim yüzme mi öğretiyorsun kıyıdan kıyıdan :)

Adalı35

Alfa oto yıkamadan yeni yöntemler :)

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

ar.159

Resmen Ayakları denize girmiş

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

krm1983

Aman tuzlu sudan uzak tutun :)

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

erdem1904

Jüljülün maşallahı var... Sesini çok beğendim :) tek eksiğin 18 8 c Kemal :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

fevkalbeser12

Jüljülün maşallahı var... Sesini çok beğendim :) tek eksiğin 18 8 c Kemal :)
Sesi benim içime de çok sindi. Çok tatlı bi homurtusu var ne az ne fazla, tam istediğim gibi. Bakalım 18 8C kovalıyorum bende denk gelirse yapıştırıcam hemen.
                         jeremy clarkson

Erkay KAHYA

Maşallah.  :nazar:
Denize sıfır olmuş.  :D

TRSemih

156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

fevkalbeser12

Çok güzel bi akşamdı Semih. Ellerine sağlık köfteler fenaydı. Teşekkür ederiz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jeremy clarkson

TRSemih

Çok güzel bi akşamdı Semih. Ellerine sağlık köfteler fenaydı. Teşekkür ederiz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayağınıza sağlık Kemal. Biz teşekkür ederiz.
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)