Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Kara-V6 TB

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Emre Sezen

You are not allowed to view links. Register or Login

Helalinden 11.000 TL teklif edin, bakın yarın öbür gün gider alırım, sonra demedi demeyin ;) :)

beklediğin hata, dediğin rakamlara alsan, ne kadar harcanabilir ki, motor yeni yapılmıştı bildiğim kadarıyla, en pahalı kalan parça debimetre olur (şayet problemi varsa, yoksa zaten sıkıntı yok ), onun dışındaki tüm harcama kozmetik üzerine olacak.  :serefe:

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Veloce

Helalinden 11.000 TL teklif edin, bakın yarın öbür gün gider alırım, sonra demedi demeyin ;) :)

beklediğin hata, dediğin rakamlara alsan, ne kadar harcanabilir ki, motor yeni yapılmıştı bildiğim kadarıyla, en pahalı kalan parça debimetre olur (şayet problemi varsa, yoksa zaten sıkıntı yok ), onun dışındaki tüm harcama kozmetik üzerine olacak.  :serefe:

Evvelki gün QV'ye müşteri vardı. İki araç arasında kalmışlardı. Ya 208GTi ya da benim aracı alacaklardı. Sıfır gti için fiyat beklediler ve bayi çok iyi fiyat verdi diye onu tercih ettiler. Bu mevzu gerçekleşseydi kesin alırdım da, şimdi ekstra işler kasar benim Emre.

Eminim almamı çok isterdin :D Bende isterdim ama belirteyim bu araçlar (özellikle v6 tb) gerçekten tecrübeli alfisti araçları, yeni arkadaşlara asla önermiyorum ;) İlgisi olan ben aracıma mesai harcarım diyen arkadaşlar varsa eğer bu fiyatlara kaçırmasınlar. Dediğin gibi en fazla ne kadar harcanırki bu araca? 10.000 harcasan, harcarken keyiften 4 köşe olursun... Sonunda harika olur ;)

Emre Sezen

Evvelki gün QV'ye müşteri vardı. İki araç arasında kalmışlardı. Ya 208GTi ya da benim aracı alacaklardı. Sıfır gti için fiyat beklediler ve bayi çok iyi fiyat verdi diye onu tercih ettiler. Bu mevzu gerçekleşseydi kesin alırdım da, şimdi ekstra işler kasar benim Emre.

Eminim almamı çok isterdin :D Bende isterdim ama belirteyim bu araçlar (özellikle v6 tb) gerçekten tecrübeli alfisti araçları, yeni arkadaşlara asla önermiyorum ;) İlgisi olan ben aracıma mesai harcarım diyen arkadaşlar varsa eğer bu fiyatlara kaçırmasınlar. Dediğin gibi en fazla ne kadar harcanırki bu araca? 10.000 harcasan, harcarken keyiften 4 köşe olursun... Sonunda harika olur ;)

çok da deneyime gerek yok be, sizler yetiyosunuz genelde,  :arkadasim: tek tek hepinizi saymayayım şimdi.
bırak v6 tb'yi ben hayatımda turbo arabaya binmemiştim, güçlü araçlarım olmuştu evet, ama hep genç modellerdi, ilk defa bu kadar eski üretim ve turbo bir araca biniyorum, ocakta 1 yıl olacak, bugüne kadar, sayenizde, (alfistiturkey) çözemediğim ya da aklımda kalan hiçbir şey olmadı.
:serefe:

bence düşünen varsa, ya da imkanı olan en azından ikinci araç olarak düşünebilecek olanlar gözden geçirmeli derim.

Alper

çok da deneyime gerek yok be, sizler yetiyosunuz genelde,  :arkadasim: tek tek hepinizi saymayayım şimdi.
bırak v6 tb'yi ben hayatımda turbo arabaya binmemiştim, güçlü araçlarım olmuştu evet, ama hep genç modellerdi, ilk defa bu kadar eski üretim ve turbo bir araca biniyorum, ocakta 1 yıl olacak, bugüne kadar, sayenizde, (alfistiturkey) çözemediğim ya da aklımda kalan hiçbir şey olmadı.
:serefe:

bence düşünen varsa, ya da imkanı olan en azından ikinci araç olarak düşünebilecek olanlar gözden geçirmeli derim.

Ben şimdi Ecem'e gösterdim :)

İstersen konuşalım alalım sana diye :)

ama o spider istiyor :)

Yoksa ciddi pazarlık yapıp biraz daha düşürüp almayı istedim az önce :)

Ama 1 eve 2 GTV V6 TB fazla mı acaba :)

Veloce

Otomobille uğraşma tutkusu olan arkadaşlara herşeyden fazla keyif verecek ve verim aldıkça tadından yenmeyecek ;) Yakında satılacaktır zaten fiyat uygun dur bakalım... Herşey mümkün   :kahve:

Emre Sezen

alper herhalde pazarlığa beni dahil etmeyi unuttun, yoksa 2 gtv fazlamı diye düşünmessin sanırım.  :rock:

Veloce

Ben şimdi Ecem'e gösterdim :)

İstersen konuşalım alalım sana diye :)

ama o spider istiyor :)

Yoksa ciddi pazarlık yapıp biraz daha düşürüp almayı istedim az önce :)

Ama 1 eve 2 GTV V6 TB fazla mı acaba :)

Fazla fazla ;) Ha bu arada Spider istiyorsanız ciddi bir pazarlık ile alınabilecek sıfırdan bugüjne secreli bir araç var ilanlarda... Spider_Volkan'ın eski gri Spider'ı. Güncel resimleri var elimde ilanda resimler yok ama istersen yollarım :)

ATA

Sen tabani söktün boyadin, tecrübe puanlarini topladin zaten sen orda :)

Bahsi geçen arabanin debimetresi sağlamdi. Ben yakindan gördüm hatirlarsiniz. Hatta bir resmini ekliyim. Sahibi aracina çok ilgli, zaten bundan önce 155 q4'ü varmiş mavi olan q4. Çalişmasinda bir sıkınti yoktu sesi iyidi. Kozmetik olarak bakima ihtiyaci var ki, bu paraya alinip toplanir.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

ATA

Orjinal sunrooflu olmasi ve supersport jantlara sahip olmasida bir avantaj. Spor yay var bide araçta.

Tapatalk
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Veloce

Orjinal sunrooflu olmasi ve supersport jantlara sahip olmasida bir avantaj. Spor yay var bide araçta.

Tapatalk

:yukari-ok: Bakın alırım beyler gaz vermeyin :) Zaten aklımı kurcalıyor :D Kaşıntı diyoruz buna kendi aramızda...

Biri çıkıp şu aracı alsın lütfen!.. :D

Emre Sezen

Tapatalk

:yukari-ok: Bakın alırım beyler gaz vermeyin :) Zaten aklımı kurcalıyor :D Kaşıntı diyoruz buna kendi aramızda...

Biri çıkıp şu aracı alsın lütfen!.. :D

10 dakikadır kardeşimle konuşuyorum, aldık beyler yazmak için, olmadı, o ailemle yaşıyor 4 kapı olmak zorunda, şu anki arabası yeterli geliyor.

Volkan , böyle konuşarak kaçırdığımız kaç araç oldu, hadi araç olarak bırak kaç tane gtv gitti gözümüzün önünde

Veloce

Adam başı 3 bin verecek 4 arkadaş ile ortak alalım o halde :D

Sercan Keklik

ben alıyımmı kışın kullanmak için? motoru düzgün diyosanız?
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Emre Sezen

ben alıyımmı kışın kullanmak için? motoru düzgün diyosanız?

he aranan kan bulundu, yeni toplanmış motoru, bahsi geçen aylarda geçmişti, e Ata'da canlı görmüş zaten, al gitsin abi ne olacak, olmadı sonra ben alırım bakarsın  :yukari-ok:

Veloce

Al valla Sercan. Önceden araştırılmış biraz belliki. Bu arada şu an burada yazarken üstteki diğer sekmede sahibinden ilanı açık durumda olan arkadaşlardan bir ibu aracı alır, ben diyeyimde şimdiden :D

Veloce

Üstüne yapılacak harcama sokağa gitmez bu fiyata alınırsa. Araç düpdüzgün olduktan sonra 20 civarında her türlü satılacaktır zaten. Sıkı bir pazarlık ile 10 bine zorlanıp alınmalı...

Emre Sezen

Al valla Sercan. Önceden araştırılmış biraz belliki. Bu arada şu an burada yazarken üstteki diğer sekmede sahibinden ilanı açık durumda olan arkadaşlardan bir ibu aracı alır, ben diyeyimde şimdiden :D

e benimde açık şimdi, iş açtırmayın başımıza  :p

Veloce

Veloce

Emre Sezen

:kahve:

ATA

Hemen al butonu yok Allahtan :)

Tapatalk
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Veloce

eminpar

:))) geri sayım super olmuş

Nexus 4 üzerinde Tapatalk ile gönderildi You are not allowed to view links. Register or Login

tolga_ozhan

Öndeki kare plakanın değişmesi şart :)
Hatta plaka takılmasa da olur.

Gouki

Banner'ı güncelledim, ancak zaman bulabildim :(