Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Loading Project ProDrive 159

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

francobaresi

Gule gule kullan , ic trimleri de karbon yaparsan dehset birsey olur :)

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Cuore sportivo

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login koyu sinyalleri ne ara aldın yahu :)

karbonlar aşırı güzel olmuş , titanyum kapaklardan çok daha iyi tamamlamış bence.

hadi bana arabamı geri sat :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Kurzuk

Çok güzel olmuş. Bu kadar yakışacağını tahmin edemezdim. Carbon hareketinin devamını bekliyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

krm1983

Başka karbon aksesuarlarla tamamlandı mı daha da güzel duracaktır. Keyifli sürüşler.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

ucarozcan

You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login
Herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim.  :clover: :alkis:
Karbon işini zamana yayarak yaparım artık.

You are not allowed to view links. Register or Login  sen iyice Fransız kalmışsın arabaya. Sinyaller neredeyse 1 yıl oldu değiştireli. :haydi:
Arabaya yapacaklarım bitmedi daha, sana pahalıya patlar.  8)
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

sabrican

You are not allowed to view links. Register or Login
en efsane kaplama  8) 159 passione  :)

Gördüğüm en iyi 159 içi  :o
İlk fotoğrafı gördüğümde oha dedim  :o
Sonra bir alttaki, sonra bir alttaki. Baktıkça kalbim sıkıştı  :yukari-ok:

Bu nedir ya  :))
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

nihat159

Ayna kapakları güzel olmuş eline saglık

ucarozcan

Teşekkür ederim.
İçi dahada efsane olma yolunda ilerliyor. >:D

Yaz yaklaşıyor tabi yapmak istediklerim bir bir gözümün önüne geliyor. Egzoz sistemini, Ankara'ya temelli taşınma durumum olduğu için biraz daha erteledim.

Arabanın üstünde bulunan 2-DIN yenileme  düşüncem vardı. Duydum ki ZENEC N720 Modeli 159'lar için uyumlu olan modelmiş. Yetkili satıcı ile iletişime geçtim.
Sipariş geçildikten sonra 3 hafta içinde elimde olacağını söylediler.
Normal fiyatı 799 Euro + KDV iken bana yapılan teklif 699 Euro+KDV son fiyat. Bizde olur dedik bakalım geri dönüş yapacaklar, bekliyorum.

2. olarak
iç kısımda yapacağım güncellemelerle ilgili ilk parti ürünler bu gün yola çıktı.  :rock:
Aşama aşama resimleri sizlerle de paylaşacağım.

iceberg156

2. olarak
iç kısımda yapacağım güncellemelerle ilgili ilk parti ürünler bu gün yola çıktı.  :rock:
Aşama aşama resimleri sizlerle de paylaşacağım.

[/quote]

İç trimler için kaplama malzemeleri bu ürünler You are not allowed to view links. Register or Login ?

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

ucarozcan

You are not allowed to view links. Register or Login Gerçek karbon kaplama yapılacak. Kaplama yapacak arkadaşa iç trimlerin kısım kısım gönderecem.
Bu gönderdiğim parçaları karbon kaplaması 2 hafta sürebilir.

iceberg156

Tamamdır. Benimde ısrarla yaptırmak istediğim bir uygulama bu.
Ama malzeme ve işçilik kalitesinden emin olamadığım için referans arıyorum. Bu açıdan da aşamaları ve geri dönüşümleri ilgi ile takipte olacağım.

Teşekkür ederim.

ucarozcan

İlk parti ürünler. Kargoya verildi. Yarın elimde olur. 8)
Diğer parçaları temmuzda göndereceğim.

Serhat59

Carbon_us tan extra takipteyim

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive 2006
Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive 2006

akıllı

Çok güzel gözüküyor. İnşallah araba üzerinde de güzel duracaktır.

KAKIRMAN

Bu karbon işçilik çok iyi olmuş. Konuya yabanciyim lakin işlem nerede yapıldı...

Sent from my HTC One max using Tapatalk

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

ucarozcan

You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login Teşekkür ederim  :) güzel bişeyler yapmaya çalışıyoruz.

Bu karbon işçilik çok iyi olmuş. Konuya yabanciyim lakin işlem nerede yapıldı...

Bu işin ne olduğunu nasıl yapıldığını araştırırken You are not allowed to view links. Register or Login denk geldiğim arkadaşa kafamdaki soruları yönettim sağolsun merakımı kırmadı sorularıma cevap verdi. Hiç telefondan konuşmadan WhatsApp üzerinde anlaştık ve parçaların ilk kısmını gönderdim.
  Yaklaşık 2-3 hafta sonra parçalarım karbon kaplanmış bir şekilde elime geçti.Uğur bey çok iyi bir işçilik çıkarmış. Arkadaş Trabzon'da ikamet ediyor. Kargo ile parçaları gönderdim. Kaplamasını yapıp gönderdi bana. Geri kalan parçaları da temmuzda göndermeyi düşünüyorum.

Ben parçaları arabaya monte ettikten sonraki görünümü beğendim. Bej renk ile siyah göğüs arasındaki geçişi yumuşattığını düşünüyorum.

hi_cazz

Gerçekten çok güzel olmuş. Dediğin gibi konsola çok yakışmış. Güle güle kullan. Direksiyon ve orta trim sonrası görünüm çok daha iyi olacaktır.

la meccanica delle emozioni

MUU

Siyah göğüsle beraber gerçekten çok başarılı olmuş! Ellerinize sağlık :) :alkis:

Sercan Keklik

kalanınıda heyecanla bekliyorum :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

salihyksk

bence karbon detay az ve öz olmalı fazlası boğar 10 numara olmuş  :yukari-ok:

francobaresi

Tam tadinda dokunus olmus, ana konsol ve direkiyon cercevesi taçlandircaktir. Gule gule kullan

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Cuore sportivo

iceberg156

Cok guzel olmuş👍 bitmiş halini merakla bekliyorum.

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adza

Çok beğendim, kalan parçalarla montaj yapılınca muazzam olacağına eminim. Helal olsun, aylardır ha yaptırdım ha yaptıracağım diye vakit geçiyor, alt tarafı söküp iş yerindeki arkadaşa vericem o kadar  :haydi:
:alkis:

OğuzCanAlantor

ucarozcan

Ufak bir güncel çekelim.

You are not allowed to view links. Register or Login üzerinden sağ son susturucu aldım. Komple yenileme fikrim vardı olmuşken de orijinal bir şeyler olsun maksadıyla aldım 1-2 haftaya gelir diye tahmin ediyorum.

Genelde haftada 1-3 saatimi You are not allowed to view links. Register or Login da sörf yaparak geçiriyorum.  :D
--Tabi ebay da Paypal üzeri alış veriş yapmak Türkiye'de şu aralar pek kolay değil--
Karşıma TI 159 orta gösterge paneli denk geldi. (Genelde sağdan direksiyon olanlar için var.)
Türkiye'ye kargolama seçeneği yoktu ama adama yinede mesaj attım. Şansa Türk çıktı. Ben uzun uzadıya mesajlar atsam da, karşılık kısa cevaplarla anlaşabiliyoruz. :)

Bu hafta içinde İstanbul'a geleceğini söyledi. Bende tam fırsat ayağıma gelmiş diye bir iki şey daha sipariş etmeyi düşünüyorum.
Aklımda uzun zamandır olan, disk büyütme planı vardı. Bunun içinde taşıyıcı denen şeye ihtiyaç olduğunu yaptığım araştırmalar sonucu öğrendim. Aslında 3.2, 2.4, 2.2 gibi motor seçeneklerinin bazılarında ve TI modellerde hep aynı taşıyıcılar kullanılıyor. 50706504,50706503 bu parça kodlarında taşıyıcı bulunduran 159'lar disk-kaliper büyütme işlemi yapılabiliyor.
En azında 1.9 TI şase kodundan baktığımdan bu kodlara sahip taşıyıcı bulundurduklarını öğrendim. (Benim araba bu parça kodlarında farklı taşıyıcı barındırıyor.)
Şaseyi de paylaşayım belki birilerinin işine yarar. VIN: ZAR93900007142052 BN TI 1.9 JTD 16V E4

You are not allowed to view links. Register or Login,

Umarım hesaplarım-araştırmalarım yanlış değildir.  :) girdik bir yola...