Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Loading Project ProDrive 159

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rain man

You are not allowed to view links. Register or Login
+coilover
+ti jant
+ti direksiyon
+ ön arka kaliper
+ brera tampon
:serefe:
Mutluluğun formülü çok açıkmış abi. Seyretmek de keyif verir bu projeyi. Bekliyoruz, maşallah.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

harunk

+coilover
+ti jant
+ti direksiyon
+ ön arka kaliper
+ brera tampon
:serefe:

Brera tampon icin bir arastirmaniz oldumu? Benimde ilerki zamanlarda aklimda olan birsey
Ford Focus 1.6ecoboost 180hp
Alfa Romeo 159 1.9jdm  10 HK 757  & Regal Raptor E350-6
Polo 2011 1.6tdi            10 HK 216
A4 2010 1.8tfsi             10 HR 358
A3 2010 1.4tfsi             10 HR 355 & Borelli Ledow 250cc
Golf 6 2011 1.4tsi         34 GT 5151

ES53

Nedense bana brera tampon orjinalden daha cirkin geliyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

ucarozcan

You are not allowed to view links. Register or Login böyle bir proje yapmış burada görmüştüm. Siyaha yakışır mı kendini gösterir mi Orasını bilemiyorum. Benim tamponun boyanması gerek boyama yapmayıp da değiştirmeyi düşünüyorum.
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

hi_cazz

Brera Tamponu bende önermiyorum. Çünkü Normal tampondan daha yüksek duruyor. 159a çok yakışmıyor kanaatimce.

muğlalı

kesinlikle hiç yakışmıyor.

OğuzCanAlantor

You are not allowed to view links. Register or Login  Evet ben uygulamasını yaptım bence yakıştı , herkesin zevk ve renk meselesi ama kaç kişi canlı görüp kötü diye sorarsanız sayısı çok azdı. Canlı görüp öyle değerlendirme yapmak lazım .

Zaten coilover yapılcak demişsiniz araca marşpiyelinizde var , bence brera tamponu daha çok yakışacaktır. Benim aracımda ne coil vardı nede marşpiyel

Brera tamponunun maliyet açısından baktığımızda tampon çokta pahalı değil ama tampon iç parçalarını toplamak uğraştırıyor. Tampon ve iç kısım  maliyeti 2 bin liraya dayanıyor nerdeyse.

Tampon bulunduğu Zaman iç kısımlar zaten alfayedekte satılıyor . Ama yurtdışı geldiği için 2 hafta filan bekleyebilirsiniz.

Aracı güzelleştirme açısından dediğim gibi herkesin zevki farklıdır , içinizde varsa yapın gitsin ne olucak.

Doğa Tosun

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

salihyksk

brera tamponu 156 ya takılmayacak ki 159 a takılacak ee bu iki araç önden bakıldıgında nerdeyse tek yumurta ikizi değilmi neden yakışmasın ki  :)

Utku

Yakisir yakismasinada, atilan tas vurulan kusa degmez, maliyet ve harcanacak zaman acisindan.

Siz coil ti jant ti direksiyon alinda, tampon eksik kalsin
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

salihyksk

daha 159 umuz olmadı ama özcan abinin 159 la idare ediyoruz arada görüşerek  :D :D

muğlalı

Kurzuk

Çok güzel fotoğraf. Kazasız belasız, keyifli sürüşler dilerim
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

ucarozcan

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

100bin olduk.

Xperia z3

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

esatkaracan

Maşallah kmsi çok iyi. Güzel günlerde kullanın.  :nazar:

wolkanku

100.000'i görmeyi hem istiyordum hem de korkuyordum :) oraya hep bir hane daha eklenmiş olacak diye :)

sana kısmetmiş You are not allowed to view links. Register or Login ..nice güzel km'lere  :serefe:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ucarozcan

:nazar: :nazar: :nazar:
Maşallah kmsi çok iyi. Güzel günlerde kullanın.  :nazar:
100.000'i görmeyi hem istiyordum hem de korkuyordum :) oraya hep bir hane daha eklenmiş olacak diye :)

sana kısmetmiş You are not allowed to view links. Register or Login ..nice güzel km'lere  :serefe:
Teşekkürler arkadaşlar.
Herkese keyifli sürüşler. :clover: :nazar: :alfisti:

ucarozcan

Debriyaj pedalındaki yay problemimiz vardı. Dün itibariyle emanet takılı yay koptu. Mersin'de ustaya gösterdim bir gün birak ancak yapabilirim diyor. Pedalın bulunduğu bölgenin sökülmesi gerek dedi. Açıkcası içim arabayı bıtakmaktan yana değil ama mecbur bırakacam gibi görünüyor.
   Motor kısmına bakarken alt taraftaki büyük turbo hortumlarının üstü yağlanmış gördüm. Ustaya sordum önemli birşey değil dedi. Arabayı bakıma soktuğunda kelepçelerini değiştiririz geçer dedi.
  Bu gün kendi çapımda Volkan kadar profesyonel olmasak ta arabayı yıkayıp cila attık. Birkaç güncel atalım. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Xperia z3

wolkanku

aah aah çok özlüyorum oğlumu  :'( neyse ki emin ellerde

o borulardaki yağlanmayı ben daha önce sordum merak etme, sadece terleme yapmış o borular, bir sıkıntısı yok dedi zeki usta.

pedaldaki yay için ise o bölgenin epey bir sökülmesi gerekli başka çaresi yok.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Koful

Maşallah çok güzel  :nazar: :nazar:

Bu jantlar 5x112 değil mi?

Spacer olmadan kullanılabiliyor mu? Araçta sanki spacer yok gibi görünüyor da.

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

wolkanku

Maşallah çok güzel  :nazar: :nazar:

Bu jantlar 5x112 değil mi?

Spacer olmadan kullanılabiliyor mu? Araçta sanki spacer yok gibi görünüyor da.

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

5x112
spacer yok.
bijonları normal oturtup, makinesiz sıkıyorsunuz.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ucarozcan

Yukarıda belirttiğim gibi debriyaj yay problemimiz vardı.  pazartesi yolda giderken hata mesajı vermeye başladı . Artık arabayı ustaya bırakmanın vakti gelmiş dedim. Dün itibariyle ustaya arabayı emanet ettim. Volkan'ın aldığı ama ustasının takmaya üşendiği yayı taktırdık. Debriyaj acayip yumuşadı. Eskiden bildiğiniz bacak kası yapıyormuşum.

Ustaya arabada başka problem varmı dedim. Turboda hafif üfleme sesi var dedi ama herhangi bir problem çıkaracak durum değil dedi. Aslında üfleme ve egzoz sesi birleşimi vites geçişlerinde güzel oluyor.

Not: Her ustada olduğu gibi bu ustamda parça artırmış. Gaz ve fren pedallarında birer tane vida eksik.

wolkanku

Yukarıda belirttiğim gibi debriyaj yay problemimiz vardı.  pazartesi yolda giderken hata mesajı vermeye başladı . Artık arabayı ustaya bırakmanın vakti gelmiş dedim. Dün itibariyle ustaya arabayı emanet ettim. Volkan'ın aldığı ama ustasının takmaya üşendiği yayı taktırdık. Debriyaj acayip yumuşadı. Eskiden bildiğiniz bacak kası yapıyormuşum.

Ustaya arabada başka problem varmı dedim. Turboda hafif üfleme sesi var dedi ama herhangi bir problem çıkaracak durum değil dedi. Aslında üfleme ve egzoz sesi birleşimi vites geçişlerinde güzel oluyor.

Not: Her ustada olduğu gibi bu ustamda parça artırmış. Gaz ve fren pedallarında birer tane vida eksik.

arabanın tek eksiği buydu, yaptırdığın iyi olmuş abi güle güle kullan.
ilerleyen zamanda bütçe durumuna ve euro kuru hareketlerine göre novitec coilover alırsan daha da dokunabileceğin bir nokta kalmayacak.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ucarozcan

Coilover arabanın sertliğini bir nebzede olsa alırmı? Araya binenler arana çok sarsılıyor diyor. Açıklama yapmakta güçlük çekiyorum bazen.

Xperia z3