Arkadaşlar malumunuzdur,
forumda daha önce bahsettim. 5 yıldır platonik yani tek taraflı bir aşk yaşadığım Alfa'ma sonunda kavuştum. Daha önce çıkma tekliflerimi bir çok kez reddeten bu bebeği sonunda kandırmayı başardım

Öncelikle aracı satın aldığım zamandan beri yani dün sabahtan beri yaşadıklarımdan biraz bahsetmek isterim. Aslında yazacaklarım çok ama fazla uzatmak istemiyorum. Birazdan aracın resimlerini ekleyeceğim aşağıya, ki zaten görür görmez sanırım tanıyanlar olacaktır aracı. Bundan dolayı aracı fazla anlatmama gerek yok sanırım zaten kendileri şaheserler. Dün sabah yani 30 ekim sabahı aracı satın aldığım arkadaşım ile Bostancı Alpin serviste buluştuk, forumdan Chao (Çağatay) arkadaşımın tavsiyesi ile ki zaten aracın bakımlarının daha önce orada yapılıyor olması itibari ile bu servise gittim. Serdar usta gerçekten çok ilgili ve iyi bir usta.
Önce aracın gerekli kontrollerini yaptı. Kendisinin onayı ve daha öncesinde de Chao arkadaşımın güvenilir bilgileriyle ikna oldum ve aracı satın almak üzere notere gittik. İşlemler bittikten sonra ben aracı alarak tekrar Serdar ustanın yanına gittim. Aracın muayenesi olmadığından hemen sigortacıma sigortasını yaptırdım ve muayene randevusu aldım. Bu arada muayeneden geçmeyecek bir kusur var mı? diye Serdar ustanın yönlendirmesiyle far ayarı yaptırmaya gittim. Sonra aracı alarak büyük mutlulukla evimin yolunu tuttum. Yolda ilerlerken aracın hoparlörlerinden ses gelmediğini fark ettim. Normalde araçta tesisat vardı ben ihtiyacım olmadığını söyledim. Aldığım arkadaş tesisatı söktürürken orjinal hoparlörlerde sökülmüş ve yeniden bağlanmamış. Bunu halletmek için önce daha önce ki araçlarımın da elektronik işlerini yapan Nihat ustama gidip o işi de hallettim. Muayeneden önce egzos emisyon ölçümünü yaptırmak için bir servise gittim. Değerler çok yüksek çıktı ve servis belgeyi vermedi. Biraz can sıkıntısı ile Serdar usta'yı aradım kendisi beni rahatlattı ve yarın sabahtan gelmemi istedi.Sonrasında zaten akşam olmuştu. Büyük bir hüzün ile aracımı park edip yanından arkama defalarca bakarak ayrıldım. Bu arada 6 yaşında ki oğlum araca hasta oldu

Ben Fındıkzade de oturuyorum yani Avrupa yakasında ve muayene randevumu Hadımköy'e almıştım. Sabah erkenden kalkıp tekrar Bostancıya gittim. Alpin'den Fırat usta beni bekliyordu aracımı bilgisayara bağlayarak gerekli kontrolü yaptı ve bir sorun bulunmadı, yine de riske girmemek için orada ki bir emisyoncudan ölçümü yaptık ve değerler normal çıktı. Şaşkınlıkla raporu aldım ve çaylarımızı yudumlamak üzere tekrar Alpin'e geçtik. Tam ustaların yanlarından ayrılacaktık ki aracı çalıştırıp kalkmak için gaz verince Fırat usta bir dakika deyip beni durdurdu ve tekrar gaz vermemi istedi. Biraz dinledikten sonra aracın egzosunda kaçak olabileceğini duyduğunu emisyonun bununla ilgili sıkıntı olabileceğini söyledi. O arada Serdar usta geldi birlikte egzosçuya gittik ve gerçekten ön taraftaki bir boru da çatlak vardı. Bunu da kısa bir işlemin ardından o bölümü değiştirerek hallettik. Ve gerçekten aracın çekişi ve sesi değişti bu sanırım yakıtı da etkiliyormuş. Oradan ayrılıp aracın temiz görünmesi açısından Bostancı Ahu oto yıkama da aracımın alt şanzıman ve motor bölümü de dahil olarak yıkattım. dış yıkaması da yapıldı. Sonrasında oradan ayrılıp yaklaşık 80-90 km yol kat ederek Hadımköy muayene istasyonuna gittim. Gerekli işlemlerden sonra araç sıfır hata ile muayeneden geçti

. Sorunsuz ve mutlu bir şekilde Alfa'mın koltuğuna oturdum ve sevişir edasıyla yolumuza devam ettik. Eve geldiğimde mükemmel motor sesine sahip bu bebekten ayrılıp eve girmek istemedim ama malum bir eşim ve bir oğlum vardı beni bekleyen
Evet uzun yazmayacağım dedim ama bu aşk bana böyle yazdırıyor

Son olarak sizde yaşıyormusunuz bana mı denk geldi? bilmiyorum ama yolda beni gören Peugeot 308 ler, Golfler, bilimum abuk subuk apaçiler kendi kendilerine sürekli gaza geldiler.

Yanımdan geçerken ara gazı mı dersin? Önümde dikizimde makaslar mı? Ben orta şeritten ufak ufak giderken tamponuma yapışıp sellektör yapanlar mı? Ne hadsizler anlatamam

sürekli olarak içimdeki canavarı çıkartmak için tahrik ettiler beni

Hele ki içlerinde bir tanesi vardı ki yok artık dedirtti 90 yada 95 model aralığında bir skoda favorit

bir önüme bir arkama geçerek beni çıldırtmaya çalıştı.
Neyse ben tabi ki hiçbirine uymayarak hatta muhattap bile olmayarak Alfa'mın asaletiyle yoluma devam ettim. Evet çok uzun yazdım resimleri ekleyerek mesajımı sonlandırıyorum.
Not: Arac arayışım sırasında benden desteklerini ve yardımlarını esirgemeyen, tüm Alfistilere ve özellikle chao (Çağatay) dostum ile egeozal1 (Ege) kardeşime sonsuz teşekkür ediyorum.
Aranızda olmak ve bu aşkı yaşamak mükemmel bir duygu. Bunca yıldır kafamda kurduğum ve az da olsa acaba kafamda fazla mı büyütüyorum dediğim Alfa'm koltuğuna oturduğumdan beri hislerimde hiç yanılmadığımı ve fazlasını bana vererek ispatladı. İlk buluşmada görüşebilmek ümidi ile hepinize selamlar sevgiler...

Ve muayeneden birkaç resim

Biraz resim çekme özürlüyüm. Daha iyilerini tekrar çekip daha sonra göndermeye çalışacağım