0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sonuna kadar okudum ama neyse ki süreç içinde bilmediğim yada kaçırdığım birşey yokmuş. Maceraya devam.
Türkiye'de tek desen kim çıkıp hayır değil diyebilir? Harika işler yapıyorsun Kutay. MK2 156 GTA kadar eşsiz ve özel bir makine oluyor, güzel günlerde kullan
Emeğine saglık araçta harcanan emeği direk gösteriyor. En sonda 2.0 oldu mu tamamdır
Hali ile beraber harika!
Bayaa uğraşmışsın ama sonuç çok güzel
Elinize sağlık çok güzel olmuş. Kapı içlerine yapılan işlemin detaylarını öğrenebilir miyim. Mevcut malzemeye mi sarı dikişler eklendi, yoksa yeni malzeme ile mi kaplandı. Bizim 156'nın kapı içleri için, süngerle lamine edilmiş deri bulamadım, sizin çözümü bizim 156'ya uygulamak için soruyorum.
Ne zaman satacak acaba...Şaka bir yana özlemişiz bu tarz paylaşımları...
Kullanasım geldi , Recaro koltukların methini çok duydum Samimiyetinize güvenerek söylüyorum pedalları beğenmedim ama
e hani yeni ciciler
Sparco signore'un üstünde İstanbula geri döndü, alt gergiyi de alan arkadaşa vermiştim ama takacağını hiç sanmıyorum. İstersen iletişime geçebilirim.
Ya hakkaten ne emek ne emek Sen son bir post atıyorsun ona bakarken kendimi önceki sayfalara tekrar tekrar dönmüş buluyorum , gerçekten eline sağlık bizim de gözlerimiz bayram ediyor
Maşallah elinize sağlık güzel olmuş işler. Kule gergili, kaliteli yaylı 156/147 şasisi çok özletiyor kendini haberin olsun hocam kıymetini bil 22101316I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başlatan evrenalpar « 1 2 ... 7 8 » Üyelerimiz ve Alfa Romeo'ları
Başlatan akaydoruk « 1 2 » Üyelerimiz ve Alfa Romeo'ları
Başlatan Orhanga « 1 2 3 4 5 » Üyelerimiz ve Alfa Romeo'ları
Başlatan Alfawhite Üyelerimiz ve Alfa Romeo'ları
Başlatan OğuzCanAlantor « 1 2 ... 6 7 » Üyelerimiz ve Alfa Romeo'ları