Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Kara-V6 TB

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ismet

o zaman dediğin gibi canlı görmek gerek çünkü eminim ki çok farklıdır. peki bu alcantra'nın açık renk (taba v.b.) versiyonları yok mu? tek renk mi?
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Alper

You are not allowed to view links. Register or Login
o zaman dediğin gibi canlı görmek gerek çünkü eminim ki çok farklıdır. peki bu alcantra'nın açık renk (taba v.b.) versiyonları yok mu? tek renk mi?
Farkli renkleri de var ama mat olduklari icin ve ben kirmizi baklava dikisli istedigimden bu rengi istedim.
Zaten tam siyah da degil duman rengi gibi.
Aracin icini cok degistirdi ama ozellikle hali ve tavan bambaska bir hava katti.

tolga_ozhan

Alcantra'nın başka renkleri var.
Deri olunca bordo, taba vs... renkler siyaha göre daha güzel bana göre. Fakat alcantra'dan siyah dışında renkler sırıtıyor ve dada dandik duruyor.

Alper

Alcantra'nın başka renkleri var.
Deri olunca bordo, taba vs... renkler siyaha göre daha güzel bana göre. Fakat alcantra'dan siyah dışında renkler sırıtıyor ve dada dandik duruyor.
Aynen dedigin gibi Tolgacim alcantara dedigin orjinal siyah olacak :)

Kirmizi dikisler de mesela tam cart kirmizi degil dikkatinizi cektiyse arkadaslar.
Biraz farklilik yarattik o konuda :)

ismet

canlı görebilmek dileğiyle keyifli sürüşler dilerim Alper  :yukari-ok: :alfisti: :nazar:

Alper

canlı görebilmek dileğiyle keyifli sürüşler dilerim Alper  :yukari-ok: :alfisti: :nazar:
Sagolasin Ismet bekleriz Istanbul'a bir gun.
Ben de Ankaraya geliyorum ama ya ucakla yada sirket araciyla

ismet

Sagolasin Ismet bekleriz Istanbul'a bir gun.
Ben de Ankaraya geliyorum ama ya ucakla yada sirket araciyla

ankaraya gelmeden önce haber et de bir buluşma tertipleriz hemen  :yukari-ok:

Veloce

Alper'im benim GT'deki 5x98 18" inç jantlar konusunda beğenin değiştiyse sana bir güzellik yapayım  :yukari-ok: Çorbada tuzumuz olsun ;) Griye boyatırsan düşündüğünden çok daha iyi durabilir ;)

Alper

Alper'im benim GT'deki 5x98 18" inç jantlar konusunda beğenin değiştiyse sana bir güzellik yapayım  :yukari-ok: Çorbada tuzumuz olsun ;) Griye boyatırsan düşündüğünden çok daha iyi durabilir ;)
Valla canlı bir görmek gerek fikirlerim değişebilir derim

Veloce

Valla canlı bir görmek gerek fikirlerim değişebilir derim

Benim Spider'da boyalı halini biliyorsun az çok ;) Yay yetersiz kaldıı iin ön taraf çok düşük değildi ve senin araca göre görüntü olarak daha olumsuz duruyordu. Buna rağmen çok memnundum görüntüden. Senin araç alçalma simetrik görünüyor tam olarak. Çok çok iyi duracağına eminim. Benim konudan Spider'ı incele alıcı gözüyle sonra yorumlarını alayım... ;)

Veloce

Alper

Aracın eski fotoları geçti elime nerden nereye...

Alper

Alper

Alper

Alper

Alper

Alper

Alper

Alper

Dıştan devam

Alper

Alper

Alper