Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İşlerimiz

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozGur

o zmn tüm foruma merhabalarr :) öncelikle böyle tatlı bi araba alıp böle güzel bi aileye katıldığım için çok mutluyum... :alfisti:

yaş 26-jeoloji mühendisiyim...aynı zamanda futbol hakemiyim...

Gouki

Özgür bey aramıza hoşgeldiniz.

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login
evet standard profil.

Standart Profil'de arkadaşım çalışıyor. Erkan Gördebil, tanır mısınız?

ozGur

Özgür bey aramıza hoşgeldiniz.
teşekkür ederim hoşbulduk :)

madlaz61

Murat Kalaycı 28 yaşındayım İnşaat teknikeriyim.... İstanbulda yaşıyorum.. Yurt içi ve yurt dışı Stadyum, Kültür merkezi, Toplu konut projeleri çizen mimarlık şirketinde çalışıyorum.. Alfa romeo 156'mla evliyim :D Bekar sayılırız :D

sule001

İstanbul/Bebek... Arifi Paşa Korusu içerisindeki Private Gayrimenkulde Gayrimenkul danışmanıyım.
Mito'm ile büyük aşk yaşıyorum :D
Müzmin bekarım 8)

hi_cazz

Halit Berkan Kayacan 27 yaşındayım. Ispartalıyım. Müzik Öğretmeniyim Yozgat/Sorgun'da yaşıyorum. 159um ile yeni tanıştık. Aramızı ısıtıyoruz.

voyager3355

Makine muhendisiyim, 29 yasindayim, bir kizim var ( muhendisin kizi olurmus hep oyle derler).
Alfa 156 1.9 JTD 16V Sportwagon almak uzereyim fakat biraz surecek sanirim. bir 206 hdi aracim var bebekten sonra sigmiyoruz. hos alfa da cok genis degil ama artik idare edecegiz.
Bu ailede olabilmek icin alfa sahibi olmak gerekmiyor sanirim. Canim ulkeme cok cok selamlar.
PARKU

Alfadanadam

Bu ailede olmayı arzu eden herkese kapımız sonuna kadar açık, tekrardan hoşgeldiniz    :arkadasim: :alfisti:

erdem1904

Alfa severlerin ikinci tercihleri dikkat ediyorum hep pejo oluyor... Bende verdiğim 2-2,5 yıl içinde 2 adet 307 aldım sattım... Gruptan da hiç kopmadım..  ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

voyager3355

merhaba,
ben pejomu (1.4 hdi) seviyorum ozellikle yakit durumu super, pratik v.s.
fakat uzun yolda beni hakikaten yoruyor. 68hp motor bol bol vites degisimi gerektiriyor. ayrica yol tutusu yuksek suratlerde yagmur yagiyor ise gercekten adami korkutabiliyor.
gecen sene mayis ayinda inanilmaz bir dolu yagdi, arabamin catisi, on kaputu, sag ve sol yan profil resmen tarlaya dondu.
bu arada 206 larin kronik hastaligi sag arka aks bilyasi torsiyon barinin icinden gecen bir zimbirti 50 k kmde degistirilmeli imis. sehirde gezerken gacir gucur rezil ediyor...

Acikcasi alfa da bir sekilde bu sorunlari yasamamayi daha guvenli ve stabil uzun yollar gitmek isterim- bakalim. alinca insallah paylasacagim nacizane fikirlerimi sizinle.
Selamlar. :rock:
PARKU

free_eagles

Fen bilgisi öğretmenliği mezunu Nakliyeciyim..manisadayım 26 yaşındayım...

Hasancga

selamlar, Hasan ER 31 yaşındayım 3D grafik ve efekt işi yapıyorum.

egeozal1

Merhaba sevgili forum üyeleri , adım Ege işsizin tekiyim  :)) Alfa'ya belki de en tutkuyla bağlı en azimli duygular besleyen en genç üyeniz olup, bu forumda herkese yardımım dokunması temenni ederim ve benden yardımlarını esirgemeyen forum üyelerine çok teşekkür ederim.  :) :alfisti:

fevkalbeser12

Saatçi bi alfista var mı aramızda?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Metehan

Herkese merhaba. Ben metehan. Spor eğitmeniyim. aranıza yeni katıldım. daha 147 mi alamadım ancak çok yakınım. yardımlarınıza ihtiyacım olacak  :D

Gouki

Aramıza hoşgeldiniz Metehan bey. Umarım en kısa sürede Alfa'nıza kavuşursunuz.

fevkalbeser12

Yok mu ya bi saatçi aramızda?:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

blackgear

Yok mu ya bi saatçi aramızda?:)

Benim eski patron saatçiydi. Ama tamirci, ve sağlam bir tamirci :)) İngiliz Kraliyet Ailesine ait antikaları tamir ediyordu en son  :haydi:

Bu arada ben de kendimi tanıtayım, Makina Mühendisiyim. Şu an CADEM A.Ş. nin Ankara Ofisinde görevliyim. Eğitim, teknik destek ve Ön satış yöneticisiyim. CATIA ve DS ürünlerinin satış işini yürütüyorum.

Selamlar...

fevkalbeser12

Ya ben hanıma saat alıcam da sözüm vardı şölye biraz iyi birşey alayım diyorum. O yüzden şu bu model iyidir gibilerden tavsiyeye ihtiyacım var.
                         jeremy clarkson

EskiTüfek

Polo, Momentus ve Slazenger markalarının %60'lara varan indirimleri vardı anneler gününde.
Bayan modası olarak da beyaz seramik saatler revaçta, hatırlatmış olayım. :)
Ben %50 ile hallettim o işi, mutluyum ve tabi iyice hafifledim. :P

TRSemih

toplantı organizasyonu işindeyim. özel bir şirkette 6 yıldır genel koordinatör çalışıyorum.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Metehan

ArkadasLar bana 147distin (2004) bulamazmiyiz :) B'nde artık alfa sahibi olmak istiyorum :) kırmızı da olsa tadından yenmez :))

sbk0655

Ya ben hanıma saat alıcam da sözüm vardı şölye biraz iyi birşey alayım diyorum. O yüzden şu bu model iyidir gibilerden tavsiyeye ihtiyacım var.

Bayanlar Guess Collection pasha modellerine bayılıyor genelde . Özellikle beyaz seramik ve deri olanlara bir göz atın isterseniz.

alfacan

ArkadasLar bana 147distin (2004) bulamazmiyiz :) B'nde artık alfa sahibi olmak istiyorum :) kırmızı da olsa tadından yenmez :))

benim aracım gibi bu aralar 2004 model You are not allowed to view links. Register or Login da  bayağı bi ilan vardı .