Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İstanbuldan Selamlar , 2013 Mito 1.3 Jtdm 85 hp

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beko9126

Herkese merhabalar ,   

Ben İstanbuldan Berk. Makine Mühendisiyim. 23 yaşındayım.

Aracımı Mart 2014  sıfır olarak almıştım ama böyle bi forumun varlığından yeni haberim oldu ve ve çok mutlu oldum.

Aracım stok halde , tavsiyeleriniz varsa çok mutlu olurum. Egzoz ucunu değiştirmek istiyorum , bazı mitolarda çift çıkış oldugunu görmüştüm. Bu ve diğer aksesuar konularında yardımcı olabilcek arkadaşlara sonsuz teşekkürler..

Aracıma az da olsa kendi çapımda bişeyler yaptım.Ön kare ve arka app plakalar , lazer kesim mito yazılı mat plakalık , servisten aldığım spor pedal takımı ve  alfa logolu kışlık ön paspaslar  :D  ilginç bir şekilde arka kauçuk paspaslarda yardımcı olamadılar.

Aksesuar ve benzeri şeylere biraz meraklıyım , ancak piyasada pek bişey bulamadım.Bu konudada değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Araç hakkındaki yorumum, 8 aydır aktif olarak kullanıyorum , 12500 km yaptım. Yakıt ortalamam 5.7 L, benim için gayet iyi.Sürat merakım pek yok ama araç benim için gayet seri, özellikle direksiyon ve debriyaj gerçekten çok rahat.

Lakin , uzun yolda inanılmaz rahatsız. bozuk yollarda çok takur tukur . tümseklere girince çok sarsıyor.

vieri

Aramıza hoşgeldiniz. Çok güzel görünüyor. :nazar: Es es topundan anladığım kadarıyla hemşehriyiz.  :)

beko9126

Çok teşekkürler , istanbulda deplasman maçlarını kaçırmam :)  arada dayanamayıp büyük maçlarda memlekete gelirim hem büyükleri ziyaret hem de tribün sevdasıyla :)

vieri

You are not allowed to view links. Register or Login
Çok teşekkürler , istanbulda deplasman maçlarını kaçırmam :)  arada dayanamayıp büyük maçlarda memlekete gelirim hem büyükleri ziyaret hem de tribün sevdasıyla :)

Aynı sevda bende de var.Ben de gitmeye çalışıyorum maçlara her hafta olmasa da  :)

tolga_ozhan

Aramıza hoşgeldiniz.

Aksesuar merakınız varsa bu Mito'ya yapılacak en güzel haraket krom ayna kapakları olacaktır.

Adalı35

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

beko9126

Aramıza hoşgeldiniz.

Aksesuar merakınız varsa bu Mito'ya yapılacak en güzel haraket krom ayna kapakları olacaktır.

Hoş duruyor , bu sitedeki ürünleri olarak görüp pazarlık yapma imkanı varmı acaba?

beko9126

Hoşgeldiniz, hayırlı kazasız sürüşler :nazar: :alfisti:

Amin , hep beraber.

tolga_ozhan

Aramıza hoşgeldiniz.

Hoş duruyor , bu sitedeki ürünleri olarak görüp pazarlık yapma imkanı varmı acaba?

Sitenin iletişim bölümünde telefon numarası var. Yarın bir şansınızı deneyin :)

Tolga033

beko9126

Hoşgeldiniz. Maşallah,kazasız belasız.  :nazar:

Teşekkürler hep birlikte.

Gouki

beko9126

Berk bey aramıza hoşgeldiniz.

Teşekkürler , hoş bulduk.

krm1983

Aramıza hoşgeldiniz

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

saskuran

boşuna dememişler kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun diye ... mito yanıyor maşallah gule gule kullanın . alfa selamınıda unutmayın :) ..... buda benim mito

SAS....

beko9126

Aramıza hoşgeldiniz

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Teşekkürler ,

boşuna dememişler kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun diye ... mito yanıyor maşallah gule gule kullanın . alfa selamınıda unutmayın :) ..... buda benim mito

SAS....

Maaşallah , jantlar çok şık olmuş.

ealprsln

THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

Ugur55

hosgeldiniz kırmızı mitodada çok guzel duruyor.kazasız belasız hayırlı olsun tekrar.
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

depeche101

Hoşgeldiniz , kazasız belasız keyifli sürüşler  :nazar:

beko9126

Hoşgeldiniz , kazasız belasız keyifli sürüşler  :nazar:

Amin , hep beraber

Hoş geldiniz, Eskişehir başka güzel

hoş bulduk , istanbulda memleket hasreti çekiyoruz maalesef.

hosgeldiniz kırmızı mitodada çok guzel duruyor.kazasız belasız hayırlı olsun tekrar.

amin hep birlikte